Arkadaşlar 2020 de bile 5000 gelen sıralama 7k geldi.Şaka mı?Dilde aşırı yığılma var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DİL SIRALAMALARI ŞAKA MI?
-
-
şaka galiba cidden
-
Bende de 6k gelen 9k geldi hakiki bir dilci olarak üzüldüm ve kırıldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardesim sorma 4400 attı beni de ama bu netlerle 2021de 1800 2020de 3000 falan geliyordu
2020 3,4k gelen yer 5,6 geldi hesap edin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıralamalar oynar mı peki arkadaslar
Asıl yığılma tyt'de olmuş anlaşılan, sayısal ve eşit ağırlıkçıların çoğu da tyt'yi iyi yapıyor. Ortalama ingilizcesi olan biri de 60-70 aralığında yapabilir diye düşünüyorum eğer keyfine girmiş ve dilden tercih yapmayacaksa bölümlerin sıralamaları da oynar herhalde.
ya gsü dilbilim 2020 de 3100 civarı almış 3656 yapmışım ben girebilir miyim sizce?
-
Ben bu sene aynı msü gibi girmis olmak icin dile giren cok fazla insana denk geldim. Fakat belki bu geçen senelerde de böyledir. Tecrübesi olan varsa bu olay yaygın mıydı bilgilendirirse sevinirim. Benim aytye girdiğim sınıfın yüzde 70i aynı şekilde dile de girdiquote:
Orijinalden alıntı: unshaken1511
Asıl yığılma tyt'de olmuş anlaşılan, sayısal ve eşit ağırlıkçıların çoğu da tyt'yi iyi yapıyor. Ortalama ingilizcesi olan biri de 60-70 aralığında yapabilir diye düşünüyorum eğer keyfine girmiş ve dilden tercih yapmayacaksa bölümlerin sıralamaları da oynar herhalde.
cidden şaka gibi sıralamalar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de öyleydi bir çok kişi sınıftan çıkabilirsiniz dendiğinde de çıktı. Bana hiç mantıklı gelmedi sıralamalar evet 2021 ile aynı değildi ama bu kadar bir fark olması da saçma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unshaken1511 -- 18 Temmuz 2022; 9:33:48 >
Bence bunun sebebi 30 dakikalık ek süre, bu sürede ekstra olarak sayısal birkaç fazla net çıkarabilenler binlerce kişi öne atladı.
Benim netlerim hep aynı, 30 dakika kısa da olsa uzun da olsa aynı netleri yapıyordum hep. Bu 30 dakikalık sürenin bana bir getirisi olmadı ama geçtiğimiz yıllarda aynı netler 4500-5500 getirirken bu sene 9000'e yakın geldi maalesef. :( YKS desen 79 Doğru, 1 Yanlış. Artık dilde soru sayısı artıp katsayısı da artmalı. Matematikle öne geçmek İngilizce okuyan biri için haksızlık ve gereksiz de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultablasi -- 18 Temmuz 2022; 12:12:39 > -
Benim de netlerim hemen hemen hep aynıydı denemelerde süre fark etmeksizin ama dediğiniz gibi sayısalcılar o ekstra sürede daha fazla soru yaptığı için dildeki sıralamalar da etkilendi diye düşünüyorum
Benim sıralama 3593, sizce boğaziçi ing öğrt, o olmazsa odtü gelir mi?
Sıralamaları 2020'den kötü gelmiş, odtü 2020'de 3800'le almış. Bu yıl daha da yükselmesin?
Biraz zor hocam bu arada benim de 9k ham - 12k yerleştirme ama benim hedefler mütevazi öyle odtü boun filan değil.
Bu arada hakikaten dilde ydt yi full çekip tyt yi fulleyenler ile fullemeye yakınlar arasında bir sıralama olmuş aşırı bir yığılma söz konusu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekonomist999 -- 18 Temmuz 2022; 13:9:15 > -
boun rahat gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
usta 7600 odtü gelir mi sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 3500 olana odtü geleceği kesin değilken 7600 e gelebilir mi sizce? Odtü İngilizce öğretmenliği değil de Gazi İngilizce öğretmenliği gelebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekonomist999 -- 18 Temmuz 2022; 13:28:42 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ortalama bir sayısalcı TYT'de: Türkçe 35D 5Y Sosyal 15D 5Y Matematik 35D 5Y Fen 15D 5Y yapsa. Ve dilden de 40 doğru 40 yanlış yapsa bile dilden full yapanı geçebiliyor. Mesele senin über zekan değil yani, sınav sisteminin garabeti. |
Bence bunun sebebi 30 dakikalık ek süre, bu sürede ekstra olarak sayısal birkaç fazla net çıkarabilenler binlerce kişi öne atladı. Benim netlerim hep aynı, 30 dakika kısa da olsa uzun da olsa aynı netleri yapıyordum hep. Bu 30 dakikalık sürenin bana bir getirisi olmadı ama geçtiğimiz yıllarda aynı netler 4500-5500 getirirken bu sene 9000'e yakın geldi maalesef. :( YKS desen 79 Doğru, 1 Yanlış. Artık dilde soru sayısı artıp katsayısı da artmalı. Matematikle öne geçmek İngilizce okuyan biri için haksızlık ve gereksiz de. |
Benzer içerikler
- diş hekimi maaşı
- kenko kronometre saat başı ötüyor ne yapmalıyım
- ayt matematik nasıl çalışılır
- venegis xr 37.5 mg kullanıcı yorumları
- diş hekimliği pişmanlıktır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X