Arkadaşlar Demolition bölümündeki binayı yıkamadım.Tab a bastığımda:
Report To Lt.Leonov yazıyor Ne yapmam hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim Bekliyorum bekliyorum bekliyorum ne yapıcam bilgi verebilirseniz çok sevinirim
orada binadaki nazilerin muhtmelen toplantı yaptıkları yerin kapısına gidiosun.orda Lt.Leonov sana biseler soluo.daha sonra engineer den tnt alıosun ve isaretli yerlere koyuyosun.daha sonra da mission completed zati
E Gidiyom Lt.Leonov Bişey Söylemiyor Kimse Yok bir adam silahı almış bekliyo dinliyo.Lt.Leonovu Bulamadım
Eminmisin kimsenin olmadığına.Merdivenleri takipe et ya da pusulayı sonra Lt. diyorki hepsini cehenneme gönderelim sende bazı kolonlara TNT koyuyorsun ve KABOOOM!
bak merdivenlerden çık sağa devam et orda kapıyı yumrukluyor leonov aşağıya in kapının solunda çömelmiş adamdan al tnt leri sonra yıldızların belirttiği yerlerdeki kolonlara yerleştir bombaları sonra tabanları yağla
quote:
Orjinalden alıntı: Phoneix TUR
bak merdivenlerden çık sağa devam et orda kapıyı yumrukluyor leonov aşağıya in kapının solunda çömelmiş adamdan al tnt leri sonra yıldızların belirttiği yerlerdeki kolonlara yerleştir bombaları sonra tabanları yağla
tabanları yağla, süper ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme