Şimdi Ara

Arkadaşlar Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hakkında ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
15.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eğitimini we sosyal ortamını lütfen değerlendirirmisiz... özellikle mühendislik fakültesinin...

• Osmangazi'nin mühendislik ortamı Anadolu'nun 2eylül dağlarını katlar meşhur Yunus Emre Kampüsünde değil mühendislik.
    sayfalarca yazı yazı yazabilirim Osmangazi hakkında genel olarak ders geçme sistemi, ortamı, akademik kadrosu ayrıca Eskişehir faktörüyle İstanbul, Ankara, İzmir harici yazılacak ilk mühendislik fakültesidir. özellikle makinasının sağlam olduğunu söylerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mindfreak

eskişehirde yaşıyorum 13 yıldır. Şu an 18 yaşındayım ve bende bu sene sınava girdim. Eskişehir osmangazi üniversitesi kampüs olrak pek iç açıcı sayılmaz yani anadolu üniversitesi kadar güzel bir kampüsü yok. Eğitimi falan nasıldır hocalar nasıldır bilemiceğim ama kampüs açısından süper bir y7er bekleme normal yani.
    Ama şehir süper ben eskişehirde yaşamasam eskişehirin bu kadar güzel bir şehir olduğunu hayal edemezdim. Yani küçük şehir falan diye sakın düşünme Öğrenci kenti burası yani ne tutucu muhafazakar var ne bişey. Sevgilini sokağın ortasında öpsen(çok abartmadıkça) kimse dönüp bakmaz bile. Eğlence mekanları dolu burda. Yani sıkılmazsın şehir açısından

hmm anladım... peki osmangazi şehre uzak bi yerdemi?? yani ev tutmaya kalksak okul civarı nasıl oluo ortam ulasım we maddiyat bakımından...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tufan.

Osmangazi'nin mühendislik ortamı Anadolu'nun 2eylül dağlarını katlar meşhur Yunus Emre Kampüsünde değil mühendislik.
    sayfalarca yazı yazı yazabilirim Osmangazi hakkında genel olarak ders geçme sistemi, ortamı, akademik kadrosu ayrıca Eskişehir faktörüyle İstanbul, Ankara, İzmir harici yazılacak ilk mühendislik fakültesidir. özellikle makinasının sağlam olduğunu söylerler.

ben endüstri mühendisliğine gelcem nasıl sizce bi fikriniz war mı ?? hocaları eğitimi vs. meşelik kampüsündeymiş sanırım endüstri mühendisliği... o meşelik denilen yer nasıl bi yer..?
  • meşelik ana kampüs oluyor endüstri kimya mühendisliği ile aynı binada yeni yapıldı 2 sene önce.
    ev kiraları 500 civarında Atatürk Bulvarı- Akarbaşı mahallesi- Vişnelik mahallesi diye aratırsanız sahibinden.com da bilgi sahibi olursunuz. şehre uzak değil tramvay ile 20dk gerçi mühendislikten tramvayın arasıda bi 15-20 dk var otobüslerin kalkış durağı mühendislik fakültesi bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan. -- 19 Temmuz 2011; 19:53:43 >
  • Osmangazide 1 yıl inşaat okudum bıraktım sormak istediklerini madde madde yaz hepsini açıklarım 10 yıldır eskisehirde yasiyorum
  • 2.öğretiimle 1.öğretim arası farklar neler?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

2.öğretiimle 1.öğretim arası farklar neler?

para farkı oluyor. zaman farkı oluyor ama o kadar geç bırakmıyorlar diye biliyorum. bir de ikinci öğretimde sıralaman iyi olursa birinci öğretim harcı ödüyorsun. bu nedenle ikinci öğretimdekiler adamlar daha fazla çalışıyor. not ortalamaları daha yüksek oluyor. çan eğrisi sistemi olduğu için dersten geçmek daha zorlaşıyor. örneğin dersten geçme notu 45 ise ikinci öğretimde 55 falan oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

quote:

para farkı oluyor. zaman farkı oluyor ama o kadar geç bırakmıyorlar diye biliyorum. bir de ikinci öğretimde sıralaman iyi olursa birinci öğretim harcı ödüyorsun. bu nedenle ikinci öğretimdekiler adamlar daha fazla çalışıyor. not ortalamaları daha yüksek oluyor. çan eğrisi sistemi olduğu için dersten geçmek daha zorlaşıyor. örneğin dersten geçme notu 45 ise ikinci öğretimde 55 falan oluyor

peki osmangazi yi inşaat alanında tavsiye edermisin belki inşaat iö kazanabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: King_Leoric31

quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

quote:

peki osmangazi yi inşaat alanında tavsiye edermisin belki inşaat iö kazanabilirim

inşaatı seviyorsan git derim zorlukları aşarsın. ama osmangaziyi sosyal hayat olarak hiç tavsiye etmem özellikle mühendislik fakültesini. eğitimi iyidir
    sana tavsiye tercih yapmadan önce git gez gör

• 3 gün önce gezdim.Endüstri Mühendisliğinin binası gayet iyi geldi,staj listesine de baktım güzel bi kaç kurum dikkatimi çekti.(eti,havaş vs.)Makine mühendisliği eğitimi de meşhur diyorlar oranın.Bakalım ben de eskişehir ağırlıklı tercih yapicam
  • ben bilgisayar muhendisligi bolumunu okumayi planliyorum sizce tercih etmelimiyim burayi ve neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.