Şimdi Ara

Arkadaşlar dikkat! +60 8502220444 (DOLANDIRICI TELEFONU) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
4.028
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    telefonu açtık diye bir şey olmadı olmaz, onayladıgım verdigim bir bilgi yok..
    malezya diye telefon bilgi yazıyor diğer tellerde yazmaz.

Ben bu tür saçma telefonlar aldım daha once de yemedim yemem bazı kişiler okusun bilinçlensin istiyorum en azından google de sorgulattıgında o numarayı bu paylaşım çıkıyor. Birilerinin illaki işine yarar.
  • Saydım 4 arkadasın yüzüne sövüp telefonu kapamışlar.
    Çok zoruma gitti, ilk fırsatta intikamınızı alacagım sözüm söz.
  • Ulan, Allah'ın Malezya'sından numara alıyorsun, üstelik bu numara ülke kodu haricinde bankanın numarası. Bunun için eksta çaba ve para harcıyorsun. Bu bankanın müşterilerinin iletişim ve kimlik bilgilerini buluyorsun. Onları arayıp dolandırmaya uğraşıyorsun.

Bu çakallara adam akıllı iş versek bu kadar emek harcar mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ktdgvr kullanıcısına yanıt
    Günde 5 Bin lira kadar dolandırsalar iyi para, neden bıraksın ki bedavadan para. Yurt içi numaralarda bile bir şey olmuyor, bu yurt dışı numarası kullanmış, herkesi dolandırsa gene ceza almaz. Parasını yer keyfine bakar bizim buradaki kandırılanlar da üzüldüğüyle kalır.
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    eski çin mali tuşlu telefonumdaki çok kaliteliydi ses kaydetme o geldi aklima
  • benide bir ay önce halk bankasından arıyoruz kart aidatı ve hesap işletim ücretinden kesilen 569 tl ücretinizi iade edeceğiz dediler ve adımı ve soyadımı biliyorlardı halkbankasında hesabım ve kartım olmasına rağmen halk bankasında hesabımda yok kartımda yok dedim hemen telefonu kapattılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 26 Ocak 2017; 1:2:44 >
  • +1 ile başlayan numraları teşhir olunca değişmişler, 3000 tl yi son anda kurtarmıştım geçen ay ... umarım Allah belalarını verir. O paraları nasıl çocuklarına yediriyorlar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Bankadan yada başka yerden bile ararlarsa yapmanız gereken tek şey ne için aradıklarını öğrenip biz sizi ararız deyip kapatmak :-) Daha da güzeli arayan hanım ise çıkart üzerindekileri böyle ne dediğin anlaşılmıyor demek :-)

Şüpheniz varsa kendi bankanızı yada polisi aramak.

Bu arada Android ile çalışan kaliteli hem benim hemde karşı tarafın sesini kaydeden program var mı? Bir iki tane denedim ama karşı tarafın ne dediği anlaşılmıyor.

Androidde ACR diye program var ben kullanıyorum kaliteli görüşme ses kaydı yapıyor dostum..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgurler -- 26 Ocak 2017; 14:13:34 >
  • eşimi de bu numaradan aramışlar, yazınızı okuyunca arama geçmişine baktım, aynen bu numara, hızlı hızlı konuşmuş karışdaki, eşim pek birşey anlamamış ama "290 tl aidatı kartınıza iade edicez, kart numarasını verin" gibi birşey söylemiş, eşim de "akşama arayın demiş", o da "siz bilirsiniz fırsatı kaçırdınız" demiş
  • Cep telefonu numarasıyla arıyor, neymiş Ziraat'ten arıyormuş da birkaç işlem yapılmış bilginiz var mı diye.
    Kimlik numarası vs istedi, dedim noluyoruz ne zamandan beri cepten arayıpta bilgi ister oldu bankalar, panikledi kapadı.
    Bu tarz birşey olunca dalga geçmesi güzel oluyor, herkesi enayi sanıyorlar herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

