Şimdi Ara

Arkadaşlar doğrumu gidiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar mezunum ve tm grubundan girmek için hazırlanıyorum. Hedefim ise tm3 10-20k arası.

Şuan için sadece ygs matematik çalışıyorum sistemim ise şu şekilde femin konu anlatımlı ygs matı mevcut bende beyaz kapaklı ilk teknofemden dersi dinliyor ardından kitaptan konuya göz atıyor konu arkası soruları çözüyor ve o konu ile ilgili ilk adım fem soru bankasından soruları çözüyor ardından yine o konu ile ilgili %100 güvender soru bankasından soruları çözüyorum. Mat temelim pek olmadığı için bu şekilde yapıyorum ilk etapta antremanlarla matematik kitaplarını bitirdim bayağı katkısı oldu. Arkadaşlar şimdi güvenderde bittikten sonra birdaha soru bankası çözmememe gerek varmı problem vs yoksa direk sosyal ve mat2 olarak ve denemeler olarak adımımı atmalımıyım. Bir dershanenin denemelerinede kayıt oldum ygs lys toplam 35 deneme mevcut. Arkadaşlar lys kısmında ise matematiğim yok fakat edebiyatım iyi 45-55 arası yaparım şuan yani gidişat nasıl böyle devam etmelimiyim. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

• Güncel
  • IMiralayI I kullanıcısına yanıt
    mat 2 ye başla
  • Mat 1 bitmeden ikisi bir arada olurmu öyle dersiniz ?
  • Problemlere kadar bitirmeden mat2 ye başlama. Problemlerden önce tüm ygs mat konularını bitir, problemlere geçince mat2 yi beraber götürürsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gauss Batlamyus

Problemlere kadar bitirmeden mat2 ye başlama. Problemlerden önce tüm ygs mat konularını bitir, problemlere geçince mat2 yi beraber götürürsün.

Tamam öyle yapayım o zaman. Birde tm 10-20 k için geç kalmış durumda değilim değilmi ? Lys adına belirttiğim gibi sadece edebiyatta tüm konulara hakimim o kadar.
  • Son güncelleme
  • Ayni durumdayiz fem ilk adim bitmek uzere. Matematikte ilerlemek zorundayim artik :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

Ayni durumdayiz fem ilk adim bitmek uzere. Matematikte ilerlemek zorundayim artik :/

Hocam ben konular bitince hem ilk adımdan hemdehttp://www.nt.com.tr/guvender-ygs-matematik-soru-bankasi.html bundan çözüyorum bence bunuda alın çok güzel keyifli ve öğretici bir kitap ardından mat 2 çalışırken zor bir ygs yayını örn: 3-4-5 gibi çözmeye çalışmayı planlıyorum.
  • IMiralayI I kullanıcısına yanıt
    Rahat ol.zaten önündeki birçok kişi sayısalcı veya işletme iktisat yazanlar. Esas rakiplerin de edebiyata asılacagı için onları geçmenin temel yolu sağlam bir matematik olacak. O yüzden edebiyat tekrarlariyla birlikte matematiğe asıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gauss Batlamyus

Rahat ol.zaten önündeki birçok kişi sayısalcı veya işletme iktisat yazanlar. Esas rakiplerin de edebiyata asılacagı için onları geçmenin temel yolu sağlam bir matematik olacak. O yüzden edebiyat tekrarlariyla birlikte matematiğe asıl.

Teşekkür ederim yardımın için. İnşallah iyi bir hukuk alırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.