Şimdi Ara

ARKADASLAR BUTUN MUCULARİ ETKİLEYECEK BU OYUN.. BAKMADAN GECMEYİN..! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB

quote:

Orjinalden alıntı: skywa1ker

eeeee hadeee beklioz deviastaki camiyi çok merak ediom

cumaya kadar bitsede orda kılsak bu hafta

• hani be server neden acilmiyo daha
  • dupe duz yalan atiyonuz beya azcik dogru laf soleyin
  • aradığınız yalancıya ulaşılamıyor pc kapalı yada forumdan kaçmış lütfen daha sonra tekrar dalga geçiniz
  • 10 yıl garanti dışında yazdıkları diğer öğelerde yapılamayacak şeyler olmasa gerek.
    Tabi o yabancı olayınıda biraz düşünmek lazım.Adam neden tr serverına gelsin.
    Biraz abartıya kaçılmış,lakin abartıları çıkartılıp geri kalnlar olabilir.
    800x yapabilir,isimleri değiştirebilir,şekilleri değiştirebilir,exc itemler düşebilir,savaş olabilir ama 10 yıl bir server olmaz.Bu hayal,fantazi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

10 yıl garanti dışında yazdıkları diğer öğelerde yapılamayacak şeyler olmasa gerek.
    800x yapabilir,isimleri değiştirebilir,şekilleri değiştirebilir,exc itemler düşebilir,savaş olabilir ama 10 yıl bir server olmaz.Bu hayal,fantazi.

yapılabilir şeyler ama frinenz network gibi bir firma bile bukadar uçmadı bu arkadaş neyine güvenip söylüyor anlamadım okadar şeyi yapabilecek kapasitede bi insanı microsoft karşıdan kapar 50bindolarda maaş verir :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: anqelus

quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

10 yıl garanti dışında yazdıkları diğer öğelerde yapılamayacak şeyler olmasa gerek.

yapılabilir şeyler ama frinenz network gibi bir firma bile bukadar uçmadı bu arkadaş neyine güvenip söylüyor anlamadım okadar şeyi yapabilecek kapasitede bi insanı microsoft karşıdan kapar 50bindolarda maaş verir :)

arkadaş kendini silkroad da sandı heral o dediklerin mu online ı biraz aşar daha yeni 3D olmuş bir oyunu silkroad ın yeni versiyonundaki gibi cami yapcak

• Server Açilmicak Gibi ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cigaraech

quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Limit

Nayt Onlayn Oynadıgını çok belli ediyorsun.ve düşünceleri hiç beğenmedim çok saçmalamışsın.

++++++++

BENDE KATILIYORUM
    +++++++++++++
  • Malesef bende katılamıyorum Dediklerin seni aşar dostum belki biraz daha düzgün türkçe kullansaydın daha inandırıcı olabilirdin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 25 Şubat 2008; 21:11:59 >
  • 28 SUBATTAYIZ SERVER YALAN. soul limit,konu kilit adama da ban
  • bu konunun bukadar post alması bile saçma bence :)

küçük Xx-TR-xX harikalar diyarında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 00darka00

28 SUBATTAYIZ SERVER YALAN. soul limit,konu kilit adama da ban

Gönderme tarihine bak 9 dakkada enselemiş hemen Adama ban der bide
    Gülüm sizin işiniz yokmu ya nie bu kadar bu server hakkında sorumlu hissediyorsunuz kendinizi
    Bundan daha saçma konularda olmuştu geçti gitti , yoksa sizin hayallerinizdeki server falanmıydı böyle olmayıncada sinirler,herkesin bu konuya abanması falan
    Adamın en son girişi bile 14 ocak
    Bi bırakın düşsün şu konu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetAkcelik -- 28 Şubat 2008; 1:39:33 >

• YINE DUA EDELIMDE ADAM GARANTIYI VERDI YA HIÇ BIRINI VEREMESEYDI NOLCAKTI
  • adam garanti acilmicak diyo demiyo ama burda herkese ole geliyo adam yalan atiyo besbelli

• bu mu online bolumunde anliyamadigim birsey var neden insanlara "2 gun once geldin bizemi laf atiyorsun" "post sayin bile daha 50yi gecmedi sanami inanicaz" gibi yorumlarda bulunuyorsunuz? bunun belirli bir sebebi varmi? ve en onemlisi adamin oyun deneyimini postuna bakarak nasil anliyorsunuz?

simdi gercekten akli basinda birinin kafaya takabilecegi tek sey 10 yil garanti burada gercekten abartilmis yani en azindan 3 ay garanti verir tutulursa 2 yil daha verilirdi

ha bide sirf adam yalan soyledi diye hesabinimi kapatacaksiniz? burasi adil bir forum ayrica adamin kimseye bi zarari dokunmadi deilmi?
  • İyide dostum sen ne zaman kaydoldun bakim
    Alırım accountunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetAkcelik -- 29 Şubat 2008; 22:18:20 >
  • uplamayın artık şu konuyu ölsün gitsin yaf :)
  • arkadaşin şarz sorunu var şarz etmiyor galiba
    bu adamin mercimeyi yanmiş hafize yetrsiz
  • Konu Hortlamis Bir Konu Bide Umut Nayt Onlayn Derken Hangi Oyun O Cıkaramadım(Knight Online)Olmasin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.