Şimdi Ara

Türkiye'de internet hızı ne durumda? GigaFiber avantajları!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İnternet hızı her geçen gün önemli hale geliyor. Bu videomuzda da Türkiye'nin internet hız ortalaması ve TurkNet hakkında konuşuyoruz. Açıkçası güzel gelişmeler beklerken genel açıdan diğer ülkelere kıyasla sıralamamız oldukça düşük. Yüksek internet hızı sunan TurkNet bu konuda kullanıcıların derdine deva oluyor. Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?

SORGULAMA İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ!

SPONSORLU İÇERİK!

• Turknet ofisinde sıradan bir gün,
    Toplantı başlıyor yönetim soruyor,

+ ne yapalım arkadaşlar?
    - efendim dağa taşa giga reklamı verelim!
    + iyi fikir yapalım, başka?
    × fenomenlere en kısa sürede nerede olurlarsa olsun hemen gigafiber ulaştıralım!
    - harika var mı giga almamış feno yutubır filan?
    × arıyoruz efendim bulduğumuz zaman hemen size bildireceğiz.
    + harika biraz maliyetli bir programımız olacak gibi neyse gelecek 3 ay sonrası için bir fiyat güncellemesi daha yapalım. Evet var mı başka önerisi fikri olan!
    - yok efendim her şey yolunda.
    × harika gidiyoruz efendim.

÷ eee şey efendim altyapı çalışmalarını hızlandırmak için bir şeyler...
    + nee diyor bu! kim aldı bunu işe? Kovun hemen şunu, terbiyesize bak işimizin gücümüzün ortasında dediği ettiği laflara bak!
    Valla bende öyle tiksindim artık. Bazen çok bilinmeyen, takip ettiğim ve sevdiğim youtuber, twitch yayıncıları keşfediyorum. Bir süre adamı takip ediyorum, haliyle hakkında her şeyi öğreniyorsun o süreçte. Adamın harbi interneti kötü, biraz ünleniyor türknet hemen yakasına yapışıyor adamın. Adamın evine özel gigafiber getiriyorlar. Adamın bulunduğu mahalleye değil bak adamın evine özel geliyor gigafiber. Hani hizmet nerede ? Niye bu adamın evine özel getirip, mahalleye de bu hizmeti açmıyorsunuz ? Kişiye özel gigafiber geliyor yeter ki youtuber veya twitch yayıncısı ol. Sonra millete siteden başvuru yapın, bilmem şu kadar talep olursa değerlendireceğiz hikayeleri uyduruyorlar.
  • Reklama harcadıkları parayı altyapıya harcasalar keşke. Altyapı masraflarını da gider olarak gösterebilirler halbuki, vergiden kaçınmak için

• Yine sponsorlu Türknet reklamı. Twitchcilere, fenomenlere ve youtuberlere milyonlarca para saçacaklarına az alt yapıya yatırım yapsınlar. Kaç senedir 5-6 şehirde anca alt yapısı var. Diğer illerde bulunanlar insan değil mi ? Habire reklam yapıyonuz da sanki getirdiler gigafiberi biz kullanmadık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AB grubuna hitap eden bir ürünün kalitesi zaten hedef kitlesi arasında çok hızlı yayılabilir ve alıcısına ulaşır. Reklam yerine yatırım olmalı diyenlerin savlarını bu şekilde temellendirmek isterim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turknet ofisinde sıradan bir gün,
    Toplantı başlıyor yönetim soruyor,

+ ne yapalım arkadaşlar?
    - efendim dağa taşa giga reklamı verelim!
    + iyi fikir yapalım, başka?
    × fenomenlere en kısa sürede nerede olurlarsa olsun hemen gigafiber ulaştıralım!
    - harika var mı giga almamış feno yutubır filan?
    × arıyoruz efendim bulduğumuz zaman hemen size bildireceğiz.
    + harika biraz maliyetli bir programımız olacak gibi neyse gelecek 3 ay sonrası için bir fiyat güncellemesi daha yapalım. Evet var mı başka önerisi fikri olan!
    - yok efendim her şey yolunda.
    × harika gidiyoruz efendim.

÷ eee şey efendim altyapı çalışmalarını hızlandırmak için bir şeyler...
    + nee diyor bu! kim aldı bunu işe? Kovun hemen şunu, terbiyesize bak işimizin gücümüzün ortasında dediği ettiği laflara bak!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne durumda olacak VDSL 50 mbit 450 TL TT . Fıkra bu kadar.

• Bizim yerel gazeteciler gibi. Hangi siyasi parayı verirse haberi girilir. Yerelin hiçbir sorunu olmaz o gazetede. Es kaza haber giren olursa aranır sildirilir. Parayı ver haberi yaptır. Yaparsa Turknet yapar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anilk.34 A kullanıcısına yanıt
    Artık adları çıkınca midem bulanıyor. reklam-altyapı uyumlu olsun bari istiyor insan. türk telekomun bu kadar reklamı yok. Dolandırıcıları saymazsak tabii.

• sebo61 S kullanıcısına yanıt
    Valla bende öyle tiksindim artık. Bazen çok bilinmeyen, takip ettiğim ve sevdiğim youtuber, twitch yayıncıları keşfediyorum. Bir süre adamı takip ediyorum, haliyle hakkında her şeyi öğreniyorsun o süreçte. Adamın harbi interneti kötü, biraz ünleniyor türknet hemen yakasına yapışıyor adamın. Adamın evine özel gigafiber getiriyorlar. Adamın bulunduğu mahalleye değil bak adamın evine özel geliyor gigafiber. Hani hizmet nerede ? Niye bu adamın evine özel getirip, mahalleye de bu hizmeti açmıyorsunuz ? Kişiye özel gigafiber geliyor yeter ki youtuber veya twitch yayıncısı ol. Sonra millete siteden başvuru yapın, bilmem şu kadar talep olursa değerlendireceğiz hikayeleri uyduruyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu şeye benziyor ilana koyuyor sonra kalmamış diye mesaj atıyor.
    Tam bir zaman kaybı video.

• ADVERTORIAL :D

• Her zam muhabbetinden sonra şurada Türknet'i nasıl savunsak diye yayın yapmaktan sizede bıkkınlık gelmiyor mu? Azminize hayranım

• En iyi internet Türk Telekomda galiba

• Gigafiber harici hala turknet kullanan enayi kaldı mı?

• Bırakın artık şunları pof poflamayı youutuberlere yönelik gigafiberi var bunların hizmet beklemeyin 3 senedir sakaryaya gelecekler sözde yersen

• Parasıyla dahi hizmet alamayacağınız bir servisin yeni bir reklamı. Neden? Çünkü yok, var da yok. Biri çıksa, ben kafayı bozdum, hangi binada varsa oraya yerleşecem nerde bu gigafiber diye araştırsa o bilgi de ortada yok. Saçma sapan bir sistem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.