Şimdi Ara

Arkadaslar cok sinirliyim hukuki işlem için yardıma ihtiyacım var... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yılbasında bende kız- erkek arkadaslarımla takıldım dısarıda...Benim öpmem, diger insanları yaparken gördügüm olayların yanında, devede kulak kalıyor
    Zaten bu yüzden cok sasırdım ve sinirlendim...Dedigim gibi ilk kez basıma geliyor...Ve emin olun benim ne yaptıgım kimseyi ilgilendirmez...Tamam insanlara saygılı olmak bir gereklilik ve bende saygılı bir insanımdır...Ama ...

CİFTLESMEK GIBI İGRENC KELİMELERE GEREK YOK...Evim varken sokaga tasırmam rahat olun siz

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fataL_berq -- 11 Ocak 2010; 19:49:49 >
  • Bu arada oturdugum yer yobaz bir yer degildir...Ya da ben öyle biliyormusum

Eskisehiri bilen bilir zaten, Hamamyoluna yakın, Süleyman Çakırın çevresinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Angel

Geçenlerde ben de , Eskişehirliler bilirler istasyon cafe de kız arkadaşla gece 2 de oturuyorduk,bu arkadaşın başına geldiği gibi yanağından öptüm biraz dudağa kaydı sanırım hemen birileri şikayet etmiş zaten 5-6 masa vardı.İlginç olaylar oluyor bu aralar

Evet dostum, çok mu göç aldı nedir .. Arkadaslarımla da konustuk, el ele yürüdükleri için, ''Edepsizlik yapmayın insan gibi yürüyün.'' diyen bir adamdan bahsetti arkadas...

Ne kadar Alim insanlarımız varmış, sırtımız yere gelmeez :)

• Burda sabah sahilde bir kişi kızı resmen zorla yiyip bitiriyordu onlarca kişi de yanından geçti tek kelime etmediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

kıyamet zamanın habercisi olarak insanların sokak ortasında çiftleşeceğinden ve de akil insanların ulu orta yapmayın su duvarın arkasında gorun derdınızı deme cesaretini bile gosteremeyeceğinden bahseder kitaplar

eee sokak ortasında bu çiftleşmeler birden bir gunde olmaz tabi,once ele ele tutusmalar ki 90'larda basladı bu,sonra hatundan ayrılıs anında yanaktan operek ugurlamalar2000'lerin masumiyetiydi bu da ,şimdilerde goruyorum ki masum ca yanaktan opmeler toplumda yerini hatunda alt dudak arayısına bırakmış,eee 2010'da bunu yasayacağız demek kı

evet ben bu 10 sene içinde sokakta çiftleşmeyi düşünüyorum hatta sizin evin sokağı rahatmış orada görecem işimi sorun olmaz demi

• quote:

Orijinalden alıntı: b3rkhan

Burda sabah sahilde bir kişi kızı resmen zorla yiyip bitiriyordu onlarca kişi de yanından geçti tek kelime etmediler.

İşte ben bunu demek istiyorum. Medeni olacağız kafasıyla zorla yapılsa bile bakmadan geçiyor ahali. Yani işi tersinden anlıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: portakal

Hakikaten örf,adet iyi hoş şeyler ama bizim toplum kadar cinsel sapkınlığı olan başka bir toplum var mıdır acaba?Damacanaya tecavüz edenler mi ararsın,köpeği inşaata götürüp iğfal(?) edenler mi...Açın gazetelerin 3.sayfalarını okuyun.Madem o kadar ahlak düzeyimiz yüksek bir söyleyin bakalım kaçımız annemizin,kızkardeşimizin akşam üzeri(gece bile değil) dışarı tek başına gitmesine razı olabilir?Aklı olan kimse mecburiyet olmadıkça olumsuz cevap verecektir.Niye?Hani toplum ahlaklıydı hani toplumun otokontrol mekanizması vardı?İki sevgili elele tutuşurken bile yan gözle bakan toplum aynı tepkiyi bir kıza laf atılırken niye göstermez?

Çok doğru söylemişsin arkadaşım katılıyorum.Bizim uyarıcı insanımız sadece gözü tuttuğu kişileri uyarır.Standart olan 3-5 kişilik namussuz şerefsiz guruptakilerin attığı laflara kimse müdahale etmiyor.Çünkü yemiyor.
    Ama böyle genç kişilere bağrıp çağrdıklarında kendilerini kahraman sanıyorlar.
    İlla uyarılacak bir durum varsa önce düzgün bir dille uyarırsın.Bağırıp çağırdığnda zaten senin ne mal olduğun ortaya çıkmış oluyor.

• Birşey olmaz takma kafana.. Yenge durumun farkında zaten. Allah'ın yobazına denk gelmişsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: southsayer

Maddi durumun iyimi, çevren genişmi tanıdıkların varmı? Bunlara cevabın hayırsa maalesef hiç bir şey yapamazsın.

katılmıyorum
    adalet denen birşey var. git polise şikayet o bile yeter
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.