Şimdi Ara

Arkadaşlar Çok Bilgisizim Bu Konuda Acele Yardım Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugüne kadar petek antenle idare etmiş biri olarak ....uydulardan hiç ama hiç anlamayan...bir dukkana gittiğimde ne istediğimi bilemeyecek kadar cahilim bu konularda....

Ben vestel marka bir plazma tv aldim.....ve bu televizyonuma bir uydu almak istiyorum....yani tum yabancı , turk kanalları izleyeceğim.....paradan çok da kaçınmıyorum....

siz değerli arkadaşların bilgilerinden faydalanmak istiyorum.....

nedir bu uydu çanak muhabbeti yüzlerce konu açılmış bu kadar karışık mı yani? hiç bir şey anlamadım yazılanlardan...

siz bana sistem olarak ne öneriyorsunuz...

evde 3 tane tv var....üçüne de bağlanti yapılacak....bunu aldığım yer yapacaktır eminim....

içim rahat şekilde dükkana gidip ne istediğimi bileyim :)hiç bir terimi bilmediğimi dikkate alarak bana basit bir dille hangi markayi ve ne almam gerektiğini yazarsanız memnun olurum..

• next nexstar nasil arkadaşlar ?...sizden ricam yorum ve önerilenizi esirgememeniz :(
  • Arkadaslar Allah rızası için bana yardım edebilecek biri yok mu ?
  • dreambox uyduları güzeldir.. madem para da sorun değil
  • Arkadaşım bi kere tüm yabancı yayınları izleyebilmen mümkün değil.Hele şu günlerde klasik bir reacever ile izleyebileceğin kanal sayısı yok denecek kadar az.Öncelikle hangi tür yayınları izlemek istiyorsan onları belirle ve o yayınlar hangi uydularda ise onları tespit et.Daha sonra o yayınlar için kaç adet çanak,lnb alman gerekiyorsa o konularda yardımcı olmaya çalışırız.Reacever konusunda ise maddi bir limitin yok ise ve de bilgisayar ve internetle uğrasacak zamanın var ise dreambox adlı cihazın son versiyonlarından birini almanı öneririm.Mesala dreambox 7025S olabilir.Uydu konusunda da popüler olanları türksat,hotbird,astralar,hispasat,eutelsat,sirius,telstar,hellassat olarak belirtebilirim.Bu forumdaki üst konudan vewww.lyngsat.com adresinden bu uydulardaki yayınları görebilirsin.Yani öncelikle netür yayınlar izlemek istediğine karar vermen gerekir..

• mmeraba arkadaşım ben bu işi yapıyorum alacağın sistemde marka çık önemli bir ker e buna dikkat etmelisin artı 3 tv de bağımsız seyredebilmen için 3 adtet riciver alman gerek bu 3 cihazı isteğine bağlı olarak anten sayısından kastediyorum çoklu LNb kullanarak çözebilirsin marka meselesine gelince kart girişli yada fta dediğimiz 2 ayrı cihaz var dijitürk yada bazı kanalla rı seyredebilmen için kart girişli cihaz sunny yada goldmaster olsun fakat goldmasterda model önemli 9400- 4150 güzel sistemi kurduracağın işletmeye kanallar konusunda bilgi alırsın kolay gelsin
  • markadan çok bence kalite önemli, yani kimi markalar piyasada yer edindikten sonra daha ucuz ürünlere gidiyorlar ve abu ürünleri aynı fiyattan satmaya devam ediyorlar, zateb receiverların boardlarını ve yazılımları üreten toplam 10-15 firma var ama piyasada belki yüze yakın cihaz var,

şimdilik bir türksat, hotbird kombinasyonu yap, öas anten, sharp lnb, kaliteli bir rg6 kablo, emu yazılımına sahip bir receiver al yeter, taş çatlasa toplam tesisat da dahil maliyeti 200-250 milyon tutar. lnb ve anten kalitesi çok önemli, alümünyum olanları ve galvaniz olamayan antenleri kesinlikle satın alma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.