Bildirim
ARKADAŞLAR ECS NASIL BİR MARKA SİZCE ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ecs dediğimiz ürün asus gıgabyt ayarında değildir ama
asusun yan ürünü gibi düşünebilirsin -
valla ben 2002 yılında almıştım 478 pinlik bir ecs şimdi hala çalışıyo bir kere bile tık demedi. ama elektronik bu birazda şans işi .... -
yan sanayi performans olarak nasıl acaba
-
kulandıkları compedent ler dandikmi oluyor. -
ECS ; Asus , Gigabye , MSI gibi anakartların altında yer alan bir firma.
Bu firmalar kadar nedense tutulamıyor.Bu sorun sermaye düşüklüğü , pazara hakim olamama gibi nedenlerden kaynaklanabilir.
Bazı marka bilgisayar firmalarına toptan satış yaparak ayakta durabiliyor bence.Mesela Arçelik beko bilgisayarlarda bir dönem ECS anakart ile çalışılmıştı.Bir firmada daha gördüm ama ismini tam hatırlamıyorum şu an.
Malzemedenmi çalıyorlar ? bilemem ama olabilir.tam olarak bilemeyiz ama bu kadar ince eleyip sık dokumamak gerekir.Senin istedigin aradığın özellikler o karta var ise alınabilir.En azından 2 yıl garantisi var ve patır patır dökülmüyor bu kartlar sonuçta..Çok şikayet görmedim ECS 'den..
Üzerindeki parçaların rengi sizi yanıltmasın.
Anakartın modeli, fiyatı söylenirse dahada iyi yardımcı olunabilir.
http://www.hepsiburada.com/ecs-x58b-a-intel-x58-ich10r-fsb-1333mhz-uclu-kanal-ddr3-1333mhz-soket-lga1366-anakart/productDetails.aspx?categoryid=152&productid=bd52580
http://eu.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetailPhoto.aspx?DetailID=947&LanID=18
güzel ürünleride var . iyice öldürdüm bende markayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 23 Nisan 2009; 23:30:08 >
-
ahh gözünü sevdiğimin epoxu nerdesin -
quote:
Orjinalden alıntı: abbet
valla ben 2002 yılında almıştım 478 pinlik bir ecs şimdi hala çalışıyo bir kere bile tık demedi. ama elektronik bu birazda şans işi ....
2003 'den kalma Ecs anakartlı 4 makine İşyerinde var hala çalışıyorlar. Ama 2005 yılında alınan 3 adet bilgisayardaki Biostar anakartlar kullanılamaz hale geldi... -
yani arkadaşlar ecs anakarta oc yapsak bir zaman sonra su koyuverirmi yada performası aynı segmentte başka bir marka asus msi gibi rakipleri karşısında nasıldır bakıyorum fiyatlar ucuz bu ucuzlugun sebebi dandik parçalarmı yoksa rekabet edebilme güdüsümü hani ucuzda olsa para verecegiz paranın hakkını verirmi -
Tayyare demiş adam yahu Tayyare ne demek bilir misin? Nasıl durduğu önemli değil. İşlevine bak sen. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Parayı basarsan ECS'nin de kaliteli kartlarına sahip olabilirsin.
-
ama siz siz olun teyyare gibi uçurmaya kalkmayın
o/c denemeyin bu boardlarda -
quote:
Orjinalden alıntı: hasanmustafa06
ama siz siz olun teyyare gibi uçurmaya kalkmayın
o/c denemeyin bu boardlarda
neden denemiyelim ki? ürün üretilirken geliştirenlerle birlikteydin heralde?ecs nin black series i oldukça başarılı hem oc hem performans bakımından. kartların başarısı tartışılmaz. hatta buradan açık teklif veriyorum elinde a780gm-a a780gm-a ultra olan varsa asus m2n32 sli deluxe le takas edebilirim...teyyare ye gelince.. bi strike eagle liden farksız.. regal hesabı düşünün aklımı sevim aklımı...
