Şimdi Ara

Mahallesine yüksek hızlı internet GigaFiber isteyenler için yeni bir fırsat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artan zengin içerik tipleri, içerik akışları ve gerek sosyal medya gerekse eğlence platformlarının her geçen gün daha fazla veriye göre optimize edilmesi sonucunda internet hızları hepimiz için yakın geçmişte olduğundan çok daha büyük önem taşımaya başladı. Veri tüketiminin artması ve hıza olan ihtiyaç her zamankinden daha fazla. 

Bu sebeple yüksek hızlı internet kullanıcıların arayışında ilk sırayı alır hale geldi. TurkNet düzenlediği kampanya ile kullanıcılara bulunduğu bölgeye 1000 Mbps indirme ve yükleme kapasitesi sunabilen GigaFiber'i getirmeyi hedeflediğini duyurdu. Kampanya çerçevesinde yapılması gereken ise oldukça basit. Farklı şehirlerden mahallelerin başvuru ve içeriklerle puan kazandığı kampanyada kullanıcılar TurkNet'in GigaFiber İstiyorum sayfasına girerek doldurabilecekleri form ile mahallelerine 15 Puan kazandırırken, sosyal medyatik isimler arasında yer alan Oğuzhan Alpdoğan, PQueen ve Gökhan Ünver ile Tiktok'ta düet içeriği oluşturarak 50 puan ve/veya X ve Instagram üzerinde kendileri gönderi veya hikayede @turknet’i etiketleyip #GigaFiberİstiyorum hashtag'iyle paylaşırsa 35 puan kazandırabiliyor.

İlgili sayfada kampanyada mahallelerin puan sıralaması aktif olarak paylaşılıyor. Eğer siz de hanenizde yüksek hızda internet istiyorsanız, GigaFiber İstiyorum kampanyasına aşağıdaki sayfadan hemen başvurabilir ve sıralamaya girmek için bu keyifli isimlerle düet yapacağınız içerikleri oluşturmaya başlayabilirsiniz. 

KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

SPONSORLU İÇERİK!    

• Açılın. Geçen sene bu zamanlar TurkNet'i nasıl hizaya soktuğumu bir daha herkese haberdar etmezsem rahat etmem kusura bakmayın:

🔥 TURKNET'İN GigaFiber ALTYAPI MÜJDELERİ VE GigaFiber KUTULARI 🔥

https://forum.donanimhaber.com/turknet-in-gigafiber-altyapi-mujdeleri-ve-gigafiber-kutulari-hakkinda--155044356

🔥 TurkNet'i Ticaret Bakanlığı'na Şikayet Ettim: GigaFiber Yalanı Cezalandırıldı: 347.128 TL 🔥

https://forum.donanimhaber.com/turknet-i-ticaret-bakanligi-na-sikayet-ettim-musteriye-gigafiber-yalani-cezalandirildi-347-128-tl--157262859

- - -

Bir konuyu da hatırlatmak ve forum yönetimine teşekkür etmek istiyorum: DH ile TurkNet sponsorlu. Ona rağmen bir kez olsun bana shadow ban dahi uygulanmadı. Zaman zaman forumda çıkar amaçlı sansür olduğu iddia ediliyor, öyle olmadığı açısından alın size kanıt.

Gerçi Fiber için Kayıt olsak ta fiber getirmeyecekleri aşikar. burada maksat vdsl adsl müşterilerini size fiber gelene kadar türknet kullanın masajı veriyorlar . O masajla rahatlatıp gelmesi seneler sürecek fiber için oyalarken yüksek ücretle 8 yada 16 mbit hızları olanlara 499TL ödettirmek.. Altyapı için çalışan firma görmedim ben hiç. O yüzden bu Masajlar rahatlatmaz.. Fiber kullananla Vdsl Adsl Kullananların Fiyatları Apayrı kategorilerde olmalı. Aynı Fiyat Adaletsizliktir.
  • Yaw dalga mı geçiyor bunlar. Buna inanıp yıllardır talepte bulunduk. Tık yok. Bu sistemin çalışması için şeffaf şekilde talep oranlarının il, ilçe ve semt bazında görebilmemiz lazım gelir. Artık kılımı kıpırdatmam, "heyvan terli!".

• Gerçi Fiber için Kayıt olsak ta fiber getirmeyecekleri aşikar. burada maksat vdsl adsl müşterilerini size fiber gelene kadar türknet kullanın masajı veriyorlar . O masajla rahatlatıp gelmesi seneler sürecek fiber için oyalarken yüksek ücretle 8 yada 16 mbit hızları olanlara 499TL ödettirmek.. Altyapı için çalışan firma görmedim ben hiç. O yüzden bu Masajlar rahatlatmaz.. Fiber kullananla Vdsl Adsl Kullananların Fiyatları Apayrı kategorilerde olmalı. Aynı Fiyat Adaletsizliktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cherami -- 19 Eylül 2024; 13:30:01 >
  • İnternet hizmeti verin diye şaklabanlık yapacak değiliz. Bu arada link de yanlış bence.

