Şimdi Ara

arkadaşlar driver lar nereye kaydediliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela programların yeri c içi program files. driver lar nerde ??* aygıt yöneticisnden bahsetmiyorum yalnız!!!!

• C:\WINDOWS\system32
  • orada bulamıyorum . yüzlerce dosya var. sorma nedenim şuydu ; mesela acronis c yi komple backup aldığımızda geriyükleme yapınca tüm driverları tanıyor. diyelimki ben sadece 1 driverın backup ını almak istiyorum. ancak driver programı ile değil. direk o programı göremezmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kisop

orada bulamıyorum . yüzlerce dosya var. sorma nedenim şuydu ; mesela acronis c yi komple backup aldığımızda geriyükleme yapınca tüm driverları tanıyor. diyelimki ben sadece 1 driverın backup ını almak istiyorum. ancak driver programı ile değil. direk o programı göremezmiyim

Tüm driverlar yüklenirken oraya atılır. 100'lerce dosya olması normal.
    Aradığın driverın dosyalarını bulmak samanlıkta iğne aramaya benzer. Bilgisayarda yüklü olan driverları tek tek bulabileceğin programlar mevcut ama program istemiyorsun.
    Hangi driverı istiyorsan söyle bulalım. Yedekle, kalsın.
  • tamam teşekkür ederim. drivers diye klasör varmış görmemişim. çok sağolun
  • quote:

tamam teşekkür ederim. drivers diye klasör varmış görmemişim. çok sağolun

Sadece o klasörde olmaz ama. System32 içinde de olur. Tek bir aygıtın driver dosyalarının bir kısmı Drivers içindeyken bazı dosyalar System 32 içinde olabiliyor.
  • bazen pc nin cd leri elinde olmayan arkadaşlar benden format yardımı istiyolar. elimde driver ların backup ını alan program var ama . birkeresinde hata verdi. saatlerce netten driver aradım. bu nedenle sormuştum. tümünün backup ını alabilen acronise sadece driver ların backup ını aldırmaktı amacım. galiba bu biraz zormuş. sizide yordum. tekrar sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bazen pc nin cd leri elinde olmayan arkadaşlar benden format yardımı istiyolar. elimde driver ların backup ını alan program var ama . birkeresinde hata verdi. saatlerce netten driver aradım. bu nedenle sormuştum. tümünün backup ını alabilen acronise sadece driver ların backup ını aldırmaktı amacım. galiba bu biraz zormuş. sizide yordum. tekrar sağolun.

Bulamadığın driver olursa PM at, hallederiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.