Bildirim
Arkadaşlar çok önemli bir bakarmısınız.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
? -
ayranı yok içmeye xs ile gider çeşmeye.. sonra da fatura diye peşine düşer... yurdum insanı -
Yani o kadar altı boş bir cümle ki yazdığın sen benim hayatımı yaşam kalite mi nereden biliyorsun ki böyle bir cümle yazıyorsun. Beyinlerimiz düşünme ve öğrenme odaklı çalışır kardeşim yazdıklarımı önce düşün sonra öğren.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhatsn -- 25 Aralık 2019; 0:9:54 > -
Apple’dan değişim olduysa faturanın niye bu kadar derdine düştünüz ki? -
Abi konuya vakıf değlim ama kidemli deopartman irlandaya mail ati bugun Yarin sonuclanir mi o sonuclanir dedi sende kac gunde sonuclndi ? -
Hocam cihazı sattım ben xs max geçtim. Sattığım arkadaş faturasını istiyor haklı olarak sordum değişim alan arkadaşlara verilmiş bana hala neden verilmediğini anlayamıyorum. -
Değişim onayı bekliyorsan 2 gün içinde gelicek merak etme. -
Eski cihazin faturası olur sıkıntı yok. -
Kabul etmiyor hocam karşı taraf haklı yani baktığın zaman faturasız cihaz güvenilmez cihaz ne kadar ben appledan olduğuna ve kapalı kutu sattığımı kanıtlasamda ben bunu başka birine satarken onu inandıramam dedi. -
Abi bir kidemli departman ben degisim istiycem dedi ben yanlislikla baskasina baglandim olayi anlattim dosyayi o aldi Bana Yarin Saat 6 da arayip kesin bir sonuç söyliycem dedi ? Belkide İrlandaya mail atti yarin sonuclaninca söyleyecek bilemem .
Ama Bana Attigi mail cok degisik Eskilerinden Degil Mail ilede cevap verebilyon yani ? Cvp Plus +++ -
Onun için mi fatura peşinde koşuyorsun ?quote:
Orijinalden alıntı: Serhatsn
Yani o kadar altı boş bir cümle ki yazdığın sen benim hayatımı yaşam kalite mi nereden biliyorsun ki böyle bir cümle yazıyorsun. Beyinlerimiz düşünme ve öğrenme odaklı çalışır kardeşim yazdıklarımı önce düşün sonra öğren. -
Yani o kadar altı boş bir cümle ki yazdığın sen benim hayatımı yaşam kalite mi nereden biliyorsun ki böyle bir cümle yazıyorsun. Beyinlerimiz düşünme ve öğrenme odaklı çalışır kardeşim yazdıklarımı önce düşün sonra öğren. -
Hadi abicim hadi burası oyun parkı değil. Sorduğun sorunun cevabını verebildiğin olgunluğa erişdiğinde anlarsın neden peşinde koştuğumu. -
Faturan olmazsa ıcloud da kalmış bir cihazı açamazsın ve çöp olur o cihaz. Bu sadece en önemlilerinden bir tanesi cehalet bu ülkenin düşmanı senden ricam üreme güzel kardeşim ülkeyi bitirdiniz... -
Kardeşim danışmandan gelen maille yanıtla diyerek cevap verebiliyorsun bir tek aklında bulunsun. Diğer soruya gelirsek 2 gün içinde muhtemelen cumaya kadar sana bir mail gelecek appledan değişim ürününüz şudur diye -
o yahudi mali enayi tirtiklayan zimbirti konusunda cahil olmak guzel birseyquote:
Faturan olmazsa ıcloud da kalmış bir cihazı açamazsın ve çöp olur o cihaz. Bu sadece en önemlilerinden bir tanesi cehalet bu ülkenin düşmanı senden ricam üreme güzel kardeşim ülkeyi bitirdiniz... -
Blok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X