Şimdi Ara

Arkadaşlar çok önemli bir bakarmısınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple’dan kapalı kutu xs 512gb aldım sorunlu x cihazımın yerine sorunsuz geldi. Lakin cihazla birlikte ek bir fatura gelmedi. Onun yerine eski cihazımın ve yeni cihazımın ımeı içeren bir belge yolladılar.
    E-posta aracılığıyla fatura veriliyor mu. Var mı daha önce değişim yapıp faturasını alan.?

• ?
  • ayranı yok içmeye xs ile gider çeşmeye.. sonra da fatura diye peşine düşer... yurdum insanı
  • Gen-2 G kullanıcısına yanıt
    Yani o kadar altı boş bir cümle ki yazdığın sen benim hayatımı yaşam kalite mi nereden biliyorsun ki böyle bir cümle yazıyorsun. Beyinlerimiz düşünme ve öğrenme odaklı çalışır kardeşim yazdıklarımı önce düşün sonra öğren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhatsn -- 25 Aralık 2019; 0:9:54 >
  • Apple’dan değişim olduysa faturanın niye bu kadar derdine düştünüz ki?
  • Abi konuya vakıf değlim ama kidemli deopartman irlandaya mail ati bugun Yarin sonuclanir mi o sonuclanir dedi sende kac gunde sonuclndi ?
  • onder.t O kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazı sattım ben xs max geçtim. Sattığım arkadaş faturasını istiyor haklı olarak sordum değişim alan arkadaşlara verilmiş bana hala neden verilmediğini anlayamıyorum.
  • Furki1907spr F kullanıcısına yanıt
    Değişim onayı bekliyorsan 2 gün içinde gelicek merak etme.
  • Eski cihazin faturası olur sıkıntı yok.
  • atabeyyy A kullanıcısına yanıt
    Kabul etmiyor hocam karşı taraf haklı yani baktığın zaman faturasız cihaz güvenilmez cihaz ne kadar ben appledan olduğuna ve kapalı kutu sattığımı kanıtlasamda ben bunu başka birine satarken onu inandıramam dedi.
  • Abi bir kidemli departman ben degisim istiycem dedi ben yanlislikla baskasina baglandim olayi anlattim dosyayi o aldi Bana Yarin Saat 6 da arayip kesin bir sonuç söyliycem dedi ? Belkide İrlandaya mail atti yarin sonuclaninca söyleyecek bilemem .
    Ama Bana Attigi mail cok degisik Eskilerinden Degil Mail ilede cevap verebilyon yani ? Cvp Plus +++
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhatsn

Yani o kadar altı boş bir cümle ki yazdığın sen benim hayatımı yaşam kalite mi nereden biliyorsun ki böyle bir cümle yazıyorsun. Beyinlerimiz düşünme ve öğrenme odaklı çalışır kardeşim yazdıklarımı önce düşün sonra öğren.
    Onun için mi fatura peşinde koşuyorsun ?
  • quote:

• quote:

Hadi abicim hadi burası oyun parkı değil. Sorduğun sorunun cevabını verebildiğin olgunluğa erişdiğinde anlarsın neden peşinde koştuğumu.
    Faturan olmazsa ıcloud da kalmış bir cihazı açamazsın ve çöp olur o cihaz. Bu sadece en önemlilerinden bir tanesi cehalet bu ülkenin düşmanı senden ricam üreme güzel kardeşim ülkeyi bitirdiniz...
  • Furki1907spr F kullanıcısına yanıt
    Kardeşim danışmandan gelen maille yanıtla diyerek cevap verebiliyorsun bir tek aklında bulunsun. Diğer soruya gelirsek 2 gün içinde muhtemelen cumaya kadar sana bir mail gelecek appledan değişim ürününüz şudur diye
  • quote:

Faturan olmazsa ıcloud da kalmış bir cihazı açamazsın ve çöp olur o cihaz. Bu sadece en önemlilerinden bir tanesi cehalet bu ülkenin düşmanı senden ricam üreme güzel kardeşim ülkeyi bitirdiniz...
    o yahudi mali enayi tirtiklayan zimbirti konusunda cahil olmak guzel birsey
    Blok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.