Arkadaşlar çok yeni gb bol dakikası bol kısa süreliğine mükemmel kampanya .....
-
-
Gönlümüzü tam olarak nereye kaptıracağız anlamadım ben onu. 39TL ye 6GB. Dakikası iyi ama bol konuşanlar için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 23 Şubat 2021; 16:56:3 > -
Ben 59 tl lik paketi aldim abim cezaya bile raziyim
-
İyi günlerde kullanın.
-
-
Faturasızdan faturalıya geçişte 20 gb 59 tl. -
Oooo ben de siteyi açacaktım şimdi tam bakmak için.
-
Dün vardı bu tarife bugün yok sitesinde 2gunluk kampanymis galiba çok kısa surdu
-
quote:
Orijinalden alıntı: CmhrsfkDün vardı bu tarife bugün yok sitesinde 2gunluk kampanymis galiba çok kısa surdu
Arkadaşlar kampanya cuma ya kadar devam etmekte git bence almani tavsiye ederim.
-
Buldum masaüstü sitesinde 19 marta kadar diyor.https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/super-firsat-16gb -
Numara taşımada ücretsiz e-sim veriyorlarsa iyi 😃 -
Veriyorlar.
-
Kampanya devam edecek ve Kriterleri sağlayan mevcut müşterilerede açılacak.
-
Haber veren arkadaşa tşk. Uygun tarife yok diye telekoma gecmisdim, hat acilir acilmaz ( 2 saat sonra) turkcele geciş basvurusu yaptim mesaj geldi 2 gun sonra gecis tamamlanacakmiş. -
Aynen bende vodafondan ttelekoma yeni geçmiştim ay sonu turkcell geçireceğim, yalnız 4g Hız limiti 100mpbs olacaktır 3g 63mpbs diyor ayrıntılarda
-
reklamlarda bu paketler var -
Gönlümüzü değil paramızı kaptıracağımız teklifler. İllaha ki Turkcell alacaksanız rahat tarife alın 20 gb 60 tl herşey dahil üstüne aşım ücreti yok faturalı gibi birnevi
-
Faturasızdan faturalıya geçişte her zaman gözünüz bol gb ister ama 20 gb istiyorsanız 15 gb alın. İnanın ki Turkcell kürek kürek gb veriyor, onu harcayana kadar 15 gb kalır bile.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gönlümüzü tam olarak nereye kaptıracağız anlamadım ben onu. 39TL ye 6GB. Dakikası iyi ama bol konuşanlar için. |
Benzer içerikler
- mutlu mega 70
- eski numarayı geri alma ücreti
- turkcell den bimcell"e geçiş
- numara taşımada banka işlemleri
- pttcell çekim gücü nasıl
- vodafone mobil imza
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- kapanan hat nasıl açılır
- iphone servis yok hatası
- ağda kayıtlı değil samsung
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X