Şimdi Ara

ARKADASLAR COK ACIL YARDIIM EDIN LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaskar bugun kusum arabasiyla oynarken arabayla birlikte asaği düstü ayaği incindi sanirim ama anlayamadim ne yapmam gerekir luffen yardimci olun veterinere goturdum ama kapaliydi yarin tekrardan goturcem

• Boyle iste
    Bu mesaja eklenen görseller:

ARKADASLAR COK ACIL YARDIIM EDIN LUTFEN ARKADASLAR COK ACIL YARDIIM EDIN LUTFEN ARKADASLAR COK ACIL YARDIIM EDIN LUTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jandia -- 11 Temmuz 2016; 21:14:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jandia

Boyle iste
    Bu mesaja eklenen görseller:

ARKADASLAR COK ACIL YARDIIM EDIN LUTFEN ARKADASLAR COK ACIL YARDIIM EDIN LUTFEN ARKADASLAR COK ACIL YARDIIM EDIN LUTFEN
    Kırık olabilir. Bu sizin yapabileceğiniz bir şey değildir. En kısa sürede veteriner hekim tarafından görülmelidir. Ayağı morarmış fark ettiyseniz. Geçmiş olsun bu arada. En kısa sürede iyileşir inşallah.

• Evet ama ayaginin ustune basaabiliyor yani kirik olsa hic basamazdi diye dusundum guzelce oynuyor cok sagolun bu arada yarina kadar birsey olmaz değil mi :((
  • Jandia kullanıcısına yanıt
    Tünekte durmaya zorlanabilir tam yüklenmiyor dikkat ettiyseniz. Çok da bilgim yok aslında incinmiş de olabilir. İnşallah sıkıntı olmaz.
  • Jesus isTheBest kullanıcısına yanıt
    Evet ayağina pek yüklenmiyor ama iyi gibi gözüküyo bilemedmde aci cekiyo mu nasil anlayamiyoki insan
    İncinmiştir , kırık olacağını sanmam, siz genede götürün veterinere, içiniz rahatlar. Kuşu sakin sessiz kendi halinde tutun, dinlensin.
  • supernova034 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler , durduramiyoruz ki oyun diye ölecek kuş
    İşte acı çekse zaten durgun olur, kımıldamaz. Merak etmenize gerek yok , sabaha düzelir ayağı. Düzelmezse götürürsünüz.
    Allah razi olsun cok tesekkur ederm kafesin üstùnde uyuyor napmam gerekiyor
    Rica ederim,Kafese sokabiliyorsanız sokun, mümkün olduğunca uçmasın, hareket etmesin, ışığıda söndürün uyuyup dinlensin.
    Peki cook coook tesekkur ederm
    Loş bir ışık yem yiyebileceği kadar yeterli, yarın durumuna bakarsınız, geçer büyük ihtimalle, zaten kırık falan olsa o kuş öyle hareketli neşeli olmaz imkansız yani, genede geçmezse götürürsünüz veterinere, geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 12 Temmuz 2016; 1:32:47 >
    Şey salıncağına koydum yemeğide hemen yaninda canı acımaz herhalde
    Birşey olmaz, öyle kolay kolay kırık falan olmaz zaten, incinmiştir, işte sadece zorlamasın sabaha kadar yeterli, geçer. Ayağı azıcık acıyan kuş bile tünüyor bir yere sessiz kalıyor acısı geçene kadar. Kuşlar acı çektiğinde ve hasta olduğunda çok hareketsiz olur, oradan anlayabilirsiniz zten, durumun ciddi olup olmadığını.
    Ya oynuyor ediyor neşeli gibi de yinede ölmesinden çok korkuyorumm ondan endişeliyim biraz :(
    Neden ölsün? Ölmez endişelenmeyin. Uyusun dinlensin dediğim gibi, sabaha içiniz rahat eder düzelmezse veterinere götürürsünüz
    İnşallah ya , korkuyorum sadece kafesine koydum uyuyor smdik çok sağolun bu arada kafanizi sisirdim sizinde kusura bakmayn
    Rica ederim, birşey olmaz endişelenmeyin.
  • Durumu nasıl acaba kuşunuzun?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.