Şimdi Ara

Arkadaşlar doktor olan var mı acaba çok üzülüyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
22.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Senin herhangi bir tahsilin var mı merak ettim. Varsa bölümünü dönemini söylesene bi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖlüyenYörüler -- 9 Ağustos 2019; 17:6:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktor değilim ama hastam çok

• ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Ya belli ki kendini bi b*k zanneden, sadece offensive language ile sağa sola saldıran meymenetsiz kadavranın teki. Hacettepe fln yazmış diğer birisi ama isterse prof olsun ama insan olmamış. Burda uzun uzun sağa sola saldırdığı için kendini haklı zanneden, 15 bin mesajı ancak böyle tavırlarla kasan boş bir adam belli ki. Tıp okuyan arkadaş yardımcı olmaya çalışmış konuyu açan kişiye, bu da yırtık dondan fırlar gibi fırlamış ortalığa saldırıyo. Tıbbi anlatsa saldırıyo, insanların anlayabileceği şekilde anlatsa saldırıyor, tıp okumamış birisi bişey yazsa yine saldırıyor. Sevgisiz kalmış belli ki. Allah akıl fikir versin.

• Hocam anlattıklarınız tia(transient ischemic attack) gösteriyor ama kardiyoloji ve nörolojiye görünmekte fayda var. Burada kimse anlattıklarınızdan kesin bir şey söyleyemez ancak tahminde bulunabilir.

Benim anladığım heralde kendisi de hekim ama kadavra tayfasından; kendini idealist gören, bişey olduğunu zanneden birisi. Burda millet konu sahibi kişinin anlattıkları çerçevesinde onun anlayabiliceği dille anlatıyor durumu ama kadavra bey kendince her şeye zıplıyor. Heralde hastalara yeni çıkan -zumab grubu vs vermemizi istiyor sanırım. Bu tarz ahmaklar yüzüne insanlar doktorlara gereksiz doluyor, şu forumda da kimseye yardım edesi gelmiyor insanın.

Ben bu tipleri bilirim, şimdi kahire üniversitesinde falan 10 sene önce yapılmış ne idiği belirsiz bir çalışmayı yapıştıracak buraya ve diyecek ki hayır efendim guideline'ların textbookların hepsi yanlış, bakın çalışma var
  • dr.civanim kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Ben genelde otomobil genelde takılıyorum orada da her yardım ettikten sonra keşke etmeseydim diyorum. Boş oğlu boş bunların alayı.

• dr.civanim kullanıcısına yanıt
    Hocam ozelden yazamiyorum. Bu tur insanlara cevap vermeye degmez ben konu sahibine yardimci olmaya calistim geri kalanlar beni pek alakadar etmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.