Gigafiber talep linki bu:
    turk.net
    GigaFiber İstiyorum- Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 19 Eylül 2024; 13:31:16 >
  • Açılın. Geçen sene bu zamanlar TurkNet'i nasıl hizaya soktuğumu bir daha herkese haberdar etmezsem rahat etmem kusura bakmayın:

🔥 TURKNET'İN GigaFiber ALTYAPI MÜJDELERİ VE GigaFiber KUTULARI 🔥

https://forum.donanimhaber.com/turknet-in-gigafiber-altyapi-mujdeleri-ve-gigafiber-kutulari-hakkinda--155044356

🔥 TurkNet'i Ticaret Bakanlığı'na Şikayet Ettim: GigaFiber Yalanı Cezalandırıldı: 347.128 TL 🔥

https://forum.donanimhaber.com/turknet-i-ticaret-bakanligi-na-sikayet-ettim-musteriye-gigafiber-yalani-cezalandirildi-347-128-tl--157262859

- - -

Bir konuyu da hatırlatmak ve forum yönetimine teşekkür etmek istiyorum: DH ile TurkNet sponsorlu. Ona rağmen bir kez olsun bana shadow ban dahi uygulanmadı. Zaman zaman forumda çıkar amaçlı sansür olduğu iddia ediliyor, öyle olmadığı açısından alın size kanıt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 19 Eylül 2024; 13:37:42 >

• KATILMAK İÇİN TIKLAYIN > BUTONUNA TIKLADIĞIMDA ;

Sonuç ve Teklif

VDSL altyapınızın desteklediği hız:

42 Mbps

12 Mbps'e Kadar Upload

İndirme & Yükleme hızı tahminidir.

Yüksek Hızlı İnternet, Tek Fiyat

?499.90/Ay

Burada sadece altyapı sorgulattınız.. Sonrada benim 239 tl ödediğim 100 Mbitlik tarifeme karşılık teklif ettiğiniz fiyat 499 TL .. Şimdi bu koşullarda bu teklifi kim kabul eder.. Bir sürü Alternatif varken.

• sizde alt yapı yoksa bizim sistemde de yok diyor özet olarak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Tebrikler... Hakkını arayan insanlar görmek güzel.

• numaralarımızı alıyorlar başka bir şey yaptıkları yok. Birde numaramı sisteme girmiş olduk. Kandırılıyoruz bunlara güvenip bir şey yapmayın.
    Geleceklerse gelsinler adam gibi kursunlar bizim vaktimizi niye çalıyorlar garip garip video vs lerle. Türknetin bu tarz içerik üretmemiz için bizi zorlamalarından dolayı marka değeri gözümde düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 19 Eylül 2024; 16:28:07 >
  • Peki benim evime ttnet 1000mbit verebiliyorken neden turk.net vermiyor. Ben bunu merak ediyorum. Altyapiysa altyapi var.

• fen0men0 kullanıcısına yanıt

İstese verir ama TT'nin aldığı ücret yüzünden 500tlye sunamaz o yüzden vermiyor. Tutturmuşlar tek fiyat diye, TT altyapısı kullanana mecbur 100mbps.

Uğraşmadım geçtim TT 1Gbps'e, onların keyfini mi bekleyeceğim.

• Vain kullanıcısına yanıt

ben de öyle yapacam yakında, arkadaşım üzerimden davet koduyla üyelik yaptı indirimlerimiz bitsin geçerim herhalde. zaten durmadan zam geliyor.

• Boş reklam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aman aman akli olan uzak dursun Turknetten. Sonra istemedigi faturalar servis kalitesindeki yetersizlikler ve daha nice problemle karsilasirlar. Ustune kullanamadigi interneti faturasini odemek zorunda kalirlar. 6 yil once kazara bi deneyeyim dedim hayatimin hatasini yaptim. Simdi cevremdeki arkadaslarimda ayni problemi yasiyorlar. Ilginc olan sey adamlarin destek birimi calismadigi gibi diger platformlardaki 12.000 sikayete cevap bile vermemisler.
    www.sikayetvar.com
    Turknet Müşteri Hizmetleri ve Hizmet Kalitesi Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/turknet

Turkiye'deki en berbat sirket.

• İşimiz gücümüz yokta turknete mi yalvaracağız, para benim hizmet sunarsa parayı alır, sunamazsa sunan alır nokta. Turknet kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor! Binada vodafone fiber var daha yeni turktelekom fiber geldi, üstelik binada 6 idaire var. Şuan hem vodafone hemde Telekom fiber mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Bozoğlu -- 20 Eylül 2024; 0:24:20 >
  • Evin içinde bile çekmeyen bir saçmalığa sahip, aldığıma alacağıma bin pişman oldum bide 500 lira yapıyorlar, az kaldı kapattırıcam

• Turknet pismanliktir, sponsorlu iceriklerle kendini güzel tanıtıyor, geçince fark ediyorsunuz ki koca bir fossss

• 31 bin görüntülenme maşallah

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sizi kandırırlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.