Şimdi Ara

arkadaslar direksiyon seti alcam öneri lütfennn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar direksiyon seti alcam ama pek bi bilgim yok doğrusu. bn bi tane beğendim tam olarak adı==="FT-092 PSX/PS2/PC USB RACING WHEEL w/GEAR SHIFT" markası kontorland bunu kullananlar veya bilenler varmı nasıdır bu arada vitesine baktım bi ileri bide geri çoğu direksiyon setininki böleymiş doğrumu yoksa bu fiyatı daha iiyi bişe alınır mı bu arada fiyatı 55ytl.

• bi ileri bi geri 2 vites değil yani

triptonik vites ileri attıkca viteş büyüyor geri çektikçe vites küçülüyor. çogu direksiyonda böyle..

fakat kontorland ve snopy nin direksiyonalrını hiç önermem. alıyorsunuz hem oyundan zevk alamıyorsunuz hemde bikaç ay sonra çat die kırılıp elinizde kalıyor.

az daha para biriktirin logitech alın
  • hmm.vites sanırım snn dediğin gibi ama oyundan zevk alamıyorsun derken nei kastettin yani kötü yanı ne.doğrusu oturduğum yerde bu tarz seyleri alabileceğim pek yer yok ama bi arastırırım logiteck bulabilcekmiyim die yorumun için saol
  • Bir ileri bir geri derken triptonik oluyor geri + vites, ileri - vites. Biraz daha biriktirip Logitech al bence de.
  • Logitech iyidir,1 kere al sağlam al.
  • Logitech g25 racing wheel'i tavsiye ederim. Debriyaj, vites(normal düz vites) tamamen gercekçi.Bildiğim kadarıylada şu anda piyasadaki en iyi direksiyon seti.
    Ürünün incelemesini forumda bulabilirsin.Araman yeterli.
  • hocam sakın ucuz alıyım aynı zevki verir diye düşünme bende o hataya düşmüştüm gittim snoopy v19c aldım bin pişmanım boşa gitti 40 ytl... biraz daha para biriktirip logi
    tech falan al momo tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben momo kullanıyorum 3 sene oldu alalı g25 den sonra alınabılecek en ıyı dıreksıyon pc ıcın
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

ben momo kullanıyorum 3 sene oldu alalı g25 den sonra alınabılecek en ıyı dıreksıyon pc ıcın

ya arkadaşım şu momoda hangi oyunda hangi ayarları yapmak gerekiyor. bütün araba yarışları var bende. yazabilir misin?
  • benım oyle aklımda sabıt bı ayar yok oyunda denıye denıye ayarlıyorum
    cm serılerınde hele %150 force feedback kullanıyorum abartıyorum :):) hem cok zor oluyor hem cok eglencelı
  • ucuz direksiyonlar hikaye. gaz pedalları duyarlı değil. klavye gibi basınca tam gaz veriyor

Logitech MOMO kullanıyorum, böyle bir zevk yok. harika. Logitech'den başkası yalan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.