Bildirim
Türkiye'de internet hızı ne durumda? GigaFiber avantajları!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Reklama harcadıkları parayı altyapıya harcasalar keşke. Altyapı masraflarını da gider olarak gösterebilirler halbuki, vergiden kaçınmak için
-
Yine sponsorlu Türknet reklamı. Twitchcilere, fenomenlere ve youtuberlere milyonlarca para saçacaklarına az alt yapıya yatırım yapsınlar. Kaç senedir 5-6 şehirde anca alt yapısı var. Diğer illerde bulunanlar insan değil mi ? Habire reklam yapıyonuz da sanki getirdiler gigafiberi biz kullanmadık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
AB grubuna hitap eden bir ürünün kalitesi zaten hedef kitlesi arasında çok hızlı yayılabilir ve alıcısına ulaşır. Reklam yerine yatırım olmalı diyenlerin savlarını bu şekilde temellendirmek isterim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turknet ofisinde sıradan bir gün,
Toplantı başlıyor yönetim soruyor,
+ ne yapalım arkadaşlar?
- efendim dağa taşa giga reklamı verelim!
+ iyi fikir yapalım, başka?
× fenomenlere en kısa sürede nerede olurlarsa olsun hemen gigafiber ulaştıralım!
- harika var mı giga almamış feno yutubır filan?
× arıyoruz efendim bulduğumuz zaman hemen size bildireceğiz.
+ harika biraz maliyetli bir programımız olacak gibi neyse gelecek 3 ay sonrası için bir fiyat güncellemesi daha yapalım. Evet var mı başka önerisi fikri olan!
- yok efendim her şey yolunda.
× harika gidiyoruz efendim.
÷ eee şey efendim altyapı çalışmalarını hızlandırmak için bir şeyler...
+ nee diyor bu! kim aldı bunu işe? Kovun hemen şunu, terbiyesize bak işimizin gücümüzün ortasında dediği ettiği laflara bak!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne durumda olacak VDSL 50 mbit 450 TL TT . Fıkra bu kadar.
Bizim yerel gazeteciler gibi. Hangi siyasi parayı verirse haberi girilir. Yerelin hiçbir sorunu olmaz o gazetede. Es kaza haber giren olursa aranır sildirilir. Parayı ver haberi yaptır. Yaparsa Turknet yapar..
-
Artık adları çıkınca midem bulanıyor. reklam-altyapı uyumlu olsun bari istiyor insan. türk telekomun bu kadar reklamı yok. Dolandırıcıları saymazsak tabii.
-
Valla bende öyle tiksindim artık. Bazen çok bilinmeyen, takip ettiğim ve sevdiğim youtuber, twitch yayıncıları keşfediyorum. Bir süre adamı takip ediyorum, haliyle hakkında her şeyi öğreniyorsun o süreçte. Adamın harbi interneti kötü, biraz ünleniyor türknet hemen yakasına yapışıyor adamın. Adamın evine özel gigafiber getiriyorlar. Adamın bulunduğu mahalleye değil bak adamın evine özel geliyor gigafiber. Hani hizmet nerede ? Niye bu adamın evine özel getirip, mahalleye de bu hizmeti açmıyorsunuz ? Kişiye özel gigafiber geliyor yeter ki youtuber veya twitch yayıncısı ol. Sonra millete siteden başvuru yapın, bilmem şu kadar talep olursa değerlendireceğiz hikayeleri uyduruyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu şeye benziyor ilana koyuyor sonra kalmamış diye mesaj atıyor.
Tam bir zaman kaybı video.
ADVERTORIAL :D
-
Her zam muhabbetinden sonra şurada Türknet'i nasıl savunsak diye yayın yapmaktan sizede bıkkınlık gelmiyor mu? Azminize hayranım
-
En iyi internet Türk Telekomda galiba
Gigafiber harici hala turknet kullanan enayi kaldı mı?
-
Bırakın artık şunları pof poflamayı youutuberlere yönelik gigafiberi var bunların hizmet beklemeyin 3 senedir sakaryaya gelecekler sözde yersen
-
Parasıyla dahi hizmet alamayacağınız bir servisin yeni bir reklamı. Neden? Çünkü yok, var da yok. Biri çıksa, ben kafayı bozdum, hangi binada varsa oraya yerleşecem nerde bu gigafiber diye araştırsa o bilgi de ortada yok. Saçma sapan bir sistem.
Yine sponsorlu Türknet reklamı. Twitchcilere, fenomenlere ve youtuberlere milyonlarca para saçacaklarına az alt yapıya yatırım yapsınlar. Kaç senedir 5-6 şehirde anca alt yapısı var. Diğer illerde bulunanlar insan değil mi ? Habire reklam yapıyonuz da sanki getirdiler gigafiberi biz kullanmadık
|
Turknet ofisinde sıradan bir gün,
Toplantı başlıyor yönetim soruyor, + ne yapalım arkadaşlar? - efendim dağa taşa giga reklamı verelim! + iyi fikir yapalım, başka? × fenomenlere en kısa sürede nerede olurlarsa olsun hemen gigafiber ulaştıralım! - harika var mı giga almamış feno yutubır filan? × arıyoruz efendim bulduğumuz zaman hemen size bildireceğiz. + harika biraz maliyetli bir programımız olacak gibi neyse gelecek 3 ay sonrası için bir fiyat güncellemesi daha yapalım. Evet var mı başka önerisi fikri olan! - yok efendim her şey yolunda. × harika gidiyoruz efendim. ÷ eee şey efendim altyapı çalışmalarını hızlandırmak için bir şeyler... + nee diyor bu! kim aldı bunu işe? Kovun hemen şunu, terbiyesize bak işimizin gücümüzün ortasında dediği ettiği laflara bak! |
Reklama harcadıkları parayı altyapıya harcasalar keşke. Altyapı masraflarını da gider olarak gösterebilirler halbuki, vergiden kaçınmak için
|
Valla bende öyle tiksindim artık. Bazen çok bilinmeyen, takip ettiğim ve sevdiğim youtuber, twitch yayıncıları keşfediyorum. Bir süre adamı takip ediyorum, haliyle hakkında her şeyi öğreniyorsun o süreçte. Adamın harbi interneti kötü, biraz ünleniyor türknet hemen yakasına yapışıyor adamın. Adamın evine özel gigafiber getiriyorlar. Adamın bulunduğu mahalleye değil bak adamın evine özel geliyor gigafiber. Hani hizmet nerede ? Niye bu adamın evine özel getirip, mahalleye de bu hizmeti açmıyorsunuz ? Kişiye özel gigafiber geliyor yeter ki youtuber veya twitch yayıncısı ol. Sonra millete siteden başvuru yapın, bilmem şu kadar talep olursa değerlendireceğiz hikayeleri uyduruyorlar.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X