Şimdi Ara

Arkadaşlar Ege Üniversitesinde okuyan bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okul çok güzelmiş ama son zamanlarda çok olaylar oluyormuş diyorlar biraz araştırdım öğrenciler çok rahatsız bu durumdan bu yıl düzeltebilirler mi acaba bazı şeyleri?
    Ben İstanbul'da iyi bir yere giremezsem muhtemelen Ege psikolojide okuyacağım okul iyi diyorlar ama olaylar kafamı karıştırdı bi de hem kızım hem farklı şehire gelicem bi de olaylar kafamı karıştırdı...

edit:anladığınız gibi olaylar baya kafamı karıştırmış :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busraev -- 7 Temmuz 2015; 18:59:48 >

• busraev B kullanıcısına yanıt
    up
  • ben bu yıl egede hazırlık okuyodum evet olaylar vardı ama son 4 ay okulda tek bir tartışma bile olmadı etraf sakindi ha olaylar olsada sen karışmadığın sürece sorun olmaz
  • lekmı L kullanıcısına yanıt
    zaten ekşide neye baksam sonu ölüme çıkıyo :D teşekkür ederim bilgilendirme için
  • hiç bakma sen onlara 1 yıldır ben ordayım sorun yok yani
  • bir de kampüs hayatı nasıl acaba son zamanlarda yine bir sürü yasak getirilmiş?
  • evet ilk dönem çok serbestti yani şimdi sen çıksan yola üniversitenin heryerine girebilirdin sonra şubat ayında bazı olaylardan sonra artık kart olmadan giriş yapamıyosun belki bu yıl yine serbest olur . Kampüs çok güzel çok büyük sosyal olmak isteyen her insan için çeşitli etkinlikler var ama ikinci dönem çoğu şey yasaklandı bahar şenliği yapılmadı okul yasta olduğu için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp okuyan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    bursada okuyan var mı
    2 yıl önce açıldı
    Taü de okuyan var mı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir süre sonra olaylara alışıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arch3Rr -- 7 Temmuz 2015; 19:13:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bu yıl düzelir umarım bazı şeyler peki çok rahatsız edici bir durum var mıydı genel olarak yani keşke başka üniversiteye gitseydim dedin mi hiç?
  • ben hazırlıktan yaz okuluna kalmama ve ramazan bayramına 4 gün kala yaz okulunu başlatmalarına rağmen hiç başka okul dememdim
  • ben olaylara alışmak istemiyorum pek ya sonuçta sırf devlete gitmek istediğim için orayı seçicem gidip pişman olmak istemiyorum sonuçta burada özellerde bile çok huzurlu kampüsler var :/
  • peki okulun artıları ve eksilerinden bahsedebilir misin müsaitsen?
  • okulda havuzundan tut dağcılığına kadar her türlü sosyal aktiviteyi yapabilirsin dağcılık klupleri kariyer klupleri gezi klupleri dans klupleri gibi birçok etkinlik var . Okulun eğitimi zaten iyide bölümde çok zorluyorlar diyorlar . okulun içinde devlete ait kız yurdu var kızları oraya topladılar biz erkekleri sağa sola attılar . metro okulun içine kadar geliyor . okul tamamı öğrenci olan bornovada zaten . arada yasaklar olmasa pek eksi yönü yok gibi ama bu yıl yasaklar devam edermi etmezmi bilmiyorum
    teşekkür ederim umarım huzuruna kavuşur üniversite
  • Merakımdan soruyorum aşırı marjinal gruplar (Dhkpc Pkk...) kol geziyor diye söyleniyor doğru mudur harbi sallana sallana sloganlar yazılar eylemler oluyor mu?@lekmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.