Şimdi Ara

arkadaşlar fikirleriniz lazım bana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben diesde oynuyorum warior master itemlerini topluyom para kasarak 2 pendantı aldım ustunede 550 m kastım ama hala 300 m gıbı bır para lazım bıldım butun para kasma taktıklerı tıkandı artık kasamıyom bana akıl verın nasıl kasarım 300m daha 1.2 gün icerisinde yardım eden arkadaşlara şimdiden tşkler

• bence lvl kas 60- isen
    ama 60 isen bi healer ile atross falan dene galiba atross kesersen ardından bosslar düşüyormuş(ben öle biliorum demein) atross kes cz bowl da boss bekle yap işte bişiler
  • bence git goblin kas deli gibi gece gündüz seri para çıkıyo hele diesde bi goblin 150k gayet ii kasarsın bence
  • denedinmi bilmiyorum ama,eğer anlıyosan up işine girebilirsin
    en basiti beramus da +8 paper mage kıyafetleri 50m den çok rahat bi biçimde satılıo
    10 m enfazla 15 masrafla 1 +8 mage set yapar hepsini 50 den koyar paranı tamamlarsın
    kolay gelsin...
  • ah ah son 1 haftadır milleti up iteme boğdum hatta adım +7 horn mafyasına çıktı
  • Destructive senin ilin biraz zor yapılır....
    ama forever priest in yöntemi gayet iyi ve şu an onun deiği gibi bende yapıyom....
    bence git boss kes içinden kesin bişi çıkar dimi....
    1 hafta full boss dolansan en az 5 6 tane kesersin desek 2 sinden iyi item çıksa en az 500m eder item...
  • zaten banada en mantıklısı o geldi ama ticarette cok cazip ticaretten 1 haftada 1.2 milyar gibi bir rakam kazandım ama satmadık bir donum kalmadı (bu arada o da satılktır ) ama ticarette tıkandı hatta baydı beni
  • bugun 2 talos 1 sq 1 tk kestik
    droplar:Talosdan:Amulet of Baş
    tk dan :Amulet Of Baş
    sq dan:Amulet Of Baş
    bu aralar boss lar dan drop die bişe yok
    en iyisi up işi derim biraz riskli ama risksiz hiç bişe olmuo
  • arakdas once demisin 1. gunum var sonra 1 hafta boss donecem dion :) iyi don ama sunu soyleyim 1 gunde o kadar parayi kasmanin tek bir yolu vardir ( ya cokk i bi item cikar $ansina , bossta olabilir) diger ve tek yolu ise upgrade dir :) ama tum paran giderse karismayiz
  • çok büyük risk te almak istemiyorum ama mecburen alcaz ya istikalal ya ölüm
  • walla insallah şans yanında olur ben artık anvilin 100m yakınından gecmicem 4 parca shellim yandı
    dierlerini sölemiom bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.