Şimdi Ara

arkadaşlar en ucuz ve en şık telefon hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
9.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ucuz ve görünümü güzel bir tlf tavsiyesi isitiyorum. hiçbir özelliği olmasada olur tek istediğim özellik gösterişli olması. sadece telefon ediyim yeterli :) ama görünümü güzel olsun :) limiti yok .tabiki ne kadar ucuz olursa okadar ii olur. .yardımlarınız için şimddiden çok teşekürler.

• siyah lg chocolate bence çok karizmatik bi tlf.

Ortalama satış fiyatı: 546.95 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 27 Temmuz 2007; 0:23:38 >
  • E250
  • Samsung E250 veya Philips 390 olabilir.
  • samsung E250
  • Benim tercihim bar tipli telefonlardan yanadır ve n77 bu konuda benim favorimdir.
  • ÖZELLİKLERİ KISITLI OLSADA....J 120İ YADA W700İ TAVSİYEM ÇÜNKİ İKİSİDE BENDE MEVCUT...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • w300i yi düşünebilirsin hediye cep hoparlör de veriyo! fiyat teknosada 389 ytl... bence çok şık ve renkleriyle havalı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalker83 -- 27 Temmuz 2007; 0:45:33 >
  • 8800 sirocco
  • fiyat karizma oranı en yüksek model bana göre ve dünyanın genelinde lg chocolate klasiktir.
    450 ytl civarı piyasada.daha uygun fiyata da bulunabilir.

• Bence fiyatına göre en güzel tasarım Samsung E250' de var
  • gerçekten çok ucuzmuş :)

quote:

Orjinalden alıntı: safakkk_93

8800 sirocco

çok teşekürler arkadaşlar. başak önerisi olan. benim için kamera sı olsun mp3 çalsın yada oyun oynayıp oynamamam hiç önemli değil. sadece gösterişli olsun tek aradığım özellik birde tabiki ucuz olması :)
  • w200
    230 milyon civarı çok kaliteli müzik çalıyo ve bence süper tipi var
    w810 da olabilir
  • Samsung c 300 Darty'den 140 Ytl'ye aldım. Tipi güzel en ucuz telefon oydu.
    Aslında soruyu sorarken limit belirtseydin.O limitler dahilinde en ucuz telefon tavsiyesi aalabilirdin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

w200
    230 milyon civarı çok kaliteli müzik çalıyo ve bence süper tipi var
    w810 da olabilir

w200'ün mü tipi süper
    not:zevkler ve renkler tartışılmaz bana göregüzel deil ama o da arkadaşın yorumuna saygı duyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safakkk_93 -- 27 Temmuz 2007; 11:49:00 >

• e250
  • MOTOROLA W220 160 YTL
    SAMSUNG E250 250 YTL CİVARI
    DAH PAHALI E840 450 YTL CİVARI
  • Lg-Chocolate
  • samsung e250
  • e250 olabilir cok ucuz suanda ve tipide gercekten super ama e900 un sıyaj,hınıda tavsiye ederim gorunus olarak bana gore samsungların en iisi(ama siyahı) tabi fiyatıda brzdaha fazla e250 ye gore tm fiyatını bilmiorum ama e900e paran yetiosa ve dokunmatik kullanabiliosan sidetle tavsiye ederim olmadı e250 tam senlik

e250

e900 (en sagdaki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortalknight -- 27 Temmuz 2007; 16:17:19 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.