Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ECS NASIL BİR MARKA SİZCE ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
9.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4. çekirdeğe gerek yok önbelleği düşürüyor yani 4 çekirdek destekleyen çok az uygulama var 2 bile desteklenmiyor diyebilirim gerek yok 4. çekirdeğe ve çekirdek açma şlemciye görede değişir unutmayın phenom 2 ilk nesil den daha iyi tavsiye ederim bu arada ecs herşeyiyle çok önde diğer pc için ki elimde şirkette ilgilendiğim 12 adet pc var şansta hepsi farklı marka modeller ben aslında koyu asus cuyum herşeyiyle kalite gigabyte da öyle 2 kral bence website arayüzü olarakta asus en rahatıdır bios güncellemesi vs leri olsun driver lar falan ecs de asustan geride kalmıyor tekrar ediyorum 4. çekirdeğe ihtiyacınız kalmaz biraz soğutma ve hız aşırtmayla phenom 4 lere yaklaşırsınız hatta geçersiniz şu an piyasaya bakın gördüğüm kimse phenom 2 satmıyor hep phenom 9950 ler 9500 ler yeni teknoloji herzaman iyidir 1. si düşük ısı daha az enerji daha fazla hız daha yeni teknoloji ben siparişi verdim bile be 7750 ve 790gx crosfire lı model numarası aklımda değil şu anda çokta yaygınlar yardımlaşmalar olur

• quote:

hocam danıştım tavsiye ettiler ama bu 4 çekirdeği açamaması çok düşündürdü beni

cok da dusunme bence acan da geri kapatiyor.6mb cacheyi x3 daha verimli kullaniyor diyorlar.oyunlar 4 cekirdek destekli oluncaya kadar bir esprisi yok o zamana eskitirim zaten diyorsan hic bulasma.4. cekirdegi hakkiyla acan aletler ddr3 zaten ama heves acayim diyorsan biostar 790gx a2+ ve xe modelini oneririm en hesapli acan kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 24 Nisan 2009; 19:08:15 >
  • Önemli olan geri hizmeti sağlam mı buna bakmak lazım, aldığınız yere ve firmaya güvenin ona göre tercih edin, sonuçta büyük firmalarla da bir sürü sorun yaşayan arkadaşlarımız var ve olacaktırda, ben Asus aldım servisi bana çok yakın diye 2 sene boyunca bana yapmadığını bırakmadı mesela şimdi Gigabyte aldım bakalım ne olucak, ECS pazarımıza yeni giren bir firma olarak tanınsada bence kaliteli ürünler yapıyor şuana kadar bi sorun duymadım dört ayrı platformda paylaşımda bulunan biri olarak bunu söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 24 Nisan 2009; 19:15:05 >
  • söylediklerinize katılmakla beraber ne çok küçük firma nede çok büyük ortası olan gelişmekte olan müşteriyi kazanmaya çalışan bir firma mesela ecs en iyi örnek
  • Şahsen benim tercih etmeyeceğim fakat hp'ye anakart üreten bir firmadır Kimi anakartı aşırı kalitesiz, kimi anakartıda hakikaten takdire değer kalitede olabilmektedir...
  • ECS bende yeni yeni duymaya başladm ama kaliteli gibi duruyor bence alın.
  • arkadaşlar anakartı aldım kasaya montaj yaptım henüz işim bitmedi montaj işlemi devam ediyor ama şukadarını söylüyorum bende msi 790gx sb 750 vardı skystar2 de çok sorun çıkardı mecbur takas yaptım gigabyte aldım sb700 lü işlemci yeni almıştım aklımda hep sb750 oldugundan dayanamayıp satım ve ikinci elde sb750 kovaladım ama malum amd anakart bulmak kolay deyil ikinci elde birkaç tane var ama fiyatı beni aştı neyse sonra bu anakartı gördüm uzun uzun düşündüm biraz inceledim forumdan bir iki arkadaşa sordum olumlu cevap geldi gene kılandım fiyatı yüzünden burda tekrar sizlere sordum sonra ya herru ya merru dedim ve aldım ilk izlenim resimde dandik gibi durumasına karşın gerçegi tank gibi duruyordu performansa gelince vista açılma hızı msi 790gx e göre çok çok iyi kısaca iyiki almışım tavsiye eden ve yardımcı olan tüm dostlara çok çok tşk şimdilik defult kulanıyorum montaj bitsin bi oc yapacagım merak işte

• lütfen resimlerle cpu z gpu z vs resimlerini iletirsen sevinirim birde soğutma ve güç kaynağı
  • küçük bir problem var bord cpu için ATX12V 8 pin kablo istiyor ama benim power da 4 pin var sadece yani diyer 4 pin sokette boş bu işi nasıl hallede bilirim bu halde oc yaptıgımda anormal ısındı masa üstünde 65 derece 3.1 ghz de sanırım istediği enerjiyi alamıyor ilk denememde 3.4 ghz de masa üstüne kadar sorunsuz gitti ve mavi ekran verdi sonra kablo aklıma geldi hemen 3.1 e çektim ve ısı işide 65 derece sonra defult yaptım 2,7 de sıcaklık 26-29 derece ye düştü neyse şimdi 4pin 12v boşta kalan soket için bir kablo nasıl yapabilirim veya hazır satılıyormu bu işide halletsem kasayı toparlıyacagım

ARKADAŞLAR  ECS NASIL BİR MARKA SİZCE ??

• 8 pin anakartlarda 4 pin taksaniz da calisir.160w destekli o anakart senin taktigin islemci kac watt ki yetmesin 4 pin?ek kablo var tr'de yok ama bu kablonun verimli calisabilmesi icin psu'nun buna gore olmasi lazim tek rail cift rail filan diyorlar ya cok da derinlemesine bilmiyorum ama 8 pin'e gerek yok bence 7750'den bahsediyorsun sanirim sicakliklara bakinca.7750 kullananlara sor sogutucunu da soyleyerek sizde kac derece oluyor diye ama 8 pin takmadin diye degil zaten isinan bir islemci.

asagidaki gibi psu'dan gelen 4 pin kabloyu 8 pine ceviren var ama mantigi yok gene ayni guc.belki yukaridaki molex-4 pin yardimci olur ozellikle 140w 9950 kullansaydin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 25 Nisan 2009; 13:23:45 >

• hocam özel bi sogurma yok sistemde bundan önceki bordda cpu 3.2 ayarlı idi masa üstünde 40 derece civarı idi şimdi 3.1 ayarlıyınca 65 derece gibi ozaman bir iki secenek var ya kablodan yada bios ta oc bölümünde eski anakart otomatik ayarlıyo idi voltaj ayarını bunda manuel sanırım tamda iyi bilmiyorum bakmak lazım ama ben kendim tapacagım şu kabloyu eski bir poverden 4 pin kabloyu soktüm harici yapacagım 4+4 8pin olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yugams -- 25 Nisan 2009; 14:12:48 >

• sanırım baglantısı bu şekil bu arada nunun türkçe mealini bilen varmı.

If your power supply doesn't have a 4 pin 12 V cable then you can provide one with the adapter shown above. It converts a 4 pin peripheral cable into a 4 pin 12 V cable.

• bakın bu 24 pin anabağlantılı anakart a 20 pin takmak gibi eğer takılmıycak sorun çıkarıcak olsa uymazdı uar halde yapmazlardı 4 pin olması lazım quil in quilet ı devre dışı brakın çarpan ve fsp oranlarını değiştirmeyi deneyin ardından ram lere ve kuzey-güney köprüsü sıcaklıklarına bakın birde yeni pasta sürün unutmadan phenom lar 140 watt çekiyor sanırım ve aaa evet doğru 7750 de phenom tabanlı sana psu değiştirme yolu gözükmüş dostum

bu arada 4+4 pin yapma yakabilirsin farklı girişler olabilir onlar hatta 1 saat gerçmiş mesaj ardından belkide yaktın aman usta daha overclock yapıp bana fikir vericeksin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laax -- 25 Nisan 2009; 14:55:10 >
  • hocam kafamı yapıyorsun coller master 600 w psu çok rahat bu sistemi götürür
  • :D iyi bakalım
  • 7750 ile 3.4 yaptim mavi ekran aldim aklima kablo geldi diyorsun degil bak tekrar soyluyorum onunla alakasi yok 3.4 yapman normal degil zaten.acc aciksa 3.3 yapar sukredersin aletin de hava sogutma ile bir limiti var pardon yani.phenomlar 140w degil 9950'nin bir modeli 140w sadece 7750 95w olmasi lazim.
  • 45 acp yine yetiştin :) bende demiştim kablo 4 uymasa girmezdi die bu arada full cooler master set hava soğutma ile kaç veririz ki
  • hocam ben bu işten bişi anlamadım şimdi 8 pin cpu 12v sokete ben 4 pin taktım yani herşey normalmi sence kablo işi ile ugraşmayayımmı
  • neden kötü olsun ki bu marka ? ona göre asrock da zayıf bir firmaydı bilgisayar tık etmedi 3 yıl kullandığım sürede önemli olan ihtiyaca uygunluk ...

eğer bu firma yada başka bir firma sizin ihtiyaçlarınıza cevap veriyorsa ve fiyatı uygunsa alınmasında bir sakınca görmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 25 Nisan 2009; 16:51:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugams

hocam ben bu işten bişi anlamadım şimdi 8 pin cpu 12v sokete ben 4 pin taktım yani herşey normalmi sence kablo işi ile ugraşmayayımmı

Uğraşmayınız arkadaşım 4 pinlik kabloyu bağladıysanız yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.