Şimdi Ara

EKRAN KARTI VE DİĞER BİLİŞENLER ALICAKLAR BU ŞAHISA DİKKAT ⚠️ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam monitör için gitmiştim bu şahısa sözde sıfır zowie monitör var diye. Yaşlı bir amca karşıladı beni neyse sonra baktım xl2546k yok halbuki vardı satıldı dendi. Kendisi de beni bekliyordu ama ne hikmetse başka yere gitmiş falan filan. Sonra başka olan daha vardı xl2740k onu istedim. Düz xl 2740 getirdiler sıfır diye getirdiği monitörün kulaklık takma yerinin kırmızı rengi artık beyazlaşmıştı. Birde sıfır diyorlar içerde ilk etapta yaşlı adam var sonra bir tsne müptezel tipli eleman geldi oturdu birde veledin teki geldi monitör takas edecektim kendileri heryerine baktılar kusur aradılar ben monitörün detaylarına bakmaya kalkınca velet abi oraya buraya dokunma diyince direk ver monitörü dedim aldım monitörümü çıktım. Allahtan tek değildim esenyurt diye abimle gittim boşta değildik uyandılar sağlam olduğumuza da problem çıkmadı.Ben bu şahısları sahibinden e şikayet ettim ama hiç oralı olmadılar. Neyse iyiki zaten onlardan almadım sonrasında başka 0 a yakın zowie aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Téquila -- 21 Ocak 2024; 18:23:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Güncel sarı site profillerini aşağıda ama yakında başka fake hesap açarlar

https://secure.sahibinden.com/cs/checkLoading?returnUrl=https%3A%2F%2Fventusilgi.sahibinden.com%2Fikinci-el-ve-sifir-alisveris%3Fsorting%3DstoreShowcase

• Arkadaşlar bu şahıs babasıyla beraber orayı işletiyor yaşlı dediğiniz adam babası, BUNLAR KARSLI Malum bu memleketten de adam çıkmaz, En iyi karslı ölü karslı diye boşuna demiyorlar, Ben de bir dönem 3070 aorus master için gitmiştim, dediler depoya söyledik kart geliyor aynı resimlerde görüldüğü gibi karton kutusuna açma yerlerine jiletin yapıştırmış neyse kartı kutudan çıkardık kartta ne jelatin var ne bir şey ile işin komigi kart halen sıcak kartı bilgisayardan söküp getirmişler yada mining rig'den 😀😀😀 Her yeri parmak izi. O sürekli isim değiştirip farklı hesap açıyorlar çünkü çok şikayet oluyor aman uzak durun hiçbir şekilde güvenilmez ben şimdi yıllardır bu işlerin içindeyim dedim bu kart nasıl sıfır böyle dedim bir iş varmı, falan derken sen açtın kutuyu falan diyor, bana bak dedim dayı geldik buraya akşam akşam ayarlarımızı bozma sonra çocuğunu aradı çocuğu beni arıyor ya diyor abi kusura bakma o diyor hazır sistemle gelmişti belki karışmış olabilir kusura bakma falan filan Tam bir dolandırıcı ekibi onlar dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 12 Şubat 2024; 19:28:47 >

• Merak ettim, yerlerine gittim gordum, tum urunler kullanilmis. Tekrardan ambalajlanmış. Baba ogul dayi kimse artik bunlarin hepsi yalan makinesi. Dukkanda ne tabela var ne isim. Hangi urunu almak isterseniz isteyin baska bir yerden, sozde depodan getiriyorlar. Hatta siz gidin biz adresinize getiririz gibi salak sacma teklifler sunuyorlar. Tabiki sattiklari urunlerin hicbiri sifir degil. Fatura vermemek icin ellerinden geleni yapacaklardir. Cok zorlarsaniz sahte bir fatura elinize verirler. Bunlarin hepsine sahit oldum. Benim canm yanmadi ama sahibindene bu ve daha kucuk capli dolandiricilar hakkinda defalarca ihbar ve sikayette bulundum. Birsey oldugu yok. Varsa aranizda avukat bir arkadas aydinlatsin bizi. Nasil cezalandirilir bu insanlar elimizden geleni yapalim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CTS17

Merak ettim, yerlerine gittim gordum, tum urunler kullanilmis. Tekrardan ambalajlanmış. Baba ogul dayi kimse artik bunlarin hepsi yalan makinesi. Dukkanda ne tabela var ne isim. Hangi urunu almak isterseniz isteyin baska bir yerden, sozde depodan getiriyorlar. Hatta siz gidin biz adresinize getiririz gibi salak sacma teklifler sunuyorlar. Tabiki sattiklari urunlerin hicbiri sifir degil. Fatura vermemek icin ellerinden geleni yapacaklardir. Cok zorlarsaniz sahte bir fatura elinize verirler. Bunlarin hepsine sahit oldum. Benim canm yanmadi ama sahibindene bu ve daha kucuk capli dolandiricilar hakkinda defalarca ihbar ve sikayette bulundum. Birsey oldugu yok. Varsa aranizda avukat bir arkadas aydinlatsin bizi. Nasil cezalandirilir bu insanlar elimizden geleni yapalim.
    Burası Türkiye cezası falan yok hocam. Bende araştırmıştım senelerdir bu dolandırıcılığı yapıyor

• Komple sistem alacaktım bunlardan direkten döndüm faturaları gönder whatsapptan ona göre geleceğim 60 km yolum görünüyor dedim bana 3 tane fatura attı hepsi farklı tarihli diğerleri nerede dedim ki onların da farklı tarih olması saçma sapan zaten derken faturalar gelmedi babam dükkanda ondan teslim alırsınız gelince dedi öyle deyince ben bir huylandım bir araştırdım bunu internette kaç yerde ifşa olmuş zaten bunlar isim değiştirip devam ediyorlarmış velhasıl hiç bir şey olmuyor demek ki bunlara ilahi adaleti bekleyeceğiz yapacak bir şey yok almayın aldırmayın yazın her yere

• Bu üç kağıtçı daha önce başka isimle satış yapıyordu patlayınca isim telefon hep değiştirdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • demircibu kullanıcısına yanıt
    Forumda kalitenin adresi neo varken buralardan ürün mü alıyorlar birde

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.