Şimdi Ara

Sağlam Kart Farklı Kredi Kartı Kapsamlı inceleme Kullanıci Yorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
2
Favori
5.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende aldım neden aldım sistem nasıl işliyor kısaca merak eden olur diye yazıyorum..

Ben gibi kredi kart nedeniyle avukatlık icralık olanlar 3-5 sene bekliyor puan 500-700-900 yavaş yavaş yükseliyor 1200 puan aşağısı kart verilmiyor eğer daha evvel banka ile avukatlık icralık olduysaniz beklemek veya para blokeli kart almak!!

Kuveyt Türk sağlam kart başvurdum puan düşük diye vermediler!!
    Hesabım blokeli alabilirsiniz deyince gittim bankaya..
    1100 TL yatırıp 1000 TL limitli kredi kart sahibi oldum.
    #Yatirdigim bu para puan yükselmesi ve düzenli kullanım ile 1-3ay içinde bloke kalkacak denildi..
    -Anlasmali yerleri yok tek LC Waikiki var 100 TL ye 10 TL yatıyor
    -Taksit elektronik 6-digerleri 9-12
    Telefon market yemek içki altin vb taksit yok
    -Taksit komisyonu aylık 1.40% yani 500 TL lik alışveriş 5 taksit yapmak isterseniz 1.40*5 ay=7% faiz eder 35 TL fark alacak 535tl olarak ödeyeceksiniz (Sigara-market-yiyecek-Lokanta-telefon hariç)

Eksi yönlerine gelirsek;
    -Nakit limit çok az 1000 TL için 100 TL (10%)
    -Anlasmali firma az hatta tek
    -Taksitli nakit avans yok
    -asgari ödeme yok.1000 TL limit 300 TL kullandık maaş alınca 300 TL ödeyip para yetmiyorsa gerekli ise limit yükselecek ve zamanında ödeme yapmış olacağız market-faturalar-altin alınabilir

Kimler almalı; puanı düşük olanlar bankalar ile sorunu olanlar sonuçta her ödeme para akışı puanı daha yükseltir ve rehin blokeli para ergec gelecek karta borcumuz varsa bile silinecek!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kartın avantajı nerede diyenlere?

-Havale-kart ücreti yok

-Asgari ödeme yok buda bilinçsiz harcamaya engel

-Limiti belirlemek mümkün 2.200TL yatırıp 2.000 TL limitleri kullanılır veya 1.100 TL yatırıp 1.000 TL kullanılır
    Mesela 2-3 kişi bir olup 3.300 TL yatırıp 3000 TL limitli kart alınabilir.altin alıp bozdurup onlara borç ödenir size 3000 TL limitli kart kalır!!
    En az 1.100 TL=1000 TL limit
    2.200 TL için =2000 TL Limit
    3.300 TL icin=3000 TL limit veriliyor
    Eğer sizden para yatirmadan (hesab blokeli değil normal onay ile) kart geldi ise yine aynı şekil yukarıdaki gibi 1.100 TL vadeli hesab bloke koydurup 1000 TL limit varsa 2000 TL limitli kart sahibi olursunuz yaptırdığımız para 3-6 ay içinde kesin geri geliyor yeterli zamanında ödemeyi tam yapın gerekiyor ise fatura (Elektrik-su-telefon-internet+market ödeyip kartta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 1 Mart 2017; 9:15:13 >
  • Diğer konuya nedense cevap yazamıyorum

0.01 diyor 800 TL alışveriş için 8 TL eder olmasa da olur

10 TL olunca karta yükleniyor ama kart zaten 1000 TL ben hepsini kullandıktan sonra 10 TL versene olur vermesede!!

Taksit: vade farkı alarak hemen hemen her alışverişte geçerli hem iyi hem kötü

Mesela alışveriş 'te site 6 taksit diyor Kuveyt Türk yok siz arayıp veya sms atıp bunu 12 taksitle alabilirsiniz

Aylık 1.40 faiz/Komisyon alıyor

1000 TL lik alışverişi 10 taksitle 14% faizle ödersiniz (+140 TL eder)

Nakit: Limitin yalnızca 10% çekiliyor taksit varmı denemedim varsa mutlaka vade komisyon (1.40%) ekler gibime geliyor.1000 TL limitli karttan maç 100 TL nakit veriyor oldukça az.

#Nakit çözümü için kartla Altın alıp bozdurmak gerekli.

1 yarım altın+1 çeyrek altın aldım,700 TL iken 720 TL geçti kuyumcu bozdurunca 700 TL değerinde altın 685tl bozuldu 35 TL zarar 685 TL nakit para elime geçti!!

Asgari ödeme aslında diğer kartlardan en farklı yani bu!!

720 TL harcadın asgarisi 150-200tl değil tamamı ödenmesi gerekli nakit yetmezse karttan aynı gün Elektrik-su-cep-internet-market için kullanırsınız zamanla borcu kapatırsanız sorun yok

• Nakit çekime 1.25 tl ucret alip ilk ekstrede odersen baska hic ucret almiyormus

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.