Arkadaslar, yeni aldigim SSD ye windows yuklemek icin windows un sitesinden USB falashdan baslatmak icin indirmek istedim. 1TB lik bir 2,5'' WD hdd var onu taktim , ben saniyorum ki icine windows setup ini indirecek, bu HDD icinde bugune kadarki butun bilgilerim fotograflarim hgersey vardii,,,:( ve 3-5 dk sonra bitti diye uyari verdi ve suan 1TB lik Hdd 32gb olark goruyor ve hdd in adi ESB-USB olarak gorunuyor icinde de windows setup dosyalari var.. Benim butun icindekiler gittimi acaba yaa? lLutfen lutfen gitmedi deyin cozumu var deyin..:((( |
Arkadaslar cok acil yardiminiza ihtiyacim var..!!:((
-
-
veri kurtarmayı deneyin, microsoft yazılımı harici diskinizde ki tüm veriyi silip içine sadece windows boot setup dosyalarını yüklemiş. Bu işlemi usb bellek ile yapmanız gerekirdi.
-
Tsk ederim cevap icin ama neden şuan 32gb gibi gozukuyor? Birde icindeki veriyi kurtarma sansım gercekten olabilir mi? Hersey bir kenara son 20 yılımın tüm anılarımın fotoları vardı yaa 😔😔 hangi recovrey i tavsiye edersiniz.. yada çok profesyonel veri kurtaran varmı tavsiye edeceginiz. Çok pişmanım ya normal usb flash bellek kullanmadıgıma:(((
lütfen kırtarabilirim bir sekilde detin lütfen....🙏🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şurayı bir inceleyin.Veri kurtarma seçeneği de var.
-
Merhaba,
Korkmanıza gerek yok basit veri kurtarma programları ile hepsini geri getirebilirsiniz. Yalnız lisansız programlarda saatlerce tarama yapar fakat bittiğinde lisans olmadığı için belli kısımları kurtarır bunu da dikkate alın derim.
Eğer çözemezseniz mesaj atabilirsiniz.
Sağlıklı Günler Dilerim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X