Şimdi Ara

Arkadaşlar flash öğretim seti hakkında yorumlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki flash cs4 eğitim setini almayı düşünüyorum. Erkan Koçyiğit denen bir adam tarafından hazırlanmış. Bu set hakkında yada bu adam hakkında fikri yorumu yada öngörüsü olanlar lütfen yazsın. Bu arada fiyatı 75 lira. Şu yanı çok dikkatimi çekti. Piyasada bir sürü flash eğitim seti var zaten. Ama hiç biri baştan aşağı flash ile web tasarımını anlatmıyor. Bu sette varmış.

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

http://www.sanalogretim.com/set_flash.aspx

Arkadaşlar flash öğretim seti hakkında yorumlar
    ADOBE FLASH CS4 & ACTION SCRIPT 3.0

5 CD, TOPLAM 27 SAAT
    TÜRKÇE ANLATIM VIDEO
    KONULAR :
    A'dan Z'ye Full Flash Site Tasarlamak (Kodları İle Birlikte)
    Action Script 3.0 Komutlarının Detaylı Anlatımı
    Flash Komponentlerinin Kullanımı
    Flash Banner Yapma Teknikleri
    Flash-Asp.NET İletişimi
    Düşük Boyutlu Flashlar Üretmek
    Flashda Oyun Geliştirmek (2 Full Oyun Kodları İle Birlikte)
    Flashta Videolara ve Video Playerlara Hükmetmek
    Flash ve XML arasında bağlantı oluşturmak

NEDEN SANAL ÖĞRETİM FLASH CS4 SETİ ALMALIYIZ? DİĞER FLASH SET VEYA KİTAPLARINDAN NE FARKLILIĞI VAR?
    Önemli olan flash banner yapabilmek değildir? Önemli olan düşük boyutta güzel flash banner yapmaktır. Bir çok 3D programı ile flash banner yapabilirsiniz. Ama ya boyutu? Bir flash bannerın güzel olduğu kadar; düşük boyutta olması çok önemlidir. Çünkü, eğer bannerların boyutu(KB cinsinden) düşük olursa web sayfanızın açılması da çok hızlı olur. Eğer flash bannerların boyutu(KB cinsinden) yüksek olursa web sayfasının açılması da gecikir.
    Flash Setimizin en büyük özellikleri:
    1) Düşük boyutta(KB cinsinden) güzel bannerlar oluşturmaktır.
    2) Piyasadaki Gerçek Action Script 3.0 kaynağıdır.
    3) Bir Erkan KOÇYİĞİT eseridir. Sektörde Flash konusunda Türkiye'nin en iyilerindendir. (www.kariyer.net , www.sigortam.net vs. tasarımcısıdır.)

• ben 1-2 gün içerisinde bu set için sipariş verecem. aldıktan sonra yorum yaparım. ben biraz araştırdım bu seti gayet güzel görünüyor. oyundan tut web siteye kadar herşeyi gösterdiğini söylüyor bakalım nasılmış. eğer memnun kalırsam 3d max setini de almayı düşünüyorum.
  • aldım seti, fena değil gibi duruyor. biraz hızlı işliyor dersleri ama daha güzel. çok sıkmıyor böylece. video kalitelerinde ve seste hiçbir sorun yok. içeriği çok zengin. şimdilik yorumum bunlar
  • Bu set sanalogretimin. Ben Autocad olanını aldım. Sonuna kadar tavsiye ederim. Elinizin altinda hep bir kaynak oluyor. Nereyei unutursanız açıp bakıyorsunuz. Kesinlikle kurstan daha yararlı.
  • Merhabalar arkadaşım.. Ben Teknik Lise Bilgisayar Bölümümnde öğretmenim.. Öğrencilere izletebileceğim böyle güzel bir kaynak arıorum... Bu CD ler kopyalanabiliomu denedin mi? Benim için denermisin.. Eğer kopyalanıorsa Satın alacam 1 takım öğrencilere çoğaltırım... Teşekkürler...
  • internetten aktivasyon edildiği için kopyalama gibi bir işlem yapamazsın bayaa önlem almışlar.
  • ARkadaşın dediği gibi ya internet ya telefon yoluyla etkinleştiriliyor. Tüm bilgisayarlara yükler kurarsınız, ancak birinde kullanmak için etkinleştirilmiş olan bilgisayardakinin etkinliğini durdur yapmalısınız. Video koruma programı yapmışlar. .drm uzantılı. Sanalogretim programını yüklemeden izleyemezsiniz.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Kopyalanmaması çok kötü oldu öğrencilere dağıtamam... Bildipiniz faydalı setler varmı başka içindeAction script olması şart...
  • evet var ama tam bir adı yok. google'a flash cs3 ve actionscript 3 eğitim seti yazarsan birtane çıkıyor aynı bu sanalöğretim seti gibi ve kırmayı başarmışlar. anlayacağın çoğalt istediğin kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.