Şimdi Ara

THE FOREST Bilmediklerimiz,Craftingler,İLK GECE YAPMAMIZ GEREKENLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
43.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz ilginç şeyler varsa buyurun yazın yararlansın herkes

Arkadaşlar oynamadım ama hergün açıp izliyorum oynamış gibi oluyorum zaten :)

Öncelikle şunu söyliyeyim oyuna ilk başladığınızda uçak'ta ne varsa alın götürün. Uçağın arkasında 2 tane motor gibi birşey var onları kesinlikle alın bomba yaparsınız. Ve mümkün olduğunca uçak'tan uzak yere evinizi kurun. Çünkü yamyamlar uçağın düştüğü bölgenin etrafını sarıyor. Herşeyi aldınız ev arıyorsunuz. Yolda giderken yere bakarak gidin çünkü beslenmek için hayvan avlamanız lazım. Eğer lizard öldürürseniz hayvanın derisi ile kendinize zırh yapabilirsiniz. Tavşanı öldürdüğünüz zaman çantanıza derisi gelecektir. Şimdi evı yapacak mekanı buldunuz. İstiyorsanız birkaç tüyo verim evi yapacağınız yerin arkası kesinlikle deniz olsun. Bunun iki sebebi var.
    1:Oyunda yamyamlar suya giremiyor.
    2: Yamyamlar tarafından zarar gördüğünüz zaman ve bir yamyam öldürdüğünüz zaman enfeksiyon kaparsınız. Enfeksiyondan kurtulmak için denize girmeniz gerekecektir.

Devam edelim B tuşu ile kitabınızı açıp oradan istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz. Tabi sizin ilk yapmanız gereken hunting shelter. Çünkü oyunu save etmeniz gerekecek. Ve de ilk gün yamyamlar size bir sürpriz yapabilir :) Hunting shelterı yaptıktan sonra uyuyun. %80 uyandığınız zaman zifiri karanlık olacaktır. Ve de etrafımızda bolca yamyam :) Korkmayın işte oyunun buğu burada başlıyor. Yamyamlar geldiği zaman hunting shelterın üzerine çıkarsanız yamyamlar size zarar veremez. Şimdi geçelim ilk gün yapacağımız craftinglere

1:Taş balta yapımı: Taş+stick'ten oluyor. Taşı yerde bolca bulabilirsiniz. Stick'i ise kısa küçük bitkilerden ve küçük ağaçları keserek alabilirsiniz.
    2:Molotof yapımı: Soda+ 'tan oluşuyor. Yamyamları öldürmenin en kolay yolu.
    3:Bomba yapımı: Ses kartı+Para Hatırladınız mı uçağın arkasındaki 2 tane ses kartını alın demiştim. İşte para ile birleştirdiğiniz zaman etkili bir yöntem oluyor.

Oyunda silah mı desem bilemem ama yamyamların dikkatini çekmek için kullanılan bir flare gun var. Bunu bulmanın iki yolu var. Ya yamyamların mekanına dalıp alacaksın yada denizde küçük tekne olur onun altında olur.

Önümüzdeki gün tuzaklarla devam edicem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

THE FOREST Bilmedikleriniz, Craftingler, İLK GECE YAPMAMIZ GEREKENLER

Giriş

THE FOREST, hayatta kalma, korku ve keşif öğelerini harmanlayan sürükleyici bir video oyunudur. Ormanda hayatta kalmak, kaynak toplamak, barınaklar inşa etmek ve tehlikeli düşmanlarla yüzleşmek için özel bir strateji geliştirmeniz gerekir. Bu kılavuzda, THE FOREST'ın ilk gecesinde hayatta kalmanıza yardımcı olmak için bilinmeyenleri ve yapmanız gerekenleri açıklayacağız.

İlk Gece Yapılması Gerekenler

İlk geceniz THE FOREST'ta hayatta kalmak için kritik öneme sahiptir. İşte yapmanız gereken bazı önemli şeyler:

• Taş Kırma: Kaynak toplamak için taşlara ihtiyacınız olacak. Elinizle veya bir taş aletle taşları kırarak taş elde edebilirsiniz.
    • Barınak İnşa Etme: Kendinizi geceleyin yaratıklardan korumak için bir barınak inşa etmek çok önemlidir. Basit bir kulübe ya da daha karmaşık bir kale oluşturabilirsiniz.
    • Ateş Yakma: Ateş, ısınmak, yemek pişirmek ve gece görüşünü sağlamak için gereklidir. Çakmak veya büyüteç kullanarak ateş yakabilirsiniz.
    • Çanta Büyütme: Oyunun başında sınırlı bir çanta kapasiteniz vardır. Kaynakları taşımak için çantanızı büyütmeniz gerekir.

Bilinmeyenler

THE FOREST, sizi sürekli şaşırtabilecek birçok sır ve bilinmeyen barındırıyor. İşte bunlardan birkaçı:

• Gizemli Sur Kapısı: Ormanda, üzerinde garip semboller bulunan gizemli bir sur kapısı bulunur. Kapıyı açmak, oyunun gizemlerini çözmenize yardımcı olabilir.
    • Yamyam Mutantlar: THE FOREST'ta, etrafınızdaki insanları takip edebilen ve saldırabilecek yamyam mutantlar bulunur. Geceleri özellikle tehlikelidirler.
    • Uçak Enkazı: Ormanda, hayatta kalanlar için faydalı eşyalar içeren bir uçak enkazı bulunur.

Craftingler

THE FOREST, hayatta kalmanız için çok çeşitli araçlar ve silahlar oluşturabileceğiniz kapsamlı bir crafting sistemine sahiptir. İşte birkaç önemli crafting tarifi:

• Balta: Ağaçları kesmek ve düşmanlarla savaşmak için balta yapabilirsiniz.
    • Mızrak: Uzun menzilli silah olarak kullanılabilecek mızraklar yapabilirsiniz.
    • Ok ve Yay: Okçuluk becerilerinizi geliştirmek için ok ve yay yapabilirsiniz.
    • Kemik Zırh: Kendinizi düşman saldırılarından korumak için kemik zırh yapabilirsiniz.

Sonuç

THE FOREST'ın ilk gecesi zorlu olabilir, ancak bu kılavuzdaki ipuçlarını takip ederek hayatta kalabilir ve oyuna başlangıç yapabilirsiniz. Kaynakları toplayın, barınak inşa edin, ateş yakın ve crafting yapın. Gizemleri keşfetmeye hazır olun ve ormandaki tehlikelere dikkat edin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • rehberin gerçekten güzel olmuş oyunun bende olmasına rağmen sanırım senin kadar tecrübeli değildim verdiğin bilgiler işime yaradı dediğin gibi rehberin 2. kısmını bekliyorum
  • ben bu oyunu çok beğendim videolardan vs. rust dayz minecraft oynamış ve seven birisi olarak tek derdim multisi olmaması önerirmisiniz?
  • beyler soda düştgümüz ucakta oluyor demi bu konu uplansın bakam bi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: whofedbland

beyler soda düştgümüz ucakta oluyor demi bu konu uplansın bakam bi :D

Evet hocam uçağın arka taraflarında
  • Eline sağlık oynayanlar için güzel rehber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orange20

Eline sağlık oynayanlar için güzel rehber

Sağolasın kardeş
    fakat bıraktım araya farklı işler girdi ama devam edebilirim büyük ihtimal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.