Thank you for contacting the Knight Online Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.
Someone with access to this account was observed using third party tools, which violates our posted Terms of Service policy. This account will not be unblocked. All current/future tickets will be closed and no further action will be taken on this account. I apologize for any inconvenience this may have caused and thank you for your understanding.
Bu sanırım açılmıcağınımı söylüyor.::(
Recently you requested personal assistance from our on-line support center. Below is a summary of your request and our response.
If this issue is not resolved to your satisfaction, you may reopen it within the next 7 days.
Thank you for allowing us to be of service to you.Birde bu var?
Bi daha mesaj falan atma okumayız bayram mesajları gibi direk sileriz.Sende uğraşma al bi plat+hf kas yeniden demek istiyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Romst3rHERE
Bi daha mesaj falan atma okumayız bayram mesajları gibi direk sileriz.Sende uğraşma al bi plat+hf kas yeniden demek istiyorlar
nerede yazıyor o:)
açmayacaklarını söylüyorlar onlarla pazarlık yap plat yüklücem falan diye ticket at 2-3 kere yazıs büyük ihtimalle kabul edebilirler
quote:
Orijinalden alıntı: V-For_Vandetta
açmayacaklarını söylüyorlar onlarla pazarlık yap plat yüklücem falan diye ticket at 2-3 kere yazıs büyük ihtimalle kabul edebilirler
platinum fln alsam mesela öyle bir şey kabul etme olanakları varmı..?
1. sinde açılmayacak diyor dediğin gibi Diğerinde şöyle diyor; Sen bizden özel/kişisel yardım istedin. Bu gösterilen senin isteklerin ve bizim tepkimiz Eğer tatmin falan olmadıysanız 1 hafta içinde yeniden açın(olayı, ticketi falan heralde) Teşekkürler bize senin servisin olmaya izin verdiğin için
Oto ticket göndermişler aynısını yollamışlardı banada
quote:
Orijinalden alıntı: MavimsiDünya
Oto ticket göndermişler aynısını yollamışlardı banada
Sürekli atıcam..:)
Bu Knight Online Müşteri Destek Ekibi ile temas kurduğunuz için teşekkür ederiz! Bizimle temas kurmak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
Bu hesaba erişimi olan birisi olan Hizmet politikası bizim yayınlanmıştır Şartları ihlal eden üçüncü parti araçları kullanarak gözlenmiştir. Bu hesap yasağınızı kaldırana olmayacaktır. Tüm geçerli / gelecekte bilet ve kapalı olacak başka bir eylem bu hesabın alınacaktır. Bu neden olabilir ve Anlayışınız için teşekkür ederim herhangi bir rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Demin bizim on-line destek merkezi kişisel yardım istedi. Aşağıda istek ve tepki bir özetidir.
Bu sorunun memnuniyeti çözülmezse, bir sonraki 7 gün içinde tekrar açabilirsiniz.
TAMAMEN OLAY BU :)
dedim hocam oto cevap geliyor bende 15-20 tane attım.açmıyorlar anca af cıkarsa acabilirsin charını...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme