Şimdi Ara

Taü de okuyan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt dışı olanaklari hakkinda bilgisi olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim duyduğum şuydu, kendim itü inşaat mı Türk alman inşaat mı diye bakarken:
    Alman Şirketler öyle ayrım yapmıyormuş. Oo bu Türk Alman mezunu bunu öne koyalım tarzı. Ama almanca eğitimleri sağlam. Ben kendim almanca biliyorum ve bu yüzden orayı istiyordum süreçte de gezdim. Geçen sene bilgisayar mühendisliğine profesör bulamadı okul. Hatta 2 tane arkadaşım Türk almandan itüye yatay atmak için çalışıyordu en son. Yurtdışı imkanı kesim vardır zaten orayı bana tanıtan bi abim müniche okul aracılığıyla gitmişti staj için. Ama onun dediğine göre okul yurtdışı işini vs. Hazırlamıyor, hatta diploma kalitesi olarak odtü itü gibi üniversitelerin üstüne çıkmıyor almanya gibi bir yerde. Yine kişisel başarın konuşuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Panzer1437 kullanıcısına yanıt

Almanca sıfır hocam gereksiz aksiyona gerek yok bence. Ytü den aşırı bir farkı yoksa risk almaya değmez gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada okuyan biri vardı, staj için almanyaya gidecekti vize vermemişlerdi.

• lememo L kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam yok. O çift diploma işi de yalan diye biliyorum ama olmayadabilir kesin bilgi değil. Bir başkasının tabiri ile içi boş sütyen demişti okula. Ben çok istedim gitmeyi taü'ye 10.sınıfta hedefim orasıydı sonradan değiştirdim fikrimi. Bir garip şey de baya izole Bir yerde ve yurdu yok sanırım erkeklere.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.