arkadaşlar acil olarak jsp kodlarını destekleyen free bi site arıyorum.bana adres verebilirmisiniz.bu hafta ve bundan sonraki haftalarda yaptıgımız projelerimizi jsp destekli bi serverdan göstercekmişiz yoksa kabul etmiyor hoca.lütfen arkadaşlar bu dönemde kalırsam okul hayatım bitecek yardım please
eğer konuyu yanlış yere açtıysam özür nereye açaçağımıda söylerseniz cok sevinirim. bekliyorum dostlar.....
Webalsat verdiğin site malesef desteklemiyor olmadı.yardımlarınız hala bekliyorum arkadaşlar.böyle giderse paralıyıda düşünmek zorunda kalacam her türlü tavsiyeleriniz bekliyorum
okul ile ilgiliyse ve derslerinle alakasıyla ucretsiz bir hesap acabilirim sana bosta olan bir domainimide yonlendiririm odevlerini halledip notunu alana kadar kullanabilirsin
gmail83 valla beni ne kadar mutlu edersin anlatamam. sana özel msj attım kardeş.
okudum pm ni cevap yazdım senden haber bekliyorum ;)
bu arada sorun degil lafı bile olmaz forum sitelerine sponsor olmaktansa senin egitimine katkıda bulunmak en iyisi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme