Şimdi Ara

Arkadaslar cok sinirliyim hukuki işlem için yardıma ihtiyacım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar olayı anlatayım...Okul cıkısında sevgilimle bulustuk...Bizim apartman caddeye bakıyor ama kız arkadasımı duraga götürücektim...Bizim ara sokakta biraz konusuyorduk muhabbet ediyorduk falan.Benim elimdeki defteri kız arkadasım aldı ben tasıyayım falan diye...Bende dalgasına aaa lütfen olmaz öyle sey falan diye almaya calısıyordum oda yok yok olur mu hiç falan diyordu...Öyle dalgasına eglenirken ben yanaktan öper gibi dudagından öptüm bir kere...1 saniye bile sürmedi...Sonra biri bagırdı...Ben kim neden bağırıyor diye bakarken adamın teki bize dogru geldi...Sonra basladı bagırmaya; aile var burda gidin burdan terbiyesizler hiç mi ahlakınız yok diye...Bende noluyo dayı sen kimsin de benim ne yaptıgıma karısıyosun dedim.Adam kolumdan ittirdi bende onun kolunu ittirdim...Yürüyün gidin burdan diye bagırdı tekrar.Ne var ne yaptık dedim bu sırada bir sürü insan toplandı.Ahlaksızlar, sapıklar demeye basladı bu...Kız arkadasım; siz cok mu terbiyeli davranıyosunuz sanki dedi.Benimde kan beynime sıcradı...Sırf saygıdan birsey dememek için kendimi cok zor tuttum...Kaç yasında adamsın utanmıyor musun böyle ittirip kaktırmaya dedim...Bu üzerime yürüdü, vurucak gibi hareket yaptı ama vurmadı, sonra tekrar ittirdi...Sonra cevredekiler adamı tutup götürdü...Kendime degil, sevgilime yapılan bu serefsizligi hazmedemedim...Bu durumda siz olsanız ne yapardınız ? Dava acabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fataL_berq -- 11 Ocak 2010; 14:04:03 >

• Olur öyle genç. Yapacak bir şey yok. Başıma gelmeyen şey değil
  • Aynısı başıma geldi.Neyin hukuki işlemi arkadaşım? Yutmak zorundasın.Kız arkadaşıma veda ederken dudağına bi öpücük kondurdum diye adımız namussuza çıkmıştı.

Maalesef insanlarımız insan olmayı öğrenene kadar bunları sindirmek zorundayız.Kendisi karıya kıza bakar ama işlerine gelince namus bekçisi kesilir.Komik bi durum ve bir o kadar da zor.
  • 18 yaşından küçüksen ebeveynlerin konu ile ilgili suç duyurusunda bulunabilir..

Belki de adam saracak birini arıyordu..Tabi sizin de ne yaptıgınızı bilemiyoruz..Yazıya göre adam haksız ve verdiği tepki aşırı ve yanlış gibi..

Takma fazla kafana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fataL_berq

Arkadaslar olayı anlatayım...Okul cıkısında sevgilimle bulustuk...Bizim apartman caddeye bakıyor ama kız arkadasımı duraga götürücektim...Bizim ara sokakta biraz konusuyorduk muhabbet ediyorduk falan.Benim elimdeki defteri kız arkadasım aldı ben tasıyayım falan diye...Bende dalgasına aaa lütfen olmaz öyle sey falan diye almaya calısıyordum oda yok yok olur mu hiç falan diyordu...Öyle dalgasına eglenirken ben yanaktan öper gibi dudagından öptüm bir kere...1 saniye bile sürmedi...Sonra biri bagırdı...Ben kim neden bağırıyor diye bakarken adamın teki bize dogru geldi...Sonra basladı bagırmaya; aile var burda gidin burdan terbiyesizler hiç mi ahlakınız yok diye...Bende noluyo dayı sen kimsin de benim ne yaptıgıma karısıyosun dedim.Adam kolumdan ittirdi bende onun kolunu ittirdim...Yürüyün gidin burdan diye bagırdı tekrar.Ne var ne yaptık dedim bu sırada bir sürü insan toplandı.Ahlaksızlar, sapıklar demeye basladı bu...Kız arkadasım; siz cok mu terbiyeli davranıyosunuz sanki dedi.Benimde kan beynime sıcradı...Sırf saygıdan birsey dememek için kendimi cok zor tuttum...Kaç yasında adamsın utanmıyor musun böyle ittirip kaktırmaya dedim...Bu üzerime yürüdü, vurucak gibi hareket yaptı ama vurmadı, sonra tekrar ittirdi...Sonra cevredekiler adamı tutup götürdü...Kendime degil, sevgilime yapılan bu serefsizligi hazmedemedim...Bu durumda siz olsanız ne yapardınız ? Mahkeme acabilir miyim ?

Mahkemeler zaten açık, siz ancak dava açabilirsiniz.

• Mahkeme açabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZincirlemeKüfürTamlaması

Aynısı başıma geldi.Neyin hukuki işlemi arkadaşım? Yutmak zorundasın.Kız arkadaşıma veda ederken dudağına bi öpücük kondurdum diye adımız namussuza çıkmıştı.

