< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Risk53 -- 7 Şubat 2022; 8:43:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Risk53 -- 7 Şubat 2022; 8:43:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dh de konu açmıştım adı çıkınca değişiklilik yaptı
|
Üç kağıtçı.. |
2-3 ay önceydi rx 480 fark verip takaslayacaktık tamam dedi ertesi gün takas için son kez teyitleşmek içi aradım yok ben rx580 anladım diye kıvırdı sanırım önceki dükkan ismi gene game bilmem neydi sonunu değiştirmiş. Kesinlikle üç kağıtçı arkadaş siteminde haklıdır |
İnsanlardaki iyi cesaret ya gerçekten pes, 970 koymuş 5-6 senelik kart kullanılmamış sıfır yazmış birde |
Gamer World mağazanın önceki adı şimdi adını değiştirmiş internette bu isimle aratın başka forumlardaki şikayetlere denk geleceksiniz 2.el aldığı veya kendilerinin kullandığı ekran kartını temizleyip sıfır diye satıyorlarmış sahte fatura çıkartıyor diyenler de var muhtemelen alacağınız kartlar mining işinde de kullanılmış kartlar olabilir oradan kart alacaklar veya sahibinden ilanlarına denk gelip fiyatı uygun bulanların dikkatine.. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2-3 ay önceydi rx 480 fark verip takaslayacaktık tamam dedi ertesi gün takas için son kez teyitleşmek içi aradım yok ben rx580 anladım diye kıvırdı sanırım önceki dükkan ismi gene game bilmem neydi sonunu değiştirmiş. Kesinlikle üç kağıtçı arkadaş siteminde haklıdır |
Üç kağıtçı.. |
Gamer World mağazanın önceki adı şimdi adını değiştirmiş internette bu isimle aratın başka forumlardaki şikayetlere denk geleceksiniz 2.el aldığı veya kendilerinin kullandığı ekran kartını temizleyip sıfır diye satıyorlarmış sahte fatura çıkartıyor diyenler de var muhtemelen alacağınız kartlar mining işinde de kullanılmış kartlar olabilir oradan kart alacaklar veya sahibinden ilanlarına denk gelip fiyatı uygun bulanların dikkatine.. |
Bu adam nerdeyse toplaşıp ziyaret etcek kimse yok mu koca şehirde ? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İnsanlardaki iyi cesaret ya gerçekten pes, 970 koymuş 5-6 senelik kart kullanılmamış sıfır yazmış birde |
Sıfır monitör çok ucuz olunca şüphelendim numarasını arattım dolandırıcıymış cidden |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu satıcı hala ürün satmaya devam ediyor. Sürekli isim değiştiriyor adresi esenyurtta. İlanların hepsi aynı gün koyuluyor ve sanırım biraz insan dolandırdıktan sonra adını değiştiriyor. 2 haftadır ekran kartı bakıyorum şu ana kadar 3 isim değişti :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni adı; GAMİNG TÜRKİYE gamingturkiye.sahibinden.com Just a moment... https://secure.sahibinden.com/cs/checkLoading?returnUrl=https%3A%2F%2Fgamingturkiye.sahibinden.com%2F< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 5 Haziran 2023; 17:47:34 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 17 Ocak 2024; 13:54:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nick-mesaj uyumu. |