eşimi de bu numaradan aramışlar, yazınızı okuyunca arama geçmişine baktım, aynen bu numara, hızlı hızlı konuşmuş karışdaki, eşim pek birşey anlamamış ama "290 tl aidatı kartınıza iade edicez, kart numarasını verin" gibi birşey söylemiş, eşim de "akşama arayın demiş", o da "siz bilirsiniz fırsatı kaçırdınız" demiş

birtek bizimle kalmazlar ararlar adamlar kimi oyuna düşürebilirse şeklinde arıyorlar durmadan..:) bununla geçmiş olsun:)
  • Adamlar sıkılmadı, ben sıkıldım.
    bugunde +80 ile başlayan aynı numara ile aradılar..

:)
  • ChaRisMaTiq1i kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı görüşme paketiniz yoksa operatör ücretlendiriyor hocam dk 1,3 tl filan o yüzden açmayın dedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aranan numarayı bankaya bildirin. Arkadaşların dediği gibi kimaramis veya truecaller tipi program kullananlar dolandırıcı ismiyle kaydederlrse başkasına faydası olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifatih

Bu şekilde mail geliyor bana da son zamanlarda.
     Arkadaşlar dikkat!  +60 8502220444 (DOLANDIRICI TELEFONU)

bu konuyla ilgili bu gün iş bankasından güvenlik uyarısı geldi ,bu maili sakın açmayın diye
  • genelde açmiyorum. tamam 3 tane bankanın müşterisiyim de ya kardeşim kredi istemiyorum bişey istemiyorum illa kredi verecekler. anlamiyorum ki dertleri ne...

birde Türktelekom Aman yarabbi. illallah derdirtti. sabah aksam sabah aksam ya yeter neyse bunların alayını engelledim. sabit telefonun kablosunuda çıkarttım kafam rahat

edit: İPUCU: arada sırada reklam amaçlı arayanlar oluyor. işte kombi bakımı + oteller + turkcell vodafone bayiilikler + bu ve buna benzer reklamcilar ariyor.
    konuşma aynen şöyle geçiyor
    Ben:Alo
    reklamcı: Alo iyi günler ben sizi ........... firmasindan ariyorum size firmamizin size sagladigi kampanyadan bilgilendirmek istiyorum
    Ben: tamam ama şuanda müsait degilim daha sonra ararmısınız?
    reklamcı: tamam ne zaman müsaitsiniz
    Ben: yarın öglen olabilir.
    reklamcı: teşekkürler yarın dönüş yapacagız size iyi günler.
    Ben: iyi günler
    Ben: telefonu kapatiyorum. numaranın üzerine gelip Engelle diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 29 Ocak 2017; 0:37:27 >

• Hep beni aramıyorlar diye üzülüyordum sonunda aradılar.

D: Dolandırıcı
    B: Ben

B:Alo
    D:İyi günler, Yapı Kredi'den arıyorum Uğurcan beyle mi görüşüyorum?
    B:La g*tveren Malezya'da Yapı Kredi varda ben mi bilmiyorum. ***** ***

-Uzun bir sessizlik ardından cevap verecekken tam suratına kapattım. Hıncınızı aldım arkadaşlar!
  • ben maalesef küfür edemiyorum :)
    sadece "hiç Allah'dan korkmuyor musunuz" diyorum ,bir sessizlik sonrası o kapatıyor

sonra düşünüyorum ,yahu bunlarda Allah korkusu olsa dolandırıcılık yapar mı diye ,kendi kendime gülmeye başlıyorum :)
  • Benim numarayı listelerine eklemişler. Bir süre ısrarla farklı farklı bankalardan diye arıyorlardı. Birinde çok kibar konuşan bir kız çıktı tam okkalı bir küfür edip kızın beyin hücrelerini yakayım istedim. Size bir şey diyebilirmiyim dedim pat kapattı Küfür resmen içimde patladı bir tanesine de Allah dan kork annen baban biliyor mu hırsız olduğunu. Bu işleri bırak tövbe et, namaza başla dedim. Şimdilerde akıllandılar galiba aramıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.