Şimdi Ara

ARKADASLAR BUTUN MUCULARİ ETKİLEYECEK BU OYUN.. BAKMADAN GECMEYİN..! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR AZ BI ZAMANDANDA BAHSETMIYO HEE 1 yada 2 sene deıl 10 sene ulan cocukların olur ozamankadar :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: rLzApex

Fikir güzel şunları ekleyelim ama Türk lokasyonlu serverlere yabancıların geldiğine pek şahit olmadım lakin bu hayellerini yıkmasın yabancılar yerine şöyle olabilir iyiler - kötüler olarak yani hepsi Türk ama iyiler kötüler olarak savaştırabilirsin milleti.
    En can alıcı nokta ise serverde donate satman olur bunu yaparsan bu işi unut + olarak servere garanti vermen için 1 Jenaratör 2 TTNET yada vb gibi bağlantıları kullanmaman gerekir aksi halde hiç bir garanti veremezsin bu iki olayı halledersen ve 2 güne bir yedek alırsan sırtın yere gelmez.
    Ayrıca çok güzel bir site ve kod bölümünün büyük bir bölümünün yenilenmesi gerekir.

Sana Katılmıordum İlk 1.03n MuBergama Actıgımızda En azından gunde 100 Yabanci Online Oluyordu Burda Bana Ne Kadar Sevmeyen Kisiler Olsada Buna Saittir...
    Sadece İşi Yeni Surumleri herkesden Once Davranıp Ortaya Surmekten Gecer...
    Yukarda Konuyu Acan Arkadasın Bole İsler Yapacagını Sanmıorum Turkiyedeki Programcıların hic Biri Bole bir işe Kalkışmadı..
    Eger Gun olur Devran Doner Aramızda Super Bi Programcı Cıkarsa Bunu Yapmaya Kalkısabilir...

• Walla Bilemiyorum Yani
  • ne diyon sen tr-xx Ozaman yok yeni
    character eklencek
    BK NIN ADINI TEKLİBK KOYCAN BK SİLAH TAŞICAK DÜŞÜNSENİZE

(büyük yazdığımı hakaret sanmayım görünmüo die)
  • diğer konularda yorum yapmak istemiyorum ama

yabancı desteği konusuna gelince Türklerinkiden daha cok destek geleceği kesin benim açtıgım serverlardaki playerlar %70 yabancı idi
  • BU SÖZLERDEN SONRA AKLIMA DİCEK KELİME GELMİYO
    İSLAH ACARSİNDA SUNLARI UTANDİRİRSİN
    SİMDİ DEN HAYİRLİ OLSUN VARSIN 10 YIL
    DAYANMASIN 3 YIL DAYANSIN YETER BUNLARI
  • 3 YIL COK

Öne bi 3 Ayi gecsinde
  • tartışmaay grkyok 27 şubatta yalanmı dorumu görücez
  • Olursa Party Yaparis

• Yüzeysel olarak bakınca çok da zor birşey değil.

Box of Heaven'a +1 Kundun dersin.+5 Box of Kundun'a da +6 dersin.

Karekterlerin skinleriyle oynarsanız datalarla oynarsanız karekterlerin ismi de görünüşü de değişir.

Benim anlamadığım şu şehir meselesiyle ışınlanma meselesi.Eğer yabancılarla Türkler ayrı serverda olacaksa(SubServer şeklinde lur gibime geliyor)ışınlanma komutlarını nasıl değiştiririz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Yüzeysel olarak bakınca çok da zor birşey değil.

Box of Heaven'a +1 Kundun dersin.+5 Box of Kundun'a da +6 dersin.

Karekterlerin skinleriyle oynarsanız datalarla oynarsanız karekterlerin ismi de görünüşü de değişir.

Benim anlamadığım şu şehir meselesiyle ışınlanma meselesi.Eğer yabancılarla Türkler ayrı serverda olacaksa(SubServer şeklinde lur gibime geliyor)ışınlanma komutlarını nasıl değiştiririz?

Sunucu dosyalarında data/message_chs.wtf olması gerek "eng" varsa onu açın oradan /warp var bide /move var 2sinden birsini /git yaparsanız sunucuda ışınlanma kodu /git olur.

Saygılar

• BENCE BÖLE BİŞE OLMAS AMA 27 ŞUBATTA HERŞEY ORTAYA ÇIKAR

• hocam iyi cırımıs ha ne diyem sana
  • böyle bisey olmaz ama kücük bir sanslarıda olsa belki olabilir olursa iyi olur :D
    ne de olsa herkezin görüsüne saygımız war
  • quote:

Orjinalden alıntı: hovardaa

böyle bisey olmaz ama kücük bir sanslarıda olsa belki olabilir olursa iyi olur :D

tabi ki de herkezin görüsüne saygımız war ama adam resmen sallamıs ayrıca düsüncesi de sacma bana göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RazzoR

quote:

Orjinalden alıntı: hovardaa

böyle bisey olmaz ama kücük bir sanslarıda olsa belki olabilir olursa iyi olur :D

tabi ki de herkezin görüsüne saygımız war ama adam resmen sallamıs ayrıca düsüncesi de sacma bana göre.

düsüncesi sacma derken biraz acabilirmisin kardes? anlıyamadım da
  • tabi ki de yoq yeni karakterler gelcekmis de 3 ana karakter kalcakmıs da cok iyi pc bilen maddi durumu yerinde iyi olan birsi anca böyle bir serwer acar bi de garanti belgesi werceklermis gülerim ben buna
  • nese öyle olsun 27 subatta acılcakmıs serwer o zmn anlarız hayal mi sallama mı gercek mi gerci bana da biraz sallama geldide nese
  • Arkadaşım mu harita skinleri editlenebilir farklı lorencia devias yaratılabilir,çam ağacı olan devias skinleri var. Diyelimki camiyi koydun data/world ü editlemen gerekicek,tabi bunu yapacak arkadaş süper deneyimli olması lazım diyelim ki o da tamam yanlız item isimleri vs. statikdir servera Türk yabanci kim girerse girsin hangi dilde serveri kurduysan o dilde görür diyelimki onlarıda editledin her item'i tek tek açtığını ve ingilizce isimlerinin yanına manuel olarak türkçe isimlerinide eklediğini farzedelim buda büyük bir görünüm yaratır aynı zamanda bug yapabilir sonra yeni bir karakter yapıcam diyorsun diyelimki MG karakterini editledin TR diye yeni bir karakter yaptin kullanabileceği skill'leride değiştirdin o da visual bug yapar kısacası bu iş seni aşabilir arkadaşım Webzen Kore sezon 3 ü aylar sonra çıkardı.Bu işler çok emek isteyen işler ayrıca Knight Online ile Mu Online'nin grafik motorları aynı değildir.Herhangi bir 3d kamera özelliği olan Mu Online client'ına zoom yaptığın zaman MU online grafiklerinin VGA olduğunu göreceksin,ben sahsen inanmıyorum ama sana kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner84 -- 6 Şubat 2008; 16:01:25 >

• ADAM SERVER 27 ŞUBATTAN GEÇ ACİLABİLİR DİOR BEKLE BEKLE...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.