Şimdi Ara

Arkadaşlar Ferroli Romeo RF oda termostadını nasıl bilirsiniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    güya işi garantiye alalım dandik mal satmasınlar, kazıklanmayalım diye netten almak yerine servisi tercih ettim
    yeni termostadın ilk günki performansından memnunum. iletişim hatası vermedi. ayrıca diğeri 24 saatte 8 metre küp gaz yakıyordu bu 12 saatte 2.5 metre küp yakmış yarın unutmazsam 24. saatine de bir bakacağım fakat şunu söyleyebilirim, diğeri modülasyon ile evi 22,5 dereceye gelince peteklerdeki suyu 45 derece ısıtıyordu bu cihaz ise 35 dereceye ısıtıyor ve yine ev 22,5 derece sabit
  • hocam rome rf için bu aksam için bana gün verdiler eski modelinin uyumlu olduğunu söylediler ferroli econsept tech c25 için. siz son durumundan memnun musunuz?
  • melih1652 M kullanıcısına yanıt
    Evet şimdilik sıkıntım yok hatta gaz harcamam düştü. Henüz hiç bir bağlantı hatasına almadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Ferroli Romeo Rf Oda termostatı hakkında 3 günlük kullanım neticesinde bilgi vermek istiyorum. Yeni versiyonunu econcept tech lerde sıkıntı yaratıyor dedikleri için eski versiyonu takıldı. Öncelikle evimizin içinde arka odaya modemi koyunca ön odadan çekmiyor diye bu ürün çeker mi diye düşündüm. Fakat olumsuz bir durumla karşılaşmadım. En uzak odaya koydum özellikle bir sorun olmadı. Şimdi anlamaya başladım modülasyonun ne demek olduğunu. Hiç bir şekilde kombinin kapanması diye bir durum yok sadece oda sıcaklığına göre alev boyutunu ayarlıyor. Bu durumda gereksiz dur kalk olayı olmadığı için de baya bi tasarruf sağlıyor. Aynı invörter klimalar gibi bir mantıkla çalışıyor. Evimde koyduğum oda 22.5 dereceye ayarlı ve 3buçuk günde toplam 20m3 gaz kullanımı oldu. eskiye kıyasladığım zaman neredeyse 7-8m3 tasarruf sağlanmış. Bu arada dışarısının soğuk olduğu düşünülürse geçen sene böyle havalarda günlük 10m3 kullanım oluyordu. Kısacası bu 3 günlük süreç içinde gayet memnunum. Bu arada evimdeki bütün petekler açık ve ev 135m2 iki katlının ikinci katı üstümde çatı var. Bu yazmış olduklarım kendi görüşlerim katılmayan tabii ki olacaktır. Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: alicavush

Dün öğleden sonra geldiler ve değiştirdiler, malesef yine eski seri cihaz taktılar şimdilik cihanda bir sorun yok bakalım ilerleyen zamanda ne olacak. Dün gelen teknisyene de söylediğim gibi benim için ferroli bitmiştir. Tahminim bu kombi beni iki sene daha götürür sonrasında üzerinde ferroli yazan her şeyden uzak duracağım. Normalde dış hava sensörü de almayı planlıyordum ama vaz geçtim yeni kombi aldığımda ona uygun olanı almayı düşünüyorum.

Evimde ferroli f24 d kombi var ve üstünde eski model denen romeo rf oda termostatı takılı aradan biraz zaman geçmiş cevap verilebilirse çok sevinirim.bu termostatı açkapa yapmaktan başka hiç bir özelliğini kullanamadım programlama yapma,oda sıcaklığını sabit tutuma,comfor modda çalıştırıp hemen sıcak su gelmesi gibi bir çok özellik var ama ben bi türlü kullanmadım böyle oluncada tasarruf ve konfor olmuyor.arıza için yetkili servis gelmişti o da ben bilmiyorum deyip işn içinden çıkmıştı.bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.