Şimdi Ara

EKRAN KARTI VE DİĞER BİLİŞENLER ALICAKLAR BU ŞAHISA DİKKAT ⚠️

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ARKADAŞLAR KONUYA ŞÖYLE BAŞLIYAYIM
    BEN GELENDE BİLGİSAYAR ÜZERİNDEN ÇOK ÜRÜN DEĞİŞTİRİYORUM , Bİ GÜN BU AŞAĞIDA SAHİBİNDENDEKİ KULLANICIDAN İŞLEMCİ ALDIM
    SIFIR KAPALI KUTU DİYE RICA ETTİM KARGOLASIN DİYE BENDE BİRİSİNE GÖNDERİCEKTİM RICA ETTİ İSTANBULDAN ÇEVRENDE VARDIR DİYE
    İŞLEMCİNİN ÖDEMESİNİ YAPTIM
    BANA KARGO GELDİ BİDE AÇIP BAKIYORUMKİ
    PEÇETEYE SARMIŞ GÖNDERMİŞ İŞLEMCİYİ
    ARADIM GÖRÜŞTÜM ABİ SIFIR KAPALI KUTU DİYE İLAN AÇTIN DA BEN ÖYLE ALIM YAPTIM SENDEN
    KARDEŞİM O SIFIR ZATEN KUTUSU YOK BULAMADIM AYAĞI YAPTI
    MİKROSKOP İLE BAKTIĞIMDA ÜZERİ ÇİZİKTİ HEP YANİ Bİ KULE FAN VEYA SIVI SOĞUTMA TAKILIP KULLANILMIŞ BANA SIFIR KAPALI KUTU DİYE SÖZDE GÖNDERDİ NE STOK FANI VAR NE FATURA NEDE KUTU

HERNEYSE BU SAHİBİNDEN KULLANICI YANİ GERÇEK ADI MUSTAFA ERYILDIRIM ŞAHIS VE KENDİSİ OKADAR BÜYÜTTİKİ Bİ DÜKKAN AÇTI

HER ÜRÜNÜN FATURASI VAR %80 İ SAHTE FATURA
    İŞ YERİ İSMİ : GAMER CENTRAL
    TEL: 0541 964 78 74

VE Bİ KAÇ ARKADAŞ İLE ALIŞVERİŞ YAPARKEN KONU KONUYU AÇTI
    BİRİSİNE MONİTÖR SATMIŞ KAPALI KUTU ÇOCUK EVE GİDİP AÇIYORKİ MONİTÖR TOZ PİSLİK İÇİNDE ARTIK SİLİP KUTUSUNA KOYMAYI UNUTMUŞ TABİ

ŞİMDİ ÇOĞUNUZ BELKİ İNANMIYACAK BİR DE BÖYLE SÖYLİYEYİM
    BUGÜN VATANDAN VEYA BAŞKA Bİ KURUMSAL FİRMADAN ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZDA ÖRNEĞİN ASUS TUF SERİSİ Bİ ANAKART BUNLARDA BANDROL YOKTUR ÇOĞU ANAKARTLARDA YOKTUR
    BİDE FARKLI BİR ÖRNEK ÇOĞU EKRAN KARTLARINDADA BANDROL YOKTUR
    AMA SANIRIM BU ARKADAŞ MATBAACIDAN BANDROL YAPTIRMIŞ HER ÜRÜNÜN KUTUSUNUN KAPAĞINDA HEP AYNI BANDROLLER

YANİ BİDE ŞÖYLE BİR ÖRNEK BEN GENELDE BİLGİSAYARIMI SATICAĞIM ZAMAN SAHİBİNDEN
    ÜZERİNDEN SATIŞ GERÇEKLEŞTİRİRİM
    ÖRNEĞİN FİYAT 10.000 ₺ KOYDUĞUNDA
    HER İLANIMA TEKLİF EDER YAZDIĞI METİNDE ŞÖYLE BAŞLIK İLE BAŞLAR BELKİ BU İŞİ YAPAN
    ALIP SATAN KİŞİLEREDE GELMİŞTİR AYNI TEKLİFLER
    ( MERHABA , 8 BİN TL BÜTÇEM MEVCUT UYGUN İSE BUGÜN GELİP ALABİLİRİM )
    YANİ BENİM MALIM İKİNCİ EL E SEN BENDEN ALIP NEREYE KOYUP İLAN AÇIYORSUN İLANLARINA BAKARSAK ÜRÜNLERİN HEP SIFIR KAPALI KUTU
    YANİ BİLGİSAYARI AYRI AYRI TEMİZLEYİP PAKETİNE KOYUP SIFIR KAPALI KUTU DİYE SATICAK

