Şimdi Ara

arkadaslar daha cok erken 10 numarayi holmen giyse ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alex den sonra 10 numara holmene bana gore cok yakisir sizin dusunceleriniz neler daha ilk maci ama adam muthis top oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kadar kolay verilmez.
  • holmen > snejder konuları 2 hafta sonra Fenerbahçe Bölümünde

Bilgisayarlarınızı Kapatmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

holmen > snejder konuları 2 hafta sonra Fenerbahçe Bölümünde

Karın ağrın nedir ? Önceki konunda yok moral takımı sivas vs.. Çekemiyorsan kendi bölümünde ağlayıp zırla, trollügün alemi yok.
  • su trollere kizmayin ya cekemiyorlar iste

• quote:

Açılmazsa süresiz bu bölümden ban atacakmısın kendine bay troll ?
  • Bu kadar kolay mı ? Üstelik takımdaki iyi oynayan herhangi bir oyuncuya hemen 10 numarayı verelim derdi nedir ? Zamanında o formayı giyenler bu kadar kolay giymedi,Lefter'e Alex'e haksızlıktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaslar daha cok erken 10 numarayi holmen giyse ?
  • Holmen>
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Bu kadar kolay mı ? Üstelik takımdaki iyi oynayan herhangi bir oyuncuya hemen 10 numarayı verelim derdi nedir ? Zamanında o formayı giyenler bu kadar kolay giymedi,Lefter'e Alex'e haksızlıktır.

yazdiklarinin altina imza atarim hakkisin hepsinde ama holmen de kumas var gibi sanki geldi bana basliktada belirtigim gibi daha cok erken ama sanki 10 nunarayi alicak gibi savasan cesur ve karakterli bir insan dusunsene haftalardir klupte yeri geldigi zaman tek basina antreman yapip kondisyonunu bu seviyede tutmus hemde daha lisansi cikmamis ve klupten gonderilecegi konuslurken bu psikoloji altinda kendini bu kadar forumda tutan fizik gucune guc katan azimli bir insana ben 10 numarayi yakistirdim takdir sizlerin saygilar

• Holmen nere 10 numara nere ?

Yeteneği kısıtlı ama mevcut yeteneğini köküne kadar kullanan futbolculardan bir tanesi. Şu kadroda her daim kendisine yer bulacaktır lakin 10 numara olabilme ihtimali yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

su trollere kizmayin ya cekemiyorlar iste

bence asıl troll sensin 10 numara bu kadar kolay verilir mi kardeşim biraz vefakar olun
  • Şu konuda bir GS'linin ne işi olabilir arkadaş? Adamları rahat bırakın, konuşsunlar
  • Yok hocam Holmeni forumda en çok destekleyenlerden, oynamasını en çok isteyenlerdenim ama 10 numara verilmemeli.
  • Arkadaş bir rahat vermiyorlar 1 kerede gelip trollemeyin yeter be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio

Holmen>

Drogba
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

su trollere kizmayin ya cekemiyorlar iste

bence asıl troll sensin 10 numara bu kadar kolay verilir mi kardeşim biraz vefakar olun

ne trollugumu gordun holmenin bu performans seviyesinde devam ederse 10 numaraya laik olabilecegini soyledim bu trollukse en buyuk trol benim bide renktas olucaz ne bicim adamsin ya

• Holmen tamam iyi eyvallah formayı baroni ruhsuzundan bin kat hak etti ama 10 numara holmen nedir? salih desen neyse tartışılır en azından, ama holmen nedir mantıklı bi açıklama plz.O numarayı en son kimlerin giydiğini unutmadan açıklama yap ama
  • quote:

• 10 numaralık vasıflara sahip olduğunu düşünmüyorum ama bugünkü performansıyla ilk 11 i hak ediyor .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.