Şimdi Ara

Arkadaşlar casper d3l 7700 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Çok araştırdım casper için pek iyi söylentiler göremedim. Çoğu kişi aman aman uzak durun diyor. Tabi bazı konular eski. Şuan nakitim olmadığından taksite girip bilgisayar almayı düşünüyorum ama sadece casper ürünlerini satıyorlar. Acil pc lazım bana da mecbur kaldım şimdi. Sizin düğünleriniz nedir arkadaşlar?
    Sistem aşağıdadır. Masaüstü

İşlemci 7. Nesil Intel Core i7-7700 işlemci
    İşlemci Hız 3.60GHz. Intel Turbo Bost Teknolojisi İle Maksimum 4.20 GHz.8 MB Intel Akıllı Bellek
    İşletim Sistemi Windows 10 Home
    Bellek 16 GB DDR4
    Harddisk 2000 GB SATA
    Optik Sürücü Blu-Ray Okuyucu DVD ± RW DUAL
    Monitör Yok
    Renk Siyah
    Ekran Kartı 4 GB NVIDIA GTX 1050 TI DDR5 Ekran Kartı
    Chipset Intel® H110 Express Chipset
    Ses Çıkışı Yüksek Çözünürlüklü 5.1 Kanal Ses Kartı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7.nesil casper ve hayal kırıklıgı caspersa at çöpe taksitli istiyorsan itopya sinerjide daha kaliteli hazır sistemler var allah bilir bu boş sisteme kaç para çekmişlerdir

bütcenizi söyleyin ona göre kasa atıyım
  • Hocam senetli alıcam parası benim için önemli değil fiyatı boşverin sadece kararsız kaldım alıp almamal arasında sistem yukarı da belirttiğim gibi. Bilmiyorum alıpta pişman olmak istemiyorum oyun içinde kullanırım gta5 gibi yüksek oyunlar için

• casper in anakartları çok dandik oluyor bios bile zor bulunuyor degişik bi sistemleri var

senetle alıcaksan evkur filansa 4 liralık mala 6 bin tl çekmişlerdir

kendine heycan aramana gerek yok oyun konsolu bak kredi kartına taksitle al daha uyguna gelicegini tahmin ediyorum
  • Anakartı h110 intel yani neresi dandik olabilir ki hocam? İntelin malı değil mi sonuçta yoksa casper kendi mi üretiyor

• Hocam hazır sistem alan insanlar HER ZAMAN, bakın HER ZAMAN pişman olmuşlardır. Hele Casper gibi dandik bir markanın hazır sistemini alanların vay hâline... Bütçenizi belirtin size sinerji.gen'den güzel bir toplama sistem ayarlayalım.
  • hayır intel üretmiyor çipseti intel veriyor casperda anakartı başka firmaya ürettiriyor

zaten siz bunu dediyseniz kesinlikle pc almayın elinizde patlar

casper da hem anakartı en dandik anakart hem power en dandik marka bi woltaj düşmesiyle hem power hem anakartı yakar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Michael Townley kullanıcısına yanıt
    siz herhalde okumadınız adam evkur gibi bi yerden alıcak senetle alıcam diyor

ürün 4 bin tl bu gibi yerlerde 6 bin tl istiyorlar taksite göre faiz koyuyor
  • Yaşasın Anaşirket İntel Y kullanıcısına yanıt
    hocam sizde anlamadınız bütcesi yok senetle aldıgın anda cihaza extra koyar

önden peşinat verirsin sonra senetin günü geldikçe ödersin

aynı dersane mantıgı ama burda ürüne extra faiz koyuyor

http://www.evkur.com.tr/casper-ci7-7700-36ghz-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-ekran-karti-windows-10-isletim-sistemli-masaustu-bilgisayar

taksite göre ödemen degişiyor bu link temsilidir
  • Bilgisayardan az çok anlıyorum o kadar çok bilgim yok evkur dan almıyorum evet ona benzer bir yerden alıcam tabiki de faiz koyacak kim peşinatsız pc verir 4500 tl olan bir pcyi ya arkadaşlar çok kararsızım başka marka yok zaten casper bir marka değil bildiğim kadarıyla ama sistemi iyi gözüküyor ama kalitesini bilemem o yüzden size soruyorum

• Yaşasın Anaşirket İntel Y kullanıcısına yanıt
    Evet hocam pcnin şuan ki fiyatı bu

• aldıgın yer en kötü taksitine 1.500 tl koyar oda sana 6000 tl ye gelicektir alıcagın taksit kaç 15 aymı 24 aymı

böyle fuzuli bi pc için kendini yormaya deymez

sakın alma çok pişman olursun bu pc yerine kendine oyun konsolu alsan daha mutlu olucagını düsünüyorum 6000 tl çok para
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.