Bildirim
Tıp okuyan var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Buyur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam geçen sene online sınav oldunuz mu siz de
-
Ben 1.sınıfım bilmiom
Biz olduk hocam . Benim 4. Sınıf staj dönemime denk geldi . Teorik kısımları online verdiler ve sınavları da online oldu .
Ardından da son 3 ayı pratiklere ayırdılar . Sözlülerimiz genelde yüz yüzr oldu . Bazı hocalarımız online da yaptı .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Çapa ctf hacettepeden birinde mi ?
Hocam discord grupları felan yoğun muydu sizin online dönemde de
Discord grubu ne açıdan anlamadım açıkçası
Yardımlaşmadı mı millet online sınavlarda
Yok be kocaelindeyim ben
Hocam illa yardımlaşan olmuştur da yani biz dediğim gibi stajlardaydık . Dahiliyenin teorik sınavında kopya çekmenin herhangi bir anlamı yok . Ben şahsen grup kuran falan duymadım aramadığımdan da olabilir ama arkadaşlarım vs hep tek çözdük .
Hocam bu yazdığım 3 tıp fakültesinde çapa ctf hacettepe 300 kişilik grup kurmuş millet bütün sınavları öyle çözmüşler ben de bunlardan birindeyim tek çözdüm ya :/ yeni haberim oldu
Bilgisayardan slaytlardan felan mı baktı millet genelde ben de öyle yaptım da yetmedi ya
Bizde geri dönüş yoktu sırası şıklar felan farklıydı,
Baştan 3 soruyu ilk 4 harfle kodlayıp atmış millet sınavı bitirmiş
Yani hocam kaynak sınırsız neticede her şeyden bakılmış olabilir de bakıp bakmamak biraz vicdani . Bence gerek yok . Bu sınavlar online olmadan önce de yapılabiliyordu .
Güzel çalışmayla hallolur hepsi . İleriye dönük her bilgi işe yarayabiliyor ve önemli temel atılıyor . Anatomi çalışmadan geçen birinin vay haline ...
Bence canınızı sıkmayın o tarz gruplara da gimeyin .
Hocam online dönem öncesi okulun 3 te biri sınıfta kalıyordu bizde kolay değil geçmek normalde çok, ben geçtim yine 2.5 gibi bişeyle hepsini de işte ortalamalar açıklanınca farkettim gariplik olduğunu
Valla en sağlıklısı öyle olmuş . Dediğimin hala arkasındayım . Fakülte sınav her şey zor olabilir ama yeterince çalışırsan her şey halloluyor . Siz boş boş geçirmemişsiniz , sınavı da halletmişsiniz . 3.5 la geçenin sizden bir farkı yok önemli olan kendine bir şey katmak .
2.sınıf denk geldi bizim onlinea barajda eksiye düşme vs de vardı bir abd 'ndan 0 yapsan yarısı kadar diğerinden siliyo
Hocam sınav sistemi aynı mıydı sizde de geri dönüşsüz soru yerleri farklı vs.
Geri dönüşsüzdü her sayfada 1 soru vardı sırayla gidiliyordu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- savaş durumunda evde bulunması gerekenler
- cimer"e teşekkür yazısı nasıl yazılır
- 1 gün uyumazsak ne olur
- durum bildirir raporu rapor yerine geçer mi
- ümraniye"nin en tehlikeli mahallesi
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim kanalları
- suudi arabistan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X