Maalesef insanlarımız insan olmayı öğrenene kadar bunları sindirmek zorundayız.Kendisi karıya kıza bakar ama işlerine gelince namus bekçisi kesilir.Komik bi durum ve bir o kadar da zor.
    herkesin başına gelir böyle şeyler takmayacaksın piyasada namus bekçisi çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sæm

Mahkeme açabilirsin..
    dava açarsın 8 ay sonra duruşma olur ,adam gelmez 3 ay uzar olur 1 sene sonra davada adamın size karşı işlemiş olduğu suçu ispat edemezseniz dava düşer olan cebinizden çıkan dava masrafı olur . yiyip yutacan arkadaşım başka çaresi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetle Juice

herkesin başına gelir böyle şeyler takmayacaksın piyasada namus bekçisi çok

Alıntıları Göster
    Dava açabilirmiyim demeliydim tabi 18 yasındayım ama eger sonucunda adamı hiç degilse birazcık sıkıntıya sokacak sekilde davayı kazanamazsak falan...O zaman mecburen sindiricez tabi...Serefsiz adam...Bu arada olay aynen bu sekilde oldu beyler kesinlikle tarafsız anlattım...Bu gerizekalı taciz ediyorum mu sandı ne yaptı ... Zaten evimize yakın gördügüm yerde konusmam lazım çok takılır yoksa kafama...

• quote:

Dava açabilirmiyim demeliydim tabi 18 yasındayım ama eger sonucunda adamı hiç degilse birazcık sıkıntıya sokacak sekilde davayı kazanamazsak falan...O zaman mecburen sindiricez tabi...Serefsiz adam...Bu arada olay aynen bu sekilde oldu beyler kesinlikle tarafsız anlattım...Bu gerizekalı taciz ediyorum mu sandı ne yaptı ... Zaten evimize yakın gördügüm yerde konusmam lazım çok takılır yoksa kafama...

Alıntıları Göster
    oha.. eskişehirdemi oldu böyle bişey?

heralde varoş mahallede falandı nerde oldu dostum tam olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: experienced

dava açarsın 8 ay sonra duruşma olur ,adam gelmez 3 ay uzar olur 1 sene sonra davada adamın size karşı işlemiş olduğu suçu ispat edemezseniz dava düşer olan cebinizden çıkan dava masrafı olur . yiyip yutacan arkadaşım başka çaresi yok.

Dogru söylüyorsunuz...Burda işler aynen o sekilde yürüyor malesef...O an saygıyı falan unutup işlerin böyle oldugunu hatırlasaydım hiç degilse simdi içim rahat etmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

Eskisehirde dostum ... Odunpazarı duragının yakınlarında... Hemde okul çıkışı saatinde, yani her taraf insandı ...
  • quote:

quote:

Eskisehirde dostum ... Odunpazarı duragının yakınlarında... Hemde okul çıkışı saatinde, yani her taraf insandı ...

Alıntıları Göster
    bi burası sağlam kalmıştı.. buranında içine ettiler göçler vs
    tekrar geçmiş olsun

• quote:

tekrar geçmiş olsun

Sorma hocam... Tesekkurler
  • quote:

quote:

tekrar geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    takma kafana yapacak birşey yok. dava açsan bişey olmaz.

oduncu durağı diyosun oduncıu adamların yakınından kızı dudaktan öpmeyiver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AthabaskA -- 11 Ocak 2010; 14:16:41 >

• quote:

quote:

tekrar geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Yobaz öküzler yüzünden kendini yorma bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dorota

tekrar geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Olan olmuş bir kere,mahkemelik bir durum yok,ya o an adama şiddet uygulayacaktın ki anladığım kadarı ile yaş olarak buna müsait değilsin,ya da unutacaksın gidecek olayı.Geçmiş olsun,sokakta daha dikkatli olmakta fayda var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: experienced

Dogru söylüyorsunuz...Burda işler aynen o sekilde yürüyor malesef...O an saygıyı falan unutup işlerin böyle oldugunu hatırlasaydım hiç degilse simdi içim rahat etmişti

canını sıkma boşuna kafaya takılacak birşey değil üniversitedeyken 2 - 3 çakal ( genel isimleri ülkücüdür) kız arkadaşım hakkında kötü konuşmuşlardı kavga etsen okuldan atılırsın etmesen içine dert olur dıye düşünüyorduk iyiki kavga etmemişim ben okulu bitirdim kız arkadaşımla sözlendim bunlar hala okulu bitireceğiz diye ıkınıyorlar vatana millete zararlar maalesef dediğim gibi takma bu tarz şeyleri başınada bela alma

@faziletli

sen nerede oturuyorsun sana özel bir kadın bulup senin önünde yiyişcem hadi bakalım bir ağzını açmaya çalış napacam ben seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 11 Ocak 2010; 14:25:55 >

• Yarım saattir yobazlara atıyorsunuz da bu eleman malesef haksız..
    Kızı yalayıp yutmuşsun sokak ortasında mahalleli de rahatsız olmuş uyarmış..
  • yol ortasında dudağından öpmen hatalı bir davranış ama adamın da öyle davranmaması gerek :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.