Bildirim
arkadaşlar deep freze yükleyemiyorum sorun ne olabilir hata alıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Enterprise versiyonda uzaktan yükleme yapmaya yarayan deep freeze ajanı da diye bileceğimiz bir seed dosyası vardır.
Program ekle kaldırda görünür. Kurulumdan önce onu silmeye çalışın.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ altında deep freeze ile ilgili bir şey bulursanız silin. -
quote:
Orijinalden alıntı: dendman
Enterprise versiyonda uzaktan yükleme yapmaya yarayan deep freeze ajanı da diye bileceğimiz bir seed dosyası vardır.
Program ekle kaldırda görünür. Kurulumdan önce onu silmeye çalışın.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ altında deep freeze ile ilgili bir şey bulursanız silin.
dediğiniz gibi yaptım sildim bulduklarımı fakat değişen birşey olmadı. yardımınız için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_fatih56 -- 20 Ağustos 2014; 19:30:17 > -
SORUNUM DEVAM EDİYOR YARDIM EDEBİLECEK OLAN BİRİ VAR MI ACABA? -
Ben 7.0 Standart sürümünü kullanmaktayım uzun zamandır. Enterprise olması zorunlu değilse dilerseniz sizin için bir siteye yükleyebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zenyxia
Ben 7.0 Standart sürümünü kullanmaktayım uzun zamandır. Enterprise olması zorunlu değilse dilerseniz sizin için bir siteye yükleyebilirim.
amacım pc çökmesin ilerde bir sürü program yüklü vs ayar yaptım hangi sürümü olduğu çok önemli değil.acaba nerden indirip yükleyebilirim -
Sizin için siteye yükledim, buyrun:
https://www.mediafire.com/?co4xn7zcv8oh5if -
quote:
Orijinalden alıntı: Zenyxia
Sizin için siteye yükledim, buyrun:
https://www.mediafire.com/?co4xn7zcv8oh5if
emeğii için çok çok teşekkür ederim.fakat aynı sorunu bu yüklediğinizdede veriyor. -
Bir ara aynı sorun Standard versiyonunda bende de olmuştu.Ne denediysem olmadı. Format işi çözdü. -
çok teşekkürler yardımcı olanlara artık böyle idare edeceğim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X