Arkadaşlar Öncelikle Merabalar. PSU'umdan Ses Gelidiği İçin Açılırken, Süpürge Makinesi Gibi... Sonra Bi 15-20sn Sonra Kesiliyodu. Daha Önce Böle Bi Problemim Yoktu. 4-5 Defa Bu Olunca Bende Gittim Yenisini Aldım. Benim PSU Codagen 400w Yetiyoduda Gayet...
2 Yıldır Bi Problem Görmediğim İçin Gittim Aynı Markanın 500w'lığını Aldım. Pcyede Sorunsuz Bi Şekilde Taktım. Makinayı 2. Açışımda Sıfır PSUdan da Aynı Ses Gelmeye Başladı. 15-20sn Sonrada Kesildi.
Gittim Sıfırını Aldım Ama Yine Aynı Problemle Karşılaştım. 2-3 Kere Yaptı Açılışta Aynı Sesi... Sonra Susuyo ve Sıkıntısız Çalışıyor. Neden Böle Oluyo Anlamadım. Ya Fan Balance Yapmıştır veya Tozlanmıştır Diyolar Yada Topraklamada Sıkıntı Vardır. Bende Bu 2 Sorunda Olamaz Ürün Yeni ve Hep Aynı Takdığım Piriz...
Bi Aydınlatırsanız Sevinirim Çok Canım Sıkılıyo O Sese, Bişey Olucak Diyede Korkuyorum. Problemim Nedir Acaba? Çöziyim Şu Sorunumu... :/ Şimdiden Teşekkürler.
Cmkrtn26
kullanıcısına yanıt
Merhaba, bilgisayarın çalıştığı ortam soğuk bir ortamsa başlangıçta 1-2 dakika boyunca böyle bir ses gelmesi gayet normal.
hocam iki seferde de arızalı model seçme ihtimalinizin çok düşük olduğunu düşünüyorum. aldığınız modele özgü bir durumda olabilir. ilk açılışta yüksek devirde dönüp sonrada düşük devire geçmek. mesela intel işlemcilerin stok fanlarında da vardır. pc açılırken yüksek devirde sesli döner sonra ses kesilir.bence böyle bir durum söz konusu.öbür türlü iki kere üst üste arızalı modeli seçtiyseniz büyük şansızlık.
Arkadaşlar İlginiz İçin Teşekkür Ederim... Odam Hep Aynı Oda, Yani Diğer PSUdan 2yıl Boyunca Hiç Böle Ses Gelmemişti. Ondan Olmayabilir. Ürünü Alalı Daha 1 Ay Olmadı Acaba Garantiyemi Göndersem Diye Düşünüyorum. Ama Ben PSU'us Kalıcam :/ Ayrıca Bios Ayarlarınla Oynadım Oldu Gibi Sanki... Yani Şuan Gelmiyor Ses. Formatda Atmalımıyım Pcye, Diyede Düşünmüyo Değilim. Bi Daha Gelirse Ses Napıcam Bilmiyorum Çok Çaresiz Bi Durumdayım.