arkadaşlar ben diesde oynuyorum warior master itemlerini topluyom para kasarak 2 pendantı aldım ustunede 550 m kastım ama hala 300 m gıbı bır para lazım bıldım butun para kasma taktıklerı tıkandı artık kasamıyom bana akıl verın nasıl kasarım 300m daha 1.2 gün icerisinde yardım eden arkadaşlara şimdiden tşkler
bence lvl kas 60- isen ama 60 isen bi healer ile atross falan dene galiba atross kesersen ardından bosslar düşüyormuş(ben öle biliorum demein) atross kes cz bowl da boss bekle yap işte bişiler
bence git goblin kas deli gibi gece gündüz seri para çıkıyo hele diesde bi goblin 150k gayet ii kasarsın bence
denedinmi bilmiyorum ama,eğer anlıyosan up işine girebilirsin en basiti beramus da +8 paper mage kıyafetleri 50m den çok rahat bi biçimde satılıo 10 m enfazla 15 masrafla 1 +8 mage set yapar hepsini 50 den koyar paranı tamamlarsın kolay gelsin...
ah ah son 1 haftadır milleti up iteme boğdum hatta adım +7 horn mafyasına çıktı
Destructive senin ilin biraz zor yapılır.... ama forever priest in yöntemi gayet iyi ve şu an onun deiği gibi bende yapıyom.... bence git boss kes içinden kesin bişi çıkar dimi.... 1 hafta full boss dolansan en az 5 6 tane kesersin desek 2 sinden iyi item çıksa en az 500m eder item...
zaten banada en mantıklısı o geldi ama ticarette cok cazip ticaretten 1 haftada 1.2 milyar gibi bir rakam kazandım ama satmadık bir donum kalmadı (bu arada o da satılktır ) ama ticarette tıkandı hatta baydı beni
bugun 2 talos 1 sq 1 tk kestik droplar:Talosdan:Amulet of Baş tk dan :Amulet Of Baş sq dan:Amulet Of Baş bu aralar boss lar dan drop die bişe yok en iyisi up işi derim biraz riskli ama risksiz hiç bişe olmuo
arakdas once demisin 1. gunum var sonra 1 hafta boss donecem dion :) iyi don ama sunu soyleyim 1 gunde o kadar parayi kasmanin tek bir yolu vardir ( ya cokk i bi item cikar $ansina , bossta olabilir) diger ve tek yolu ise upgrade dir :) ama tum paran giderse karismayiz
çok büyük risk te almak istemiyorum ama mecburen alcaz ya istikalal ya ölüm
walla insallah şans yanında olur ben artık anvilin 100m yakınından gecmicem 4 parca shellim yandı dierlerini sölemiom bile
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme