Şimdi Ara

Arkadaşlar El Atında Toplayalım Şu Bilgisayarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saydam sanada çok teşekkürler.Şimdi geriye kalan hdd onu sata 2 alırsam ne kadar iyi olur?Ne kadar fiyat fark eder?benim için 120gb yeterli hatta çok bile...yorumlarınızı bekliyorum..
  • EPOX aldıgın zaman sadece bir anakart almış olmuyorsun arkanda süper bir online servis saglayan mascon gibi bir dev var bunu sakın göz arda etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saydam

EPOX aldıgın zaman sadece bir anakart almış olmuyorsun arkanda süper bir online servis saglayan mascon gibi bir dev var bunu sakın göz arda etme

katılıyorum.Epox anakartım arızalandı.Ben bişi demeden bana yeni anakart verecekler şimdi.İzmir deki serkan bey cok ilgilendi.Diger servislerde oyledir buyuk ihtimalle.
  • Sata 2 alırsan geleceğe yatırım yapmış olursun..şuanki anakart'In destekliyo mu bilmiorum ama desteklemiosa ilerde destekleyen bi anakart aldığında çok iyi olur..sata 2 ler çok hızlı çalışıyorlar fazla fiyat farkı da yok
    quote:

Orjinalden alıntı: crayzyes

Saydam sanada çok teşekkürler.Şimdi geriye kalan hdd onu sata 2 alırsam ne kadar iyi olur?Ne kadar fiyat fark eder?benim için 120gb yeterli hatta çok bile...yorumlarınızı bekliyorum..
  • O anakartda sanırım sata 2 yok zaten gerekde yok HDD konusunda benim en cok güvendigim firma western digital WESTERN DIGITAL 160GB 7200RPM 8MB SATA Hdd SATA 160 7200 97 $ bunların 120 ile 160 lıkları arasında 2-3 dolar bişey var hem sesiz hemde kaliteli HDD bunlar...
  • Anakartı EP-8NPA7I (NF4,LAN,SATA,RAID,S754) Anakart AMD64 Socket 754 PCI-E x16 al.

ANAKART OLARAK EĞER 100 dolar + KDV VEREBİLİRSEN ASUS K8N-4E Deluxe (NF4,GLAN,SATA,RAID) Anakartını almanı tavsiye ederim. 7+1 ses ve optik çıkış +İEE1394 ve daha birçok özelliği olan stabil ve iyi bir karttır.

KART ÖZELLİKLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR
    işlemci ve Chipset:
    Socket 754 AMD Athlon 64 işlemcilerle uyumlu
    Cool 'n' Quiet teknolojisi
    Eş zamanlı 32 ve 64-bit işlem yapabilme
    nVidia nForce4 chipset
    1600MHz System Bus
    DDR400/DDR333/DDR266 ECC/non-ECC un-buffered DDR SDRAM belleklerle uyumlu

Onboard Bağlantılar ve Genişleme Yuvaları:
    1x PCI-Express x16 slot
    3x PCI slot
    2x UltraDMA 133/100/66/33 IDE kanalı (Güney köprüsü)
    2x Serial ATA kanalı, RAID 0,1,0+1,JBOD (Güney köprüsü)
    4x Serial ATA kanalı, RAID 0,1,10,5,JBOD (Silicon Image Sil3114)
    1x IEEE1394 header (kablo ile ek 2 firewire port)
    2x USB 2.0 header (kablo ile ek 6 usb2.0 port)
    1x Game/MIDI header
    1x COM port header

Arka Panel Bağlantıları:
    1x Paralel port
    1x Seri port
    1x PS/2 Klavye port
    1x PS/2 Mouse port
    1x 8-kanal Audio I/O (Audio Sensing)
    1x RJ45 LAN port
    1x Optik S/PDIF çıkış
    1x Coaxial S/PDIF çıkış
    4x USB 2.0/1.1 port
    1x IEEE1394 port

BIOS ve Fiziksel Özellikler:
    AI BIOS
    CrashFree BIOS 2
    Q-Fan 2
    Post Reporter
    ASUS MyLogo2
    ASUS Multi-language BIOS
    ASUS Instant Music
    ASUS EZ Flash
    AI Overclocking - ASUS JumperFree
    4 Mb Flash ROM
    AMI BIOS
    PnP
    DMI2.0
    WfM2.0
    SM BIOS 2.3
    ATX Form Factor
    Boyutlar (cm) : 30.5 x 24.5

Ekran Kartı olarak SAPPHIRE 256MB ATI Radeon X550 FireBlade (PCI-E) Ekran Kartı = 86 Dolar
    ÖZELLİKLERİ :

Ati Radeon X550 GPU
    256MB DDR2 Bellek
    PCI-E x16 arabirim
    Tv Out
    DVI çıkışı
    DirectX 9.0, OpenGL 2.0 Desteği

SMARTSHADER™ HD
    DirectX® 9.0 Vertex Shaderları
    DirectX® 9.0 Uzatılmış Pixel Shaderları
    Multiple Render Target (MRT) desteği
    OPEN GL 2.0 için tam destek

SMOOTHVISION™ HD
    2x/4x/6x Anti-Alias modları
    Tüm çözünürlüklerde Kayıpsız Renk Sıkıştırması (6:1'e kadar)
    Temporal Anti-Aliasing
    2x/4x/8x/16x Anisotropic Filtering modları
    3Dc™ ile Yüksek kalitede 4:1 Normal Map sıkıştırması

HYPER Z™ HD
    3-seviyeli Hiyerarşik Z-Buffer
    Kayıpsız Z-Buffer sıkıştırması (48:1'e kadar)
    Gerçek zamanlı gölge efektlerinin gösterimi için optimize edilmiş Z-Cache

VIDEOSHADER™ HD
    FULLSTREAM™ teknolojisi Real, DivX, ve WMV9 formatındaki videolarda oluşabilecek bloklanma şeklindeki bozulmaları ortadan kaldırır.
    VIDEOSOAP™ filtreleme teknolojisi, kayıt edilen videolardaki bozuklukları filtreleyerek daha temiz görüntülere yakalamasına olanak sağlar.
    MPEG1/2/4 çözme ve şifrelemede hızlandırma.
    DXVA desteği.
    Hardware Motion Compensation
    iDCT, DCT ve color space çevrimi
    Tüm formatlarda DTV/HDTV çözme
    YPrPb component çıkış
    Çift entegre 400MHz RAMDAC
    Entegre 165MHz TMDS transmitter (DVI 1.0 / HDMI uyumlu ve HDCP'ye hazır)
    1024x768 çözünürlükte TV-Out Desteği

Ram olarak Bulabilirsen ki zor bulunuyor Elixir bulamazsan Kingston al.
    Hertürlü işini ( Makul seviyede oyun oynamak dahil ) Bu makine ile yapabilirsin.
    Sempron 64 2800+ işlemciden kesinlikle memnun kalacaksın.
    Birde AMD sistem alıpta OC yapmadan kullanmak yazık olur. Sadece H/T oranını 3 e Rami 333 e çekip 265x8= 2100 Mhz Sempron 3400+ olarak Hiç ekstra voltaj vermeden çalıştırabilirsin. Sistemin Hayırlı olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: welcome to hell

Arkadaş'ım EPOX'lar sadece amd'ler içindir..çok sağlam bi anakarttır..daha önceki sistemimde kullanmıştım epox,çok memnumdum..uyuşmazlık falan olmaz..arkadaşın dedii gibi twinmos al ama m-tech'ler iyi anlatmıyorlar chip'ine dikkat bide ben msi x550 kullanıyorum çok memnunum onu tawsie ederim.. uygun fiyat arıyorsanwww.kocpa.com bak derim ayrıca..peşin alıcaksandawww.inventus.com.tr fiyatlara gözat istersen..
    quote:

Saydam Teşekkürler Kart tam aradığım gibi çok saol.Peki işlemci anakartla uyuşmazlık yapmaz dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 26 Şubat 2006; 23:12:06 >

• quote:

Ya ben bu sitede ilk defa konu açıyorum çok memnun kaldım..Sizler harikasınız ya..mtksnz teşekkürler

bişey değil dostum bilgi paylaşmak içindir anakartta sata2 desteği yok ama sen sata2 al çalışır korkma fiyatları aynı zaten bide boyut olrak 120 gb bana yeter ama senin yapacağın işlere göre seçimini yap marka samsung öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtksnz -- 26 Şubat 2006; 22:56:17 >

• Arkadaşlar Sata2 desteği yok galiba anakartta(EPOX 8NPA7I NForce4 ).
  • geleceğe yatırım yap sende ilerde sistemi mutlaka yenilersin..benim anakartta NCQ desteği yok ama genede ncq aldım,nie??geleceğe yatırım
    quote:

Arkadaşlar Sata2 desteği yok galiba anakartta(EPOX 8NPA7I NForce4 ).
  • Sata2 desteği yoksa anakartta yinede çalışırmı?
  • sata olarak görür merak etme çalışır,sanırsam jumper ayarı yapıyorsun... gürültüsüz olsun dersen samsung al derim ama dersen performans istiyorum çatır çutur sese katlanırım seagate al derim..
    quote:

Sata2 desteği yoksa anakartta yinede çalışırmı?
  • Arkadaşlar kesin çalışırmı sata2 ile(EPOX EP-8NPA7I ) ona göre vericem siparişi ?
  • Samsung sata 2lerin çalıştığını biliorum bilgisayarcı öle sölemişti hatta bende aPtallık yapıp gene de almadım sata aldım..çalışır almadan önce alcan yere gene bi danışırsın
    quote:

Arkadaşlar kesin çalışırmı sata2 ile(EPOX EP-8NPA7I ) ona göre vericem siparişi ?
  • Çalışır arkadaşım.Samsungdan şaşma bu arada...9-10 pcde kullandım sıfır hata
  • HDD de western digital almanı öneririm sonradan pişman olma
  • SATA 2 Harddiskler Jumper ile SATA 1 olarak ayarlanıp SATA 2 Desteklemeyen anakartlarda SATA 1 olarak kullanılabilir. Hard Disk Olarak SAMSUNG dan Şaşma. Anakart Olarak ASUS K8N-4E Deluxe (NF4,GLAN,SATA,RAID) anakartı yabana atma.

Arkadaşlar El Atında Toplayalım Şu Bilgisayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 27 Şubat 2006; 0:21:46 >

• hasok

kafa karıştırma
  • Kafa karıştıracak bir şey yok arkadaşım. İmzamdaki sisteme bakarsan ASUS K8N kullanıyorum ve 9800 Pro ekran kartından dolayı bu kartı tercih etmek zorunda kaldım. Ama bir arkadaşıma Benzer bir sistemi ASUS K8N-4E Deluxe + 2800+Sempron / 2x512 Mb DDR 400 Kingston ve 256 Mb X550 Ekran kartıyla topladım ve inanın çok iyi performans verdi. 9800 Yüzünden AGP zorunluluğum olmasaydı kesinlikle ASUS K8N-4E Deluxe alırdım.
    quote:

Orjinalden alıntı: Saydam

hasok

kafa karıştırma
  • arkadaşlar herşey için teşekkürler sizin sayenizde baya yol aldım.devamını bekliyorum.şimdi anakartı gerçekten beğendim (epox)u.işlemcide bi problem yok sanırım oda sempron 2800+ kalıcak. hard diskte tede karar kıldım sayenizde oda 120 gb samsung sata2. rem zaten twinmos 512mb ddr 400 olacak. şimdi Ekran kartı hakkındaki ve en önemlilerinden biri kasa hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim.
    şimdiden teşekkürler..
    Saygılarımla
  • Eğer çok oyun oynamayacaksan sapphire x550 fireblade öneririm. Bu kart oyun oynatır ama fazla bişey bekleme. Eğer orta kalite ayarlarında filan oynarım diyorsan x800 serisine bak. Overclock için sapphire x800gto fireblade, overclock fazla yapılmayan ama fansız olarak da sapphire x800gto ultimate öneririm. İki kartta standart olarak aynı performansı verir ancak firebladede çok büyük bir fan ve 1.6ns ram var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.