Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ÇOK ACİL ÇAMAŞIR MAKİNESİ ALICAM VESTFROST ALINIRMI PROFİLO VE SAMSUNG ARASINDA KALDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR UZUN SÜREDİR BAKIYORUM İŞİN GERÇEĞİ ANKASTRE SET ALMIŞTIM VESTEL AMA MEMNUN DEĞİLDİM TELEFONUNU ALDIM ODA İYİ DEĞİLDİ AMA ÇAMAŞIR MAKİNELERİ NASIL BİLMİYORUM UCUZ DİYE ALASIM GELDİ AMA 9KG 1600TL VERENE KADAR 2000TL ÇIKIP ŞU MAKİNELERİMİ ALSAM DİYORUM AMA TABİ İÇ HACİM TAMBUR HACMİ NEDİR BİLMİYORUM BİLGİNİZ VARMI BENİM BÜTÇE MAX 2200TL DİR.VE İÇ HACİM ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN LÜTFEN TAVSİYELERİNİZ VARSA YARDIMCI OLURMUSUNUZ 2 HAFTADIR MAKİNEM YOK ESKİ ALTUSUM BOZULDU....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Updateman -- 23 Mart 2020; 0:22:51 >

• GÜNCEL
  • Kesinlikle Profilo öneririm ikisi arasında. Vestel'e fark vermeye de kesinlikle değer. Mekanik malzeme, performans ve yazılım konusunda Profilo daha üstündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Kesinlikle Profilo öneririm ikisi arasında. Vestel'e fark vermeye de kesinlikle değer. Mekanik malzeme, performans ve yazılım konusunda Profilo daha üstündür.
    çok teşekkürler bilgilendirme için servis açısından hangisi daha iyidir bilmiyorum samsung zaten hiç bulaşmıcam böyle bir maceraya profiloda bu iki model arasındayım sizce 200devir fazla çevirdiği için 1000 yerine 1200 devir olana 90tl fark ödemeye değer mi avantaj ve dezavantajları nelerdir.
    www.hepsiburada.com
    Profilo CMG100DTR A+++ 9 kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/profilo-cmg100dtr-a-9-kg-1000-devir-camasir-makinesi-p-MTPROFCMG100DTR

www.hepsiburada.com
    Profilo CMG120DTR A+++ 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/profilo-cmg120dtr-a-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-p-HBV00000EY35Y

• Ek garanti 460 lira profilo da Samsung da 250 lira hocam bunu da değerlendirin araştırma döneminde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle, lütfen istanbul bilişimden uzak durun. Şikayet sitelerine bakın, kimsenin malını teslim etmiyor, paranızı geri alamıyorsunuz.

Bütçeniz doğrultusunda, size tavsiyem, makine satın alma bedeli + ek garanti bedeli şeklinde hesaplama yapınız.

Şahsen ben alacak olsam, Vestel + ek garanti şeklinde tercih ederdim.

Vestel çamaşır makinesini 7-8 sene HİÇ SORUNSUZ kullandıktan sonra yazlığa gönderdik, şimdi emekliliğini orada geçiriyor. Eminim yazlıkta az kullanılacağı için, en az bi 7 sene daha hizmet verir.

Yerine aldığımız Electrolux bizi çok üzdü. Daha ilk yılında defalarca kez arızalandı ve servis ile her seferinde kavga dövüş zor yaptırdık. O kadar pişmanım ki, keşke yine Vestel alsaydım diyorum.
  • Profilo CMG120DTR var bende çok memnunum herkese de tavsiye ederim. samsung asla ama asla tavsiye etmem. tanıdığımda var 10kg 1400 devir olan. sıkmada kapak kopacak gibi oluyor.
    vestelde de kazanlar çabuk boşluk yapıyor. profilo CMG120DTR ye bir bakın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar makine olarak 1200dtr aldım saolun tavsiyeleriniz için pazarlıkla elden 2150tl aldım gerçekten güzel temizliyor estetik modern bir makine umarım uzun seneler götürür bizi altustan sonra şahinden mercedese bindim gibi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.