YANİ ARKADAŞLAR LÜTFEN BU SAHISA DİKKAT EDİN KİMSE KOLAY PARA KAZANMIYOR ŞU DEVİRDE , İNSANLARIN HAKKINI BUKADAR KOLAY KİMSE YİYEMEZ EĞER SİZLERE YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA , KİMSENİN ALDIĞI SATTIĞI ÜRÜNDE GÖZÜMÜZ YOK

AMA Bİ ÜRÜNÜ TEMİZLEYİP KUTUSUNA KOYUP
    BANDROLE KAPATIP AYIPLI SATIŞTIR

GİRİP BAKIN O TÜM İLANLARI SIFIR KAPALI KUTU
    HELE BUNDAN 4 SENE ÖNCEKİ KARTLAR BİLE SIFIR KAPALI KUTU SÖZDE HİÇ KULLANILMAMIŞ İLK AÇAN BİZ OLUCAKMIŞIz

AŞAĞIDA SAHİBİNDEN İLE DÜKKANIN PAYLAŞIMINI YAPICAĞIM KENDİSİDE BURDAYSA BELLİ EDER KENDİSİNİ İYİ FORUMLAR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

YAPIŞTIRDIĞI BANDROLLER KARTIN KENDİSİNDEN BÜYÜK :)

KUTU OLMADIĞI İÇİN MALESEF SIFIR DİYEMİYOR

KAÇ YILLIK KART HİÇ Mİ KULLANILMADI AYIPTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Risk53 -- 7 Şubat 2022; 8:43:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Gamer World mağazanın önceki adı şimdi adını değiştirmiş internette bu isimle aratın başka forumlardaki şikayetlere denk geleceksiniz 2.el aldığı veya kendilerinin kullandığı ekran kartını temizleyip sıfır diye satıyorlarmış sahte fatura çıkartıyor diyenler de var muhtemelen alacağınız kartlar mining işinde de kullanılmış kartlar olabilir oradan kart alacaklar veya sahibinden ilanlarına denk gelip fiyatı uygun bulanların dikkatine..

• Bu şahısın ilanlarını bende farkettim. Piyasadan ucuza yazmış ama elinde kart var mı gerçekten yok mu belli bile değil. Mesaj attım bir kaç defa, bir gün sonra dönüyor kaçamak cevaplar veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 ay önceydi rx 480 fark verip takaslayacaktık tamam dedi ertesi gün takas için son kez teyitleşmek içi aradım yok ben rx580 anladım diye kıvırdı sanırım önceki dükkan ismi gene game bilmem neydi sonunu değiştirmiş. Kesinlikle üç kağıtçı arkadaş siteminde haklıdır

• Üç kağıtçı..

• Gamer World mağazanın önceki adı şimdi adını değiştirmiş internette bu isimle aratın başka forumlardaki şikayetlere denk geleceksiniz 2.el aldığı veya kendilerinin kullandığı ekran kartını temizleyip sıfır diye satıyorlarmış sahte fatura çıkartıyor diyenler de var muhtemelen alacağınız kartlar mining işinde de kullanılmış kartlar olabilir oradan kart alacaklar veya sahibinden ilanlarına denk gelip fiyatı uygun bulanların dikkatine..

• Bu adam nerdeyse toplaşıp ziyaret etcek kimse yok mu koca şehirde ? EKRAN KARTI VE DİĞER BİLİŞENLER ALICAKLAR BU ŞAHISA DİKKAT ⚠️ EKRAN KARTI VE DİĞER BİLİŞENLER ALICAKLAR BU ŞAHISA DİKKAT ⚠️ EKRAN KARTI VE DİĞER BİLİŞENLER ALICAKLAR BU ŞAHISA DİKKAT ⚠️ EKRAN KARTI VE DİĞER BİLİŞENLER ALICAKLAR BU ŞAHISA DİKKAT ⚠️ 

• HWS kullanıcısına yanıt
    Dh de konu açmıştım adı çıkınca değişiklilik yaptı

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsanlardaki iyi cesaret ya gerçekten pes, 970 koymuş 5-6 senelik kart kullanılmamış sıfır yazmış birde EKRAN KARTI VE DİĞER BİLİŞENLER ALICAKLAR BU ŞAHISA DİKKAT ⚠️ 

• Sıfır monitör çok ucuz olunca şüphelendim numarasını arattım dolandırıcıymış cidden

• Sahibinden sitesin de kurumsal olup 1. yıl yazanların çoğu dolandırıcı. Ben bir kere bu hataya düştüm. Kurumsal olduğu için sorumluluk sahibinden sitesin de olması gerekiyor. Ama onlardan da bir sonuç alamadım. 1. Yıl yazanların hiçbirine yanaşmayın arkadaşlar.

• Ben hic bulasmiyorum bile direk amazon sinerji vs o mecralardan alirim varsin biraz pahali olsun ama temiz olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vay tokatçı vay aslında zamanın olacak uğraşacaksın cimer'e falan şikayet etmeli..!

• Bu satıcı hala ürün satmaya devam ediyor. Sürekli isim değiştiriyor adresi esenyurtta.

İlanların hepsi aynı gün koyuluyor ve sanırım biraz insan dolandırdıktan sonra adını değiştiriyor. 2 haftadır ekran kartı bakıyorum şu ana kadar 3 isim değişti :)

• Esenyurt=uyuşturucu esenglıs olarak bilinen fahişeliğin uyuşturucunun silahın mafyanın bol olduğu bir yer toplanmak giden diyen varsa anasını babasını üzmesin boş yere kimse bu şahıs verin avukata o uğraşsın.

• Yeni adı;

GAMİNG TÜRKİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 5 Haziran 2023; 17:47:34 >
  • Sahibinden silmiş profili yeni adi ve niki ventus bilgisayar
    https://www.sahibinden.com/s/YqMFuTfr
    Esenyurt cumhuriyet degil konumu yalan soyluyor esenyurt kirac taraflari... Akli olan sayfayi direk kapatir...sattigi hersey garantisiz ikinci el cogu urunde yok gider bos donersiniz.. çogu kisiyi carpmistir cok aglayan oldu bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 17 Ocak 2024; 13:54:23 >
  • Sürekli isim değiştirip yaptığı alçaklığa devam ediyor gibi görünüyor. Mağduru olmadım ama olanlar var belli ki. Savcılığa giden oldu mu? Yada cimer vs gibi şikayet edilebilir yerlere yazanlar?

Böyle alçaklar yüzünden, kimsenin kimseye gram güveni kalmadı, haklı olarak. Bunları ayıklayabildiğimiz kadar ayıklayıp, insan içine çıkamaz hale getirmek zorundayız. Yani, bunların hapiste olması gerekiyor.

• Bu adamlar sürekli isim değişip milletin aklıyla oynamaya devam ediyor. Bir de birkaç kez çıkardığı faturaları inceledim, gerçekten sahte olduğu birçok yerinden anlaşılıyor. Bu işi birkaç şehirde daha yapan gördüm. Satıcı isimlerini vs. hatırlamıyorum ama özellikle sıfıra göre absürt fiyatı olan ürünlerde temkinli olmak gerekiyor.

• Nick-mesaj uyumu.

• Sarı sitede var böyle tipler. Örneğin sizde ryzen 5 5600x var önce sizden alıyor daha sonra ürünü test ettim bozuk diyor, ama elinde 1 tane daha var bozuk olanı gönderip iade ediyor. Sizin sağlam ürünü başka bir kullanıcı ile satıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.