Şimdi Ara

ARKADAŞLAR CEBİMİ DEĞİŞTİRİCEM FİYATI ÖNEMLİ DEĞİL...SİZCE HANGİSİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UZUN SÜRE KULLANABİLİCEĞİM Bİ TEL ALMAK İSTİYORUM SİZCE HANGİSİ???

• dostum b nce git sonyericson w800 veya k750i al bnm bu tellr cok hosuma gidio
  • quote:

Orjinalden alıntı: Motophyscho

UZUN SÜRE KULLANABİLİCEĞİM Bİ TEL ALMAK İSTİYORUM SİZCE HANGİSİ???

Uzun sure kullanacaksan su anda alinabilecek en iyi teller K750i, W800i, W550i gibi modellerdir, hafiza karti, radyo, 2 mp kamera, kizilotesi gibi ozellikler senin icin onemli degilse samsung un D500, E720, E730 modelleri de cok iyi modeller, ozellikleri cok iyi ama fiyati cok pahali olmasin diyorsan K700i, SX1, CX75, 6230, 6230i gibi modeller fiyat/performans olarak en iyiler, yok ben isletim sistemi istiyorum, para bende cuvalla diyorsan 6680, N90, 6630, mpx220 gibi modeller en iyilerdir.. Sec, begen, al.. Bu kadar..

• w800i veya 6680 COK KARİZMA VE COK KALITELİ
  • Süper bir yazı.. Kesinlikle katılıyorum..
    quote:

Orjinalden alıntı: Angelmax

quote:

Uzun sure kullanacaksan su anda alinabilecek en iyi teller K750i, W800i, W550i gibi modellerdir, hafiza karti, radyo, 2 mp kamera, kizilotesi gibi ozellikler senin icin onemli degilse samsung un D500, E720, E730 modelleri de cok iyi modeller, ozellikleri cok iyi ama fiyati cok pahali olmasin diyorsan K700i, SX1, CX75, 6230, 6230i gibi modeller fiyat/performans olarak en iyiler, yok ben isletim sistemi istiyorum, para bende cuvalla diyorsan 6680, N90, 6630, mpx220 gibi modeller en iyilerdir.. Sec, begen, al.. Bu kadar..

• sony-ericsson k750i

şimdi böyle dioz herkes w800 veya k750ili olucak, kızılay malına dönücekbizim telefnlar...
    vazgeçtim nokia 62 28/6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 16 Ekim 2005, 20:38:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

Süper bir yazı.. Kesinlikle katılıyorum..
    quote:

Orjinalden alıntı: Angelmax

quote:

Sagol arkadasim

• k750i veya w800 al telefonlar herşeyiyle kusursuz
  • nokia N90 ı tavsiye ederim.
  • uzun süre kullanacağın için symbian veya ms mobile işletim sistemli telefonlardan seçim yaparsan daha mantıklı olur ama piyasada doğru düzgün smartphone yok oda ayrı konu.. herkesin gözü yeni çıkacak smartphonelrda.. bence bekle
  • 6680 al beklıyceksen n 70 derım sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.