Bildirim
arkadaşlar face de boyle bir hata aliyorum Bir hata oluştu. Lütfen giriş yapmayı tekrar dene.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
şifrede yada giriş güvenliğinde sorun vardır
quote:
Orijinalden alıntı: barriss
face de sohbet penceresinde sürekli söyle bir hata aliyorum delirmek üzereyim cidden
Bir hata oluştu. Lütfen giriş yapmayı tekrar dene. nedir bu yaa bir çözümü warmidir yardimci olun bana lütfen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gogoass
şifrede yada giriş güvenliğinde sorun vardır
quote:
face de sohbet penceresinde sürekli söyle bir hata aliyorum delirmek üzereyim cidden
Bir hata oluştu. Lütfen giriş yapmayı tekrar dene. nedir bu yaa bir çözümü warmidir yardimci olun bana lütfen.
peki tam olarak ne yapmam gerekiyor giriş güvenliği için ? -
quote:
Aynı sorun bende de oluyor nedir bunun çözümü acaba -
spyware doctor ile hemen taratın çok kötü app trojan yemişsiniz face hesabınız çalınmışta olabilirmi -
Sebebi, bilgisayarinizdaki spyware/malware olabilir.
Otomatik olarak facebooka istek gonderen vs bir program calistiriyor olabilirsiniz.
HiJackThis calistirip logu buraya gonderirseniz yardimci olabilirim.
Kolay gelsin. -
benim bilgisayarimda spyware/malware olmasi gibi bir olasilik yok çünkü mac kullanicisiyim ve suanda mac için üretilmiş hiç bir kötü yazilim yok sanırım... -
Diğer arkadaşlarında dediği gibi spyware malware virüslerinden bulaşmış olabilir.
Bu arada port'ları kontrol ettin mi ?
başlat>çalıştır>cmd>netstat -a
Dediğin zaman LİSTENİNG MA
diyor ise port'dan virüs yemişsindir. -
quote:
Orijinalden alıntı: martyr7
Sebebi, bilgisayarinizdaki spyware/malware olabilir.
Otomatik olarak facebooka istek gonderen vs bir program calistiriyor olabilirsiniz.
HiJackThis calistirip logu buraya gonderirseniz yardimci olabilirim.
Kolay gelsin.
HiJackThis ile tarattım internetde loglara bakan siteye yolladım guvenligi zayıf olanları fix ledim. Yine aynı
anlamadgm şu facebook uygulamalarına gelince açılıyor sohbet.d
spyware doctor ile degilde advented system care ile casus yazılım arattıp duzeltmiştim ama yine aynı. spyware ile de taratayım bi.
cmd den de dedigin yere bir girip bakayım bende.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X