Şimdi Ara

Arkadaşlar doktor olan var mı acaba çok üzülüyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
22.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Annen geçici iskemik atak geçirmiş olabilir,araştırılması gerekiyor,geçici iskemik atak ilerde inme ile sonuçlanabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardiyoloji sart.
    ote yandan hastalik degil hasta prensibi olması konusu bılinen birseydir.
    herkese ezbere ayni uygulama dogru bır yol degil.

• Şöyle açıklayayım size ulcuran zaten mide koruyucu'dur mide asidini azaltır o bir sorun yaratmaz.Prednol ve avil herkese uygulanmaması gereken ilaçlardır ve birden başlanmaz.

Prednol kortikosteroid ilaçtır yavaş yavaş başlanır ve yavaş yavaş bırakılır doktor'dan daha fazla bilgim var ve kullandığım ilaçlar denek diyebilirsiniz birden başlayınca ve bırakınca ciddi bir depresyona giriyorsunuz ve belki de 1 hafta bu etkiyi yaşıyorsunuz.

Avil konusunda bir kaç hemşire arkadaşta'da aynı sorun vardı bazılarına oluyor bazılarına olmuyor avil verdiğiniz de alerji gelişmesin veya mide bulantısı gitsin diye veriyorlar fakat verdikten sonra o an bütün hafızamdaki her şeyi unutup ben neredeyim , ne işim var burada bir an önce huzursuz olup o anki bölgeden çıkma isteği ve huzursuzluk ama avil etkisi 1 gün sürer ama 2 ilaç aynı anda alınırsa beynin yaşayacaklarını siz düşünün saygılar.

Hastanın halinden hasta anlar mümkünse anneniz bunlardan uzak dursun (prednol+avil) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 8 Ağustos 2019; 22:43:45 >

• cool_ice45 C kullanıcısına yanıt
    Evet malesef bunu sağlık bakanlığının araştırıp denetlemesi gerekir.
  • gren kullanıcısına yanıt
    Tıbbın temeli bu değil. Kimse birbirini kollamaya yemin etmedi. Geçin bu lafları. Kurallar kesin uygulamaları gerektiriyor, kararsızlıkla daha fazla böyle tıbbı hataya göz yumuluyor.
    Ortada kural kaide olmayınca, herşey bir yerlerden(!) ithal gelince havanda su döversiniz bu boş söylevlerle. Neyin olmamasını değil, nasıl olmasını tartışmanız gerekiyor. Tüm tedavi reçeteleri, protokoller toptan iptal olacak. Başka yol yok. Kendini meslek ehli görmeyen, başkalarının kalıpları arkasına sığınmasın, önlüğünü çıkarsın, hatasının sorumluluğunu alamayacaksa gitsin Amerika'ya görsün orada nasıl kan kusturuluyormuş böyle yanlış reçete yazana.
    Bu sadece bir suç değil, soğukkanlı bir şekilde cinayete teşebbüstür hastanın yaşı ve başı itibarı ile. Ortada sadece bir ilaç değil yanlış reçete edilen, resmen ölüm vuruşu garantiye alınsın diye üstüste iki tane yanlış var.
    Bunlar konuşulduğuyla kalıyor diyemeyiz. Herşeyin bir neden ve sonucu mevcut. Akıl ölçüsüne döneceğiz, kim ne kadar kar maksimizasyonu peşinde başka hedefler kovalasa da istisnalar kaideyi bozmaz.

• Diffüzyon mr'da hemen kısıtlılık görünmeyebilir, hastanın kliniği inme gibiyse takip etmek lazım. tekrar gidin.
  • anaflaksi sırasında sinir sistemininde etkilendiğini dusunuyorum

• Avil adamı salak gibi yapar uyuşturur. Bünyeye göre biraz fazla etki de edebilir
    Ulcuran da acayip uyku getirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sanıyorum ki o ilaçlardan birisine alerjisi var.

• annen transiyel iskemik atak geçirmişe benziyor. uyuşukluk şikayetinin tamamen geçmesi, çok daha iyi olması bunu destekliyor. ama TIA geçiren hastaların inme geçirme riskleri yüksek, annen nöroloji takibinde olmalı en azından birkaç gün. Geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun. Konu üste, UP!
  • Güç kaybı demişsin vücudundaki potasyum tuzu düştüyse uzuvlarda güç kaybı yaşatıyor uzuvların direnci olmuyor. Kolu direk düşüyor. Ayakta duramayıp yere yığılıyor hasta. Babam tansiyon hastası kullandığı ilaçlar potasyum tuzunu neredeyse sıfıra indirmiş. Biraz daha geç kalsak kaybedecektir. Potasyum oranını kontrol edin. Babamın tedavisinde doktor 4e kadar çıkarttıklarını söyledi. Tabi birimi nedir bilmiyorum. Olması gereken de bu rakammış. Allah acil şifalar versin.

• skyrime2828 kullanıcısına yanıt
    Azıcık saygınız olsun, hududunuzu bilin başınıza güdecek çoban aranmayın. Kimsenin üstüne vazife değil. Sizin de değil. Bu bir meslek, kendinize hatırlatın.

• Hocam senin için bi babama sorarımda anlamadım yani hastalağı daha net anlatırmısın babam genel cerrahide ama nörölojiden anlarmı bilmem.

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Herkese saygım var da sana yok. Ben kimseye hacıya hocaya git demiyorum. Başımdan geçen olayı anlattım verdiğin tepkiye bak. Herşeyin başı sağlık. Geçmiş olsun diyeceğine burada ahkâm kesiyorsun. Şimdi kaybol.

• mtanhu kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım googleden okuduğunuz şeyle tıp olmuyor işte. Prednol ile acil bazı kitaplara göre ENJEKTÖRDE karıştırılmaz kimine göre ise beis yok. Burda serum içerisinde karıştırılmış. Bunda herhangi sakınca yok herkes hemfikir. Dolayısıyla googleden okuduklarınızla insanları ithamda bırakmanız doğru değil. Konuyu açan kişi sizin yorumunuzu görüp sinirlenip yanlış şeyler yapsa vebalini kim vericek?

• dr.civanim kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun,
    ben de google'da dr'ların kendi arasındaki forum yazışmalarına istinaden yazmıştım.
  • Aidin Salih - Gerçek Tıp Yitik Şifanın İzinde.

Bu kitabı temin edip okumanızı, doktarların sattığı ilaçlar ile kendinizi zehirlememenizi öneririm. Geçmiş olsun.
  • Allah acil şifalar versin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.