Bildirim
ARKADAŞLAR EN SON AÇILAN SERVER HANGİSİ
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hera ama yeni server açılcak yakında -
Hera 2 3 Hafta Sonra Yeni Server Gelcek Ama -
tam zamanı bellimi ? peki heradan önce hangi server açıldı ? -
Neptune açıldı -
Konuyla pek ilgisi yok ama; sana şunu söyleyeyim: Bu oyunda son serverlar KO'daki gibi en kalabalık serverlar olmuyor. -
en kalabalık serverlar olması için değil en az lwllıların olması için yeni servera bakıyorum :) ne zaman açıldı peki neptune tarih olarak çok oldumu ? -
Sen boşver onu.Gaia da başla sen.Zaten hera açılalı 1 ayı geçti. -
quote:
Orjinalden alıntı: Poké_Maniac
Neptune açıldı
Sallama en son açılan server hera ama şuan en dolu serverlardan biri bence 1-2 hafta bekle gaia mı ne gelicekmiş ama şimdi açmak istiyosan uranüste felan aç -
quote:
Orjinalden alıntı: emre3458
quote:
Neptune açıldı
Sallama en son açılan server hera ama şuan en dolu serverlardan biri bence 1-2 hafta bekle gaia mı ne gelicekmiş ama şimdi açmak istiyosan uranüste felan aç
quote:
tam zamanı bellimi ? peki heradan önce hangi server açıldı ?
quote:
Neptune açıldı
ben burda anlış birşey görmüyorum
en son açılan hera ama gaia yada başla diyemem...
eskiden saturn açılmadan önce kaç ay geçmişti ama şimdi ard arda açılıyor ama saturn gibi geçte açılabilir jmden resmi bir duyuru yok diye biliyorum
-
quote:
quote:
Neptune açıldı
Sallama en son açılan server hera ama şuan en dolu serverlardan biri bence 1-2 hafta bekle gaia mı ne gelicekmiş ama şimdi açmak istiyosan uranüste felan aç
arkdas orda heradan once hangı server acılmıs dıe sormus oda neptune demiş tam okusan anlarsın. -
Hera da kaç tane 90 var biliyo musunuz?????
bn söyliyim baya çok fazlaaa -
EN SON HERA AÇILDI -
yni server bkle az kldı -
xian -
quote:
Orjinalden alıntı: Darks
quote:
quote:
Neptune açıldı
arkdas orda heradan once hangı server acılmıs dıe sormus oda neptune demiş tam okusan anlarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre3458 -- 23 Haziran 2008; 0:37:53 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X