Bildirim
Arkadaşlar Dikkat X100 İnanmayın
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
zaten biliniyordu.
biLgi için tşkLer -
ben bilmiyordum öğrendim saol zaten premium almam -
Valla ßende bugün almayı düşünüyordum.Artık düşünmüyorum -
Tüh bea dün bana derudan x100 çıkmıştı 593k xp gelmişti -
bana ne zman cıkcak üyelık var ama ex yokkkkkkk -
quote:
Orjinalden alıntı: §#8364;#322;©µ#311;k
Tüh bea dün bana derudan x100 çıkmıştı 593k xp gelmişti
bana DM'den X100 Jackpot geldi hatta 2 kez. -
quote:
Orjinalden alıntı: kırıldım
Eğer bunun için premium almayı düşünüyorsanız almayın 5 haziranda bitecek o uygulama
saolasın kardeş ben bilmiyodum
bide bu adamlar ne kadar uyanık yaw walla millete pre. aldıracam diye yemicekleri b*k yok -
bilgi için tşk -
valla bende tam pre alcaktım inan
çok sağol iyi oldu bunu öğrendiğim -
pre olmayınca x100 vs vs gelmiyomu bana hiç gelmiyoda x50 yazar yine aynı expoint geliyor ne iş anlamadım -
pre olmayanlara 100x ların felan hiç bi getirisi yok.... sadece preler alabiliyo o kadar kat ex i -
diez1 de tek harpy keserken lvl 61
30000 degıl 15000 ex gelıyo onun ıcın
100x yakaladım :)
-
ben dün 1 kere 100x 4-5 kere 50x bi yığında 10x 2x falan yakaladım ama premium yok hiç exp gelmedi. bende bu gün gold premium almayı düşünüyodum.2 gün kaldıysa almıcam. 5 haziranda bitiyosa. bu arada nerde yazıyo 5 haziranda bittiği? -
-
ya premium olmayanalra gelmiyo sref...ler her yolu deniyolar pre aldirmak icinnnnnnnnn
bu kadar ayrimsilik olur ya adamalr 500k 1k expleri goturuyo biz bakiyoruz 5 kurus yedirmeyecem bu i..... lere
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X