Şimdi Ara

Arkadaşlar dikkat! +60 8502220444 (DOLANDIRICI TELEFONU)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
4.028
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

AZ ONce bu numaradan arandım yapıkrediden aradıgını banka aidatlarını kart paralarını geri ödeyecegini falan söyledi.
    EEE dedim.
    Bu numaranın başı neden 90 değil
    kartınızın arkasında numaramız vs yazıyor bakın dedi,

Dedim yemezler, sonra argo ve küfürlü konuşmaya başladı ve kapattı.

Dikkatli olun Banka numaralarına benzer numaralar ile Arkadaşlar dikkat!  +60 8502220444 (DOLANDIRICI TELEFONU)

• Daha iyileri var, bu geri zekalılar tam becerememişler.

Uyanık olmakta fayda var, güvenmiyorsanız kesinlikle bilgi vermeyin telefonda.

Numara banka numarasının aynısı gibi de görünebilir, yine de riskinden emin olmadığınız bilgileri vermeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyisi siz kapatın ben arayım demek ,galiba :)
    beni ziraattan aramışlardı ama çok nazik bir bayandı ,dolandırıcısınız deyince telefonu tık diye kapattı :)
    sana kazması denk gelmiş
  • Bana asla yediremezlerde bu uyanıklar yeni yontemlere başvuruyor işte böyle,, Bilinclendirmek lazım..

İlk kez başına gelen bu oyunlara düşebilir.

Nasıl yaptıklarını vs paylaşırsak belki birine faydası olur.. Düşmeyin bu oyunlara..

Arayan numara banka numarasının tam dogru oldugundan emın olun zaten bankada direkt kart bilgileri vs istemez..

muhtemelen, kart bilgilerimi soracaktı ben direkt 60 neden dedim ülke kodu düşmeyince küfür etti.
  • numarayı aradım kullanılmamaktadır diyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl dolandirma amaçlı eşimi aramışlar bizimki olayı tam anlamamış telefonu kapatmış akşam tekrar aradılar ben açtım.

- siz dolandırıcılık yapıyorsunuz dedim.

-.... ilinde yaşayan fakirin tekisiniz sizi niye dolandırayım dedi telefonu yüzüme kapattı. :)

• benide +1 850 2220724 vakıfbank diye aradılar vakıfbank kartım yok deyince pat diye kapattılar ama ismimi öğrenmişler nereden öğrendilerse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilginc yanı o işte,
    ad soyad bilgilerini her şeyini biliyor adamlar..

muhtemelen bazen 3. part bilgi paylaşımına izin verilen yerlerden alıyorlar..

bazı onay verilen izinler oluyor ya o izinler bazı bilgilerin verilmesine de izin veriyor gibi..
  • Bankadan yada başka yerden bile ararlarsa yapmanız gereken tek şey ne için aradıklarını öğrenip biz sizi ararız deyip kapatmak :-) Daha da güzeli arayan hanım ise çıkart üzerindekileri böyle ne dediğin anlaşılmıyor demek :-)

Şüpheniz varsa kendi bankanızı yada polisi aramak.

Bu arada Android ile çalışan kaliteli hem benim hemde karşı tarafın sesini kaydeden program var mı? Bir iki tane denedim ama karşı tarafın ne dediği anlaşılmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +21244400000

Bu numaraya da dikkat edin,çakma ziraat...

• Kargo beleş kaptım 10 tane

• devletimiz sagolsun her bilgimiz sacildi dunya capinda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esas sorun şu, bazı eski telefonlar, sondaki numara eşleşti mi, bankanın adını gösteriyor

• Konu yanlış yerde.

Truecaller programını kullanın. Verdiğiniz numarayı 25 kişi dolandırıcı olarak kaydetmiş. Program yüklü olsaydı aradığında ekranda dolandırıcı yazacaktı.

• Ya beyler +60 ile başlayan malezya numarasını niye açıyorsunuz ki? Malezyada akrabalarınız mı var? Beni de aradılar malezyada tanıdık olmadığından açmadım. Açtığın anda dolandırıyorsun zaten. Biraz dikkat yahu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu şekilde mail geliyor bana da son zamanlarda.
     Arkadaşlar dikkat!  +60 8502220444 (DOLANDIRICI TELEFONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alifatih -- 25 Ocak 2017; 21:14:53 >
  • Zorlarına gidiyor herhalde geçen beni de ev telefonundan aradılar , hafiften alaya almaya başlayınca sövüp yüzüme kapattı
  • Beni de birkaç gün önce aradılar, açmadım.

+12124440444 New York

• Beni de Geçenlerde +850 222xxx no dan aradılar. Halkbank mh diyerek. Yav he he dedim kapattım. Megerse orjinalmış.

• +2162220724 vakifbank diye aradilar esimin ismini verdiler. Ben esiyim buyrun dedim benim kart numarami soyledi (ezbete biliyorum) Rusyadan 300 euro luk alisveris yapilmis bilginiz dahilinde mi dedi, bende Evet ben yaptim alisverisi defigim de tlf suratima kapandi... Cakallarla dans yapiyoruz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.