Arkadaşlar çok yeni gb bol dakikası bol kısa süreliğine mükemmel kampanya .....
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Gönlümüzü tam olarak nereye kaptıracağız anlamadım ben onu. 39TL ye 6GB. Dakikası iyi ama bol konuşanlar için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 23 Şubat 2021; 16:56:3 > -
Ben 59 tl lik paketi aldim abim cezaya bile raziyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi günlerde kullanın.
-
-
Faturasızdan faturalıya geçişte 20 gb 59 tl. -
Oooo ben de siteyi açacaktım şimdi tam bakmak için.
-
Dün vardı bu tarife bugün yok sitesinde 2gunluk kampanymis galiba çok kısa surdu
quote:
Orijinalden alıntı: CmhrsfkDün vardı bu tarife bugün yok sitesinde 2gunluk kampanymis galiba çok kısa surdu
Arkadaşlar kampanya cuma ya kadar devam etmekte git bence almani tavsiye ederim.
Buldum masaüstü sitesinde 19 marta kadar diyor.https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/super-firsat-16gb
Numara taşımada ücretsiz e-sim veriyorlarsa iyi 😃
Veriyorlar.
-
Kampanya devam edecek ve Kriterleri sağlayan mevcut müşterilerede açılacak.
-
Haber veren arkadaşa tşk. Uygun tarife yok diye telekoma gecmisdim, hat acilir acilmaz ( 2 saat sonra) turkcele geciş basvurusu yaptim mesaj geldi 2 gun sonra gecis tamamlanacakmiş. -
Aynen bende vodafondan ttelekoma yeni geçmiştim ay sonu turkcell geçireceğim, yalnız 4g Hız limiti 100mpbs olacaktır 3g 63mpbs diyor ayrıntılarda
reklamlarda bu paketler var -
Gönlümüzü değil paramızı kaptıracağımız teklifler. İllaha ki Turkcell alacaksanız rahat tarife alın 20 gb 60 tl herşey dahil üstüne aşım ücreti yok faturalı gibi birnevi
-
Faturasızdan faturalıya geçişte her zaman gözünüz bol gb ister ama 20 gb istiyorsanız 15 gb alın. İnanın ki Turkcell kürek kürek gb veriyor, onu harcayana kadar 15 gb kalır bile.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Gönlümüzü tam olarak nereye kaptıracağız anlamadım ben onu. 39TL ye 6GB. Dakikası iyi ama bol konuşanlar için. |
Benzer içerikler
- turkcell wifi nedir
- tc ile hat sorgulama
- turkcell internet hızlı bitiyor
- turkcell ses hattı nedir
- 0532 757 22 22
- özel numara bulma
- 5g ihalesi ne zaman
- ağda kayıtlı değil sorunu
- türk telekom internet çekmiyor
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X