-
yaw arkadaşlar
http://www.exa.com.tr/ecs/anakartlar/ecs_a780gma-328-7700.html
aha bu anakartı almayı düşünüyorum fiyatı ucuz diyerlerine göre he diyorumki açık ve net ben bu anakartı alsam msi gigabyte asus gibi markaların ucuz sb750 çip setli anakartlarına göre performansı nasıldır tek farkı bu 780g ve sb750 çip şetlerine sahip diyerleri 790g ve sb750 aralarında ortalama 80tl var degermi deymezmi birde oldu ya elime penom2 x3 geçti dördüncü çekirdeği açarmı açmazmı tabiki şans işi ama şans yaver gitti dört üncü çekirdeği açılabilen bi işlemci çıktı bu anakart açarmı yoksa inim inim inletirmi sorun çıkarıp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yugams -- 24 Nisan 2009; 11:19:50 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: yugams
yaw arkadaşlar
http://www.exa.com.tr/ecs/anakartlar/ecs_a780gma-328-7700.html
aha bu anakartı almayı düşünüyorum fiyatı ucuz diyerlerine göre he diyorumki açık ve net ben bu anakartı alsam msi gigabyte asus gibi markaların ucuz sb750 çip setli anakartlarına göre performansı nasıldır tek farkı bu 780g ve sb750 çip şetlerine sahip diyerleri 790g ve sb750 aralarında ortalama 80tl var degermi deymezmi birde oldu ya elime penom2 x3 geçti dördüncü çekirdeği açarmı açmazmı tabiki şans işi ama şans yaver gitti dört üncü çekirdeği açılabilen bi işlemci çıktı bu anakart açarmı yoksa inim inim inletirmi sorun çıkarıp
am2 am2+ lara kadar hiç bi sorun yaşamazsın phenom 2 içinde am3 bios driver ı var kurarsan sıkıntı yaşamazsın .790 a gelince pci-e slot bi tane 780 lerde.kullanım amacın önemli birazda..
-
hocam hd 4870 vga x2 7750 be ile kulanıcam alayımmı bu anakartı şimdi -
neyse almaya karar verdim umarım pişmanlık yaratmaz ecs bende -
bende az önce karar verdim yaratıcağını sanmıyorum kimsede berbat dememiş ecs yükselen bir marka gibi gidiyor bence -
Arkadaşlar garantili kart alıyorsunuz sonuçta. Normal şartlar altında zırt pırt arıza çıkaran ya da sorunlu ürünleriyle ünlü bir marka değil ECS. OC yapılmayacaksa zaten markanın çok fazla önemi yok. Kaldı ki ECS'nin OC için üretilen sağlam ürünleri var. Bendeki anakartı -ki SiS çipsetli, çok dandik bir model- 3 seneden fazladır kullanıyorum. En ufak sorun yaşatmadı. OC yapamaya kalkıştım ona bile hayır demedi. Hoş, 3 kuruşluk OC zaten yapacağı da Güle güle kullanın diyorum şimdiden.
-
quote:
penom2 x3 geçti dördüncü çekirdeği açarmı açmazmı
malesef acmiyor ancak 160w deli saglam bir alet 710 ve 720 ile kullanan arkadaslar var pm ile irtibata gecin isterseniz. Menow antidote
quote:
ecs yükselen bir marka gibi gidiyor bence
aslinda ecs, foxconn, asrock gibi markalar guzel urunler cikarir ancak dagiticilarin kabahati midir hep en ucuz modellerini getirdiler tr'ye bu yuzden imaj problemleri var yoksa yeni degil bu firmalar. -
hocam danıştım tavsiye ettiler ama bu 4 çekirdeği açamaması çok düşündürdü beni
Benzer içerikler
- am5 anakart önerisi
- launch csm nedir
- ryzen 5 5600x uyumlu anakart
- ez debug led
- b850 anakart
- bios güncelleme
- anakart modeli öğrenme
- tpm 2.0
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X