arkadaşlar bu masajları ben yazmadım imzayıda beni sera hackledi fakesi de berk_im bana inananmn inanır inanmayan öle kalır
quote:Orjinalden alıntı: önemli güç arkadaşlar bu masajları ben yazmadım imzayıda beni sera hackledi fakesi de berk_im bana inananmn inanır inanmayan öle kalır BENCE ÖNEMLİ GÜÇ DOĞRU SÖYLÜYOR.SERANIN ORTAĞI BAYA KİŞİYİ HACKLEDİ.
quote:Orjinalden alıntı: pokeciaykut quote:Orjinalden alıntı: önemli güç arkadaşlar bu masajları ben yazmadım imzayıda beni sera hackledi fakesi de berk_im bana inananmn inanır inanmayan öle kalır BENCE ÖNEMLİ GÜÇ DOĞRU SÖYLÜYOR.SERANIN ORTAĞI BAYA KİŞİYİ HACKLEDİ. kesinlikde doğru merak etme kardeşim ben sana güveniyorum
quote:Orjinalden alıntı: önemli güç hackledi diyorum Nasıl hackledi.Şu ana kadar bir yamuğunu görmeedim, ama inşallah doğru söylüyorsundur.
Önemli Güç=Banned""=IP Nedeni=Sera Şifreyi Biliyor=Bundan Hacker Falan Olmaz Olsa Olsa Bokır Olr=Bundan da Götüne Kapaq Olur
quote:Orjinalden alıntı: 4EveRULtrAsLaN Önemli Güç=Banned""=IP Nedeni=Sera Şifreyi Biliyor=Bundan Hacker Falan Olmaz Olsa Olsa Bokır Olr=Bundan da Götüne Kapaq Olur DOĞRU