Şimdi Ara

[b]Arkadaşlar çok eskiden bir Driver diye oyun vardı Onu nasıl bulabilirm[/b]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok eskiden bir Driver diye oyun vardı Onu nasıl bulabilirm

• Sanırım o playstationlarda oluyordu, bilgisayarda varmıydı bilmiyorum :S ..
    Playstation1 de en çok oynadığım oyunlardan biriydi :D gta tarzı. fakat 2 boyutluydu sanırım.
    Bulmaya çalışacağım, iyi olur bilgisayarda varsa gerçekten. Eski günlere döneriz Pek zevk alacağımı sanmam şu piyasadaki oyunlardan sonra ama genede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

Sanırım o playstationlarda oluyordu, bilgisayarda varmıydı bilmiyorum :S ..
    Playstation1 de en çok oynadığım oyunlardan biriydi :D gta tarzı. fakat 2 boyutluydu sanırım.
    Bulmaya çalışacağım, iyi olur bilgisayarda varsa gerçekten. Eski günlere döneriz Pek zevk alacağımı sanmam şu piyasadaki oyunlardan sonra ama genede...

Driver 3 boyutlu bir oyun hala bilgisayarımda bulunuyor ve bir çok oyundan zevkli ayrıca Google da basit bir aramayla rahatlıkla bulunabilir.
  • Tam olarak adını verirmisiniz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangsteeR
    Tam olarak adını verirmisiniz.?

Driver
  • nerden bulabilirim nasıl bulabilirm yardımcı olurmusunuz
  • ben indirdim onur ama çalışmıyor ya crack mi lazım anlamadım gitti onu da bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

ben indirdim onur ama çalışmıyor ya crack mi lazım anlamadım gitti onu da bulamadım

Emulatör kullanmadığını söyleme sakın (ps versiyonunu indirdiysen tabi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 7 Şubat 2010; 18:59:38 >
  • pc versiyonu galiba emulatör ne ??? şu oyunu oynamak istiyorum cocukken hep polise yakalanırdık şimdi kaçacam :D
  • bende cd si bulunmakta :D 3 yaşında falan oynardım hala duruyor hatta kurdum şimdi :D vistada oynuyamamıştım uyumluluktan bakalım win7 açacakmı
  • Onur buldum msn den iste veririm ama tuşlar farklı değiştiremiyorum ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.