Şimdi Ara

ARKADAŞLAR EA MI SAYISAL MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11.sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim mat1 konuları problem hariç bitti türkçe ve sosyalde 30 net altına düşmüyorum fizik biyoloji kimya 9.sınıfta gördüm ikinci dönem sayısala geçsem yetişirmi 14 ay içinde? Fizik ve biyolojiye ilgim var kimyam zayıf gelmişti. Eğer yetişmesi mümkünse şuan ki çalıştığımın üstüne koyar yine çalışırım ve zaman konusunda sıkıntı olur mu? Yorumlarınızı bekliyorum.

İyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 14 aya ygs fizik ve kimya yetişir mi diyorsun nasıl yetişsin o kadar sürede hele ygs kimya boru değil yani

• cancanlakop kullanıcısına yanıt
    Çok mu zor hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: TonyMontana62

Çok mu zor hocam?

Ciddiye alma sen beni rahat yetişir ygssi kolay

hocam trollüğünüzü konuşturmuşsunuz yine arkadaşta yemiş

sayısaldan hazırlanmaya kararlıysan geç daha 1.5 yıl var ygsye , çalışırsan olur niye olmasın ama iyi düşün hangi bölüm istediğini ona göre seç :D
    Hocam açıkçası hedefim hukuk lysyede aslen tm olarak girerim sayısalada girip yapmaya çalışırım diyorum maksat ygs de yüksek net yapmak fen için kolay diyorlar da. Zaman sıkıntısı olur mu

• Zaman sıkıntısı yaşar mıyım hocam 160 soru var sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: Reverse_Flash

hocam trollüğünüzü konuşturmuşsunuz yine arkadaşta yemiş

sayısaldan hazırlanmaya kararlıysan geç daha 1.5 yıl var ygsye , çalışırsan olur niye olmasın ama iyi düşün hangi bölüm istediğini ona göre seç :D

Yemese düzeltme yapmazdım ama içim el vermedi :(

• hedefin hukuksa sayısala niye geçiyorsun hukuk tm3 puan türünde fenin etkisi çok az lysde hedefin ilk 1 2k değilse fensiz de o sıralamayı elde edersin .

ama önünde 1.5 yıl var fenide yapıcam diyosan al kitap internetten video izleyerek çalış ama sayısala geçmeni tavsiye etmem hedefin hukuksa hiç gereği yok .

deneme çözerek zaman sıkıntısı sorununu aşarsın diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TonyMontana62

Hocam açıkçası hedefim hukuk lysyede aslen tm olarak girerim sayısalada girip yapmaya çalışırım diyorum maksat ygs de yüksek net yapmak fen için kolay diyorlar da. Zaman sıkıntısı olur mu

Zaman sıkıntısı olmaz desem trol olurum

• quote:

hedefin hukuksa sayısala niye geçiyorsun hukuk tm3 puan türünde fenin etkisi çok az lysde hedefin ilk 1 2k değilse fensiz de o sıralamayı elde edersin .

ama önünde 1.5 yıl var fenide yapıcam diyosan al kitap internetten video izleyerek çalış ama sayısala geçmeni tavsiye etmem hedefin hukuksa hiç gereği yok .

deneme çözerek zaman sıkıntısı sorununu aşarsın diye düşünüyorum

Hocam türkçe sosyal okul denemelerinde 30 altına düşmüyor matematiğe 1 aydır çalışıyorum yarın deneme var önceden 5-10 tane yapıyordum fakat 1ay içinde konular bitti final mat1 kitabı bitti artış olacak mı merak konusu. Edebiyat ve coğrafyada kendime güveniyorum ygs hedef ilk 20k lys ise 10k şuan tek sıkıntılı dersim mat2 trigonometriye başladık yeni ve hiç anlamıyorum umarım oturur.

• 11.sınıfsın bu kadar çalışıyorsan iyi fazla abartma seneye sıkılma , bu sene derste işlediğin konuları hallet ygs kısmın zaten iyiymiş matematiğide halledersin çalışıyormuşsun zaten , seneye iyi bir şekilde ygsye başlarsın yani telaş yapma iyi gidiyorsun
  • quote:

11.sınıfsın bu kadar çalışıyorsan iyi fazla abartma seneye sıkılma , bu sene derste işlediğin konuları hallet ygs kısmın zaten iyiymiş matematiğide halledersin çalışıyormuşsun zaten , seneye iyi bir şekilde ygsye başlarsın yani telaş yapma iyi gidiyorsun

İyi moral verdiniz teşekkür ederim hocam temelimin iyi olduğunu düşünüyorum da trigonometriyi yapabilir miyim? Denklemler eşitsizlikler şimdilik iyi fakat hocalar trigonometriyi öyle abarttı ki gözümde büyüttüm mat1 de bilmediğim birşeyi bile fikir yürüterek yapabilirim ve kolay kavrıyorum umarım trigonometri de öyle olur,

• dediğim gibi önünde çok uzun süre var , çok zaman var diye de rehavete kapılma sakın çabuk geçer zaman.

trigonometri yapılır niye yapılmasın uzun bir konu olabilir konuyu iyi kavrayıp bol soru çözmeni tavsiye ederim iyi çalışmalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.