Şimdi Ara

Arkadaşlar doktor olan var mı acaba çok üzülüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
22.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok geçmiş olsun Allah şifa versin arkadaşım, sana tavsiyem anneni mutlaka bir kardiyoloji uzmanına götürmen olacak, damar tıkanıklığı olabilir damar tıkanıklığı olan hastalarda benzer sorunlar yaşarlar mutlaka iyi bir kardiyoloji uzmanına götürürsen incelenip gerekli işlemler yapılacaktır.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Hocam siz doktor musunuz? Doktorsaniz hangi fakulteyi bitirdiginizi merak ediyorum. Bu uclu her hastaya standart uygulanir. Guide yani yonergelerde bu sekilde yazar. Bunu bilmeyen doktor olmasin o derece. Ayrica ben mi ilaci verdim neyi savunucam kafaniz iyi mi?

Edit: @paramedik07 Hocam anneniz anafilaksi gecirmis de olabilir. Bazi hastalarda bu tur seyler yasanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 8 Ağustos 2019; 13:6:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patatos P kullanıcısına yanıt
    Sen öyle dersin o zaman.
    Suan ne yazdigin hakkinda hicbir fikrim yok?

Hemen sucu meslektasina atan buyuk ihtimal hasta kaynakli komplikasyonun faturasini doktora kesen zavalli birisin. Umarim bir meslektasin ayni senin baska hekime yaptigin gibi sana iftira atip malpraktis faturasini sana keserek mahkeme salonlarinda surunmeni saglar. Sana onerim Klozapin falan ic diger ilaclar seni kesmez.

• Patatos P kullanıcısına yanıt
    Her koyun kendi bacağından asılır. Sana hayali sağlık ihracatında başarılar. Umarım sağlık hizmetlerini boşa sarf etmekten en yakın zamanda içeri girersin. Anaflaksi, konversiyon, hissizlik, emboli, kalp rahatsızlığı... Hangi ilaç şirketine çalışıyorsun?
    Bunca rezillik hepsinin diplomasını ve meslekle ilişiğini kesmeden çözülmez, konu sahibinin en elim hislerini paylaşıyorum. Bu şerefsizler cezai işlemsiz elini kolunu sallaya sallaya gezinecekler. Hiç kusura bakma, elden birşey gelmiyor.
    Fakültenin yarısını fetöden attılar. Kalanları da aynı tas aynı hamam. Annen inme geçirmiş, şerefsizler bunu bile gizliyor. Halbuki hastadan sağlık bilgisi gizlenmez! Malpraktis bu tanımı bile işi sulandırmaya giriyor, bunlar lafta kalacak durumlar değil. Gerçekleşmesi hata, cürmü yok. Çözümü de önerdim, bu beyinsizlerin elinden tüm reçetelerini alacaksınız. Başka yolu yok!
    Ne komiktir, hastaya eksiksiz bilgi verme ile ilgili birşey bulamadım ancak talebin üzerine dosyanı eksiksiz hale getirmeleri gerekli deniyor.
    quote:

Kayıtların Düzeltilmesini İsteme

Madde 17- Hasta; sağlık kurum ve kuruluşları nezdinde bulunan kayıtlarında eksik, belirsiz ve hatalı tıbbi ve şahsi bilgilerin tamamlanmasını, açıklanmasını, düzeltilmesini ve nihai sağlık durumu ve şahsi durumuna uygun hale getirilmesini isteyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 8 Ağustos 2019; 14:1:52 >

@paramedik07 Hocam dert etmeyin inme 24 saat ve uzeri vakalarda olur TIA olmus olabilir ama serum takmadan once bunun onlemini alip takarlar boyun kismina zaten bakmislar. Kardiyologa gorunun annenizin yasini ve kalp sorunu olup olmadigini bilmiyorum ama bir sey cikacagini sanmiyorum. Kardiyolojiye gorundukten sonra konuyu guncellerseniz seviniriz. Merak icinde birakmayin bizi.

• Hocam kaşıntının birçok nedeni olabilir. Uzun süreli ise karaciğere baktırın bir, besinlere alerjisi var mı? Özellikle glutene var mı? Geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun. Umarım yardımcı olan biri çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrardan merhabalar öncelikle bir şekilde yardımcı olmak isteyen herkese çok teşekkür ederim gerçekten sağ olun kusura bakmayin bu sıralar pek giremiyorum foruma fakat şuan annem çok daha iyi gibi en kısa zamanda bir kardiolojiye görünecek söylemesine göre uyuşukluk tamamen geçti dün akşam tansiyonu düştü biraz onun dışında problem yok pazara gitti geldi hatta benim korkum bu şekilde olan hastalarda önümüzdeki süreçte svo geçirme risklerinin yüksek olması umarım her şey daha iyi olur tekrardan çok teşekkür ederim arkadaşlar

• up

• Aklıma babamı aşırı kaşıntı yüzünden hastaneye götürdüğümde doktorun '' şuna bak kaşınıyorum diye gelmiş ben kaşıyamam seni'' demesi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Bu mesaj silindi.
    Hocam biraz daha geniş açıklayabilir misiniz buradaki durumu ve tutumunuzu? Sizi daha önce de bu tarz konularda gördüm. Gerçekten merak ettiğim ve öğrenmek için